StalaTex-kuosi Kenno

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Kenno on Harri Koskisen suunnittelema StalaTex-kuosi, joka on sekä geometrinen että minimalistinen. Kenno viittaa kuosina suosittuun hexagon-muotoon ja on erityisen pidetty nuorempien keittiöharrastajien keskuudessa. Se puhuttelee myös kultaisen 60-luvun eläneitä kotikokkaajia.

Kenno antaa keittiötasolle tai välitilaan graafisen ilmeen. Lisäksi se sopii myös kaapin taustaseinän peitteeksi antaen sisustuksellisen säväyksen muuten tasavärisiin pintoihin. Mitä isompi pinta Kennoa on, sitä kauniimmalta se näyttää!

StalaTex-kuoseja on saatavana Seitsikko-terästasoihin ja tiskipöytiin sekä välitila- ja taustalevyihin. Suunnittele oma StalaTex-tuotteesi helppokäyttöisellä Designer-suunnitteluohjelmallamme!

StalaTex-kuosit häivyttävät naarmujen erottuvuutta teräspinnasta ja tekevät siitä kotoisamman oloisen. Kaikki StalaTex-tuotteet valmistetaan Stalan tehtaalla Lahdessa.

Huomioithan, että StalaTex-kuosit näyttäytyvät valaistuksesta ja katselukulmasta  sekä -etäisyydestä riippuen hieman eri tavalla. Tasossa kuosi näyttää erilaiselta kuin esimerkiksi välitilalevyssä. Tarkista sävy mallipalasta jälleenmyyjän luona.

TuotekoodiSTALATEX-05
Takuu (kk)24
MateriaaliRuostumaton teräs

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife