Premium-keittiötasot ruostumattomasta teräksestä

Haluatko keittiöösi juuri sinun mittojesi mukaan räätälöidyt työtasot? STALA*Tailor-made -tiskipöydät tarjoavat valinnanmahdollisuuksia lähes rajattomasti. Voit suunnitella omaan kotiisi räätälöidyn tason, joka valmistetaan Ruotsin Skövdessä vuosikymmenien ammattitaidolla ja ylpeydellä. Valitsemalla kotiisi aikaa, käyttöä ja katseita kestävän työtason, voit nauttia arjesta huoletta!

STALA*Tailor-made -mallisto tarjoaa mahdollisuuksia vaativaankin makuun. Tavallista paksummasta teräksestä valmistetut tiskipöydät ja terästasot tehdään käsityönä ja niiden tukeva alustarakenne vaimentaa ääntä ja tekee tasosta käytössä kestävän. Räätälöitävyys näkyy paitsi mitoituksessa myös laajassa allasvalikoimassa kun voit yhdistää pitkään tasoon useampia altaita. Räätälöidyissä tasoissa on lisäksi valinnanmahdollisuuksia erilaisissa työstöissä ja reunamuodoissa. Saat siis juuri sellaisen tason kuin haluat - räätälöidysti.

Tailor-made -mallistosta löydät mm.

• pitkät, yli 3 metriset tasot ilman saumoja
• saumattomat kulmaratkaisut ja L-muotoiset tasot
• useita erilaisia reunaprofiileja kaikkiin tason reunoihin
• kymmeniä eri allasvaihtoehtoja
• aukotukset ja työstöt mittojen mukaan
• pyöristetyt tai viistetyt kulmat
 

Näin helppoa se on – etene askel askeleelta suunnittelussa:

1. Valitse tason muoto ja pintakäsittely

Mallistossamme on neljä erilaista tasotyyppiä ja kaksi erilaista pintakäsittelyä. Terästasosi valmistetaan antamiesi mittojen mukaan – juuri kuten sen haluat.

Stala Tailor-made tasotyyppi 2 kulma


2. Valitse reunamuodot

Jotta tasosi on varmasti toimiva ja käytännöllinen, voit valita jokaiseen reunaan haluamasi reunamuodon. Suora, korotettu vai viistetty? Kaikki reunat voivat olla erilaisia!

Stala Tailor-made reunamuoto


3. Valitse allas

Laajasta valikoimasta löydät varmasti omaan makuusi sopivan altaan – tai vaikka useita. Sijoita allas suunnitteluohjelmassa tasossa haluamaasi paikkaan.

Stala Max-tiskiallas MX-50 Tailor-made tasoon


4. Lisävalinnat

Jos haluat liesiaukon tai työstön ilmastointihormille, me teemme sen valmiiksi. Lieden viereen voi valita myös muotoillun laskutason. Muistathan, että teemme hananreiät veloituksetta?

Stala Tailor made taso liesiaukolla

Räätälöityjen tasojen toimitusaika on noin kolme viikkoa. Tasot toimitetaan huolellisesti pakattuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja kaikki tasot tarkastetaan ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.


Katso esimerkkejä Tailor-maden käyttökohteista:

Tailor-made -tiskipöytä ja terästaso liesiaukolla L-muotoisessa keittiössä.

Keittiöremontti 50-luvun hengessä - pitkä Tailor-made terästaso

Saumaton kulmaratkaisu kahdella altaalla ja kiinteällä takakorotuksella ruotsalaisen ruokabloggaajan kotona.

Suunnittele oma Tailor-made -tasosi täällä >

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife