Premium-työtasot ruostumattomasta teräksestä

Haluatko keittiöösi juuri sinun mittojesi mukaan räätälöidyt työtasot? STALA*Tailor-made -työtasot tarjoavat valinnanmahdollisuuksia lähes rajattomasti. Voit suunnitella omaan kotiisi räätälöidyn keittiötason, joka valmistetaan Ruotsin Skövdessä vuosikymmenien ammattitaidolla ja ylpeydellä. Valitsemalla kotiisi aikaa, käyttöä ja katseita kestävän työtason, voit nauttia arjesta huoletta!

STALA*Tailor-made -mallisto tarjoaa mahdollisuuksia vaativaankin makuun. Tavallista paksummasta teräksestä valmistetut tiskipöydät ja työtasot tehdään käsityönä ja niiden tukeva alustarakenne vaimentaa ääntä ja tekee tasosta käytössä kestävän. Räätälöitävyys näkyy paitsi mitoituksessa myös laajassa allasvalikoimassa kun voit yhdistää pitkään tasoon useampia altaita. Räätälöidyissä työtasoissa on lisäksi valinnanmahdollisuuksia erilaisissa työstöissä ja reunamuodoissa. Saat siis juuri sellaisen tason kuin haluat - räätälöidysti.

Tailor-made -mallistosta löydät mm.

• Pitkät, yli 3 metriset työtasot yhdestä kappaleesta
• Saareke kokonaisuudet
• Tason paksuudet 12-120 mm
• Saumattomat kulmaratkaisut ja L-muotoiset työtasot
• Useita erilaisia reunaprofiileja kaikkiin tason reunoihin
• Kymmeniä eri allasvaihtoehtoja
• Aukotukset ja työstöt mittojen mukaan
• Pyöristetyt tai viistetyt kulmat

 

Näin helppoa se on – etene askel askeleelta suunnittelussa:

1. Valitse tason muoto

Mallistossamme on neljä erilaista tasotyyppiä. Terästasosi valmistetaan antamiesi mittojen mukaan – juuri kuten sen haluat.

Stala Tailor-made tasotyyppi 2 kulma


2. Valitse reunamuodot

Jotta tasosi on varmasti toimiva ja käytännöllinen, voit valita jokaiseen reunaan haluamasi reunamuodon. Suora, korotettu vai viistetty? Kaikki reunat voivat olla erilaisia!

Stala Tailor-made reunamuoto


3. Valitse allas

Laajasta valikoimasta löydät varmasti omaan makuusi sopivan altaan – tai vaikka useita. Sijoita allas suunnitteluohjelmassa tasossa haluamaasi paikkaan.

Stala Max-tiskiallas MX-50 Tailor-made tasoon


4. Lisävalinnat

Jos haluat liesiaukon tai työstön ilmastointihormille, me teemme sen valmiiksi. Lieden viereen voi valita myös muotoillun laskutason. Muistathan, että teemme hanan reiät veloituksetta?

Stala Tailor made taso liesiaukolla

Räätälöityjen tasojen toimitusaika on noin kolme viikkoa. Tasot toimitetaan huolellisesti pakattuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja kaikki tasot tarkastetaan ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.

Lataa esite

Katso kaikki keittiötasot

Katso esimerkkejä Tailor-maden käyttökohteista:

Huoletonta ruoanlaittoa terässaarekkeen ympärillä

Tangokuningas Aki Samulin keittiöremontti

Tailor-made -tiskipöytä ja terästaso liesiaukolla L-muotoisessa keittiössä.

Keittiöremontti 50-luvun hengessä - pitkä Tailor-made terästaso

 

Suunnittele oma Tailor-made -tasosi täällä >

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife