Keittiötasot

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Kestävät teräksiset keittiötasot viimeistelevät keittiösi ilmeen

Stalan teräksiset keittiötasot tarjoavat vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Jotta terästaso varmasti sopii keittiöösi, voit valita tason pituuden puolen sentin välein aina kolmeen metriin saakka. Modernit tai perinteisemmät tiskialtaat sopivat eri keittiötyyleihin ja valmiiksi tehdyt hananreiät nopeuttavat tason asennusta. Saat halutessasi myös liesiaukon samaan tasoon - kätevää!

Uuden StalaTex-materiaalin ansiosta keittiötasot ovat saaneet uuden, lämpimämmän ilmeen. Kuosit herättävät teräspinnat eloon ja toivottavat elämän tervetulleeksi keittiöön. Kokeile helppokäyttöistä Stala*Designer-suunnitteluohjelmaamme ja piirrä oma keittiötasosi nopeasti!

Stala on valmistanut teräksisiä tiskipöytiä jo yli 45 vuoden ajan. Tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetuissa tasoissamme on vahva alustarakenne, jonka ansiosta keittiötaso kestää tukevana käytössä vuodesta toiseen. Keittiötasoissamme yhdistyvät toimiva arjen design ja kestävä materiaali - ruostumaton teräs.

Miksi tiskialtaalla ja keittiötasolla on merkitystä?

Vesipiste on keittiön käytetyin toiminto. Siksi tiskiallas kannattaa valinta huolella, jotta se vastaa juuri sinun tarpeitasi. Voit valita haluatko työtasoon upotettavan altaan vai teräksisen keittiötason, johon tiskiallas on hitsattu paikalleen. Komposiittiallas ovat myös trendikäs valinta moderniin keittiöön.

Mitä pitää huomioida keittiön tasomateriaalia ja tiskiallasta valittaessa?

Kun oma keittiökäyttäytyminen on tunnistettu, on syytä huomioida, minkälaisen työtason yhteyteen tiskiallas sijoitetaan. Allasmateriaaleista sekä ruostumaton teräs että kvartsikomposiitti ovat molemmat kestäviä ja pitkäikäisiä valintoja keittiöön. Oma maku ratkaisee hyvin pitkälle sen kumpi materiaali miellyttää enemmän silmää.

Voiko teräksisen keittiötason tilata omien mittojen mukaan?

Kyllä voi. Maksimaalista räätälöitävyyttä keittiöremontoijille tuovat Stalan mittatilauskeittiötasot kun tiskipöytänsä voi suunnitella juuri sellaiseksi ja sen mittaiseksi kuin haluaa. Enää ei siis tarvitse mitoittaa työtasoa keittiön mukaan vaan teräksinen keittiötaso mitoitetaan keittiöön sopivaksi.

Mitä keittiön työtaso maksaa?

Keittiön työtasojen hinnoissa on iso haitari. Edullisimmat metrihinnat ovat laminaatti- ja terästasoilla, kun taas kalleimmasta päästä ovat lasi- ja keraamitasot. Puu- ja kivitasot sijoittuvat hinta-asteikolla puoliväliin ja sen yli.

Lue lisää keittiön työtasojen vertailua hinnan ja kestävyyden perusteella

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife