STALA*Takuu

Kiitos, että olet hankkinut Stala-tuotteen!
Jotta tiskiallas, terästaso, postilaatikko tai jätevaunu pysyy pitkään hyvänä ja toimintakuntoisena, olemme koonneet sinulle tuotekohtaisia hoito-ohjeita. 

Tekninen tukemme palvelee myös tuotteiden asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa saat tuotteeseesi varaosia useiden vuosien jälkeenkin.

Takuuehdot ja ohjeet


Kierrätysohjeet

Ruostumaton teräs on pitkäikäinen materiaali. Se on elinkaarensa lopussakin arvokasta raaka-ainetta, joten voit viedä käytöstä poistetun tiskipöydän tai postilaatikon metallinkeräykseen. Ruostumaton teräs sulatetaan ja käytetään uusien rst-tuotteiden valmistukseen. Esimerkiksi Seitsikko-tiskipöydissämme käytettävän raaka-aineen, eli ruostumattoman teräksen kierrätysaste, on yli 85%.

VINKKI! Voit hyödyntää vanhan tiskipöytäsi mökillä tiskaukseen tai kalanperkaukseen!

Kvartsikomposiittialtaat kierrätetään sekajätteenä. 

Vesilukot koostuvat muovi- ja metalliosista. Laita metalliosat metallinkeräykseen ja muoviosat joko muoville varattuun keräysastiaan tai sekajätteeseen.

Pakkausmateriaalimme koostuvat pääsääntöisesti pahveista, muovikelmuista ja -pusseista sekä vannenauhoista. Kaikki ovat kierrätettävissä energiajätteenä mikäli erillisiä keräysastioita ei ole saatavilla pahville ja muoville.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife