Tiskipöydät

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Kestävät teräksiset tiskipöydät viimeistelevät keittiösi ilmeen

Ruostumaton teräs on äärimmäisen kestävä materiaali. Se kestää käyttöä ja kulutusta, eikä ole moksiskaan vedestä tai muista elämän roiskeista. Materiaalina ruostumaton teräs on hygieeninen ja erittäin helppo pitää puhtaana. Elämän jäljet on helppo pyyhkäistä sen pinnalta pois, eivätkä mikrobit puhtaalla pinnalla viihdy. Seitsikko -tiskipöydissä vesiturvallisuus ja hygieenisyys korostuvat vielä entisestään, koska allas ja työtaso yhdistyvät niissä saumattomasti keskenään.

Stalan teräksiset tiskipöydät tarjoavat vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Jotta terästaso varmasti sopii keittiöösi, voit valita tason pituuden puolen sentin välein aina kolmeen metriin saakka. Modernit tai perinteisemmät tiskialtaat sopivat eri keittiötyyleihin ja valmiiksi tehdyt hananreiät nopeuttavat tason asennusta. Saat halutessasi myös liesiaukon samaan tasoon - kätevää! Kaikki Seitsikko -tiskipöydät ja välitilalevyt valmistetaan Suomessa Lahden tehtaallamme.


StalaTex-materiaalin ansiosta keittiötasot saavat uuden, lämpimämmän ilmeen. Kuosit herättävät teräspinnat eloon ja toivottavat elämän tervetulleeksi keittiöön. Kokeile helppokäyttöistä Stala*Designer-suunnitteluohjelmaamme ja piirrä oma keittiötasosi nopeasti!

Stala on valmistanut teräksisiä tiskipöytiä jo yli 50 vuoden ajan. Tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetuissa tasoissamme on vahva alustarakenne, jonka ansiosta keittiötaso kestää tukevana käytössä vuodesta toiseen. Työtasoissamme yhdistyvät toimiva arjen design ja kestävä materiaali - ruostumaton teräs.

Miksi tiskialtaalla ja työtasolla on merkitystä?

Vesipiste on keittiön ja kodinhoitohuoneen käytetyin toiminto. Siksi tiskiallas kannattaa valinta huolella, jotta se vastaa juuri sinun tarpeitasi. Voit valita haluatko työtasoon upotettavan altaan vai teräksisen keittiötason, johon tiskiallas on hitsattu paikalleen. Komposiittiallas ovat myös trendikäs valinta moderniin keittiöön.

Mitä pitää huomioida keittiön ja kodinhoitohuoneen tasomateriaalia ja tiskiallasta valittaessa?

Kun oma keittiö- ja kodinhoitokäyttäytyminen on tunnistettu, on syytä huomioida, minkälaisen työtason yhteyteen tiskiallas sijoitetaan. Allasmateriaaleista sekä ruostumaton teräs että kvartsikomposiitti ovat molemmat kestäviä ja pitkäikäisiä valintoja keittiöön. Oma maku ratkaisee hyvin pitkälle sen kumpi materiaali miellyttää enemmän silmää.

Voiko teräksisen tiskipöydän tilata omien mittojen mukaan?

Kyllä voi. Maksimaalista räätälöitävyyttä keittiöremontoijille tuovat Stalan mittatilauskeittiötasot kun tiskipöytänsä voi suunnitella juuri sellaiseksi ja sen mittaiseksi kuin haluaa. Enää ei siis tarvitse mitoittaa työtasoa keittiön tai kodinhoitohuoneen mukaan vaan teräksinen työtaso mitoitetaan keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen sopivaksi.

Mitä keittiön tiskipöytä maksaa?

Keittiön tiskipöytien hinnoissa on iso haitari. Edullisimmat metrihinnat ovat laminaatti- ja terästasoilla, kun taas kalleimmasta päästä ovat lasi- ja keraamitasot. Puu- ja kivitasot sijoittuvat hinta-asteikolla puoliväliin ja sen yli.

Lue lisää keittiön työtasojen vertailua hinnan ja kestävyyden perusteella

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife