Tiskipöydät

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Kestävät teräksiset työtasot viimeistelevät keittiösi ilmeen

Ruostumaton teräs on äärimmäisen kestävä materiaali. Se kestää käyttöä ja kulutusta, eikä ole moksiskaan vedestä tai muista elämän roiskeista. Materiaalina ruostumaton teräs on hygieeninen ja erittäin helppo pitää puhtaana. Elämän jäljet on helppo pyyhkäistä sen pinnalta pois, eivätkä mikrobit puhtaalla pinnalla viihdy. Seitsikko -tiskipöydissä vesiturvallisuus ja hygieenisyys korostuvat vielä entisestään, koska allas ja työtaso yhdistyvät niissä saumattomasti keskenään.

Tiskipöytä omien mittojen mukaan

Stalan teräksiset keittiötasot tarjoavat vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Jotta terästaso varmasti sopii keittiöösi, voit valita tason pituuden puolen sentin välein aina kolmeen metriin saakka. Modernit tai perinteisemmät tiskialtaat sopivat eri keittiötyyleihin ja valmiiksi tehdyt hananreiät nopeuttavat tason asennusta. Saat halutessasi myös liesiaukon samaan tasoon - kätevää! Kaikki Seitsikko -tiskipöydät ja välitilalevyt valmistetaan Suomessa Lahden tehtaallamme.

StalaTex-materiaalin ansiosta keittiötasot saavat uuden, lämpimämmän ilmeen. Kuosit herättävät teräspinnat eloon ja toivottavat elämän tervetulleeksi keittiöön. Kokeile helppokäyttöistä Stala*Designer-suunnitteluohjelmaamme ja piirrä oma keittiötasosi nopeasti!

Stala on valmistanut teräksisiä tiskipöytiä jo 50 vuoden ajan. Tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetuissa tasoissamme on vahva alustarakenne, jonka ansiosta keittiötaso kestää tukevana käytössä vuodesta toiseen. Työtasoissamme yhdistyvät toimiva arjen design ja kestävä materiaali - ruostumaton teräs.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife