Suomalainen perheyritys Lahdesta

Me olemme perheyritys. Perhe ja yritys. Meille tämä tarkoittaa kestäviä arvoja, yhteistyötä ja yhteen hiileen puhaltamista. Mutta myös yrittäjyyden vaatimaa kunnianhimoa, näkemyksellisyyttä ja tinkimätöntä laatua.

Teräksen pehmeät arvot

Osaamisemme ydin on kyvyssä yhdistää ruostumaton teräs, suomalainen muotoilu sekä ymmärrys elämästä. Stalan aikakautena tiskipöydästä on kasvanut keittiön rosterinen monitoimipiste ja keittiöstä olohuoneen jatke, jonne myös vieraat ovat tervetulleita.

Ja kuten elämä keittiössä muuttuu, kehittyy myös Stala vastaamaan uusiin tarpeisiin. Stala on olemassa, koska haluamme luoda kestävää muotoilua, joka asettuu osaksi ihmisen elämää.

Stalan mallistosta vastaa mallistopäällikkö Jari

50 vuotta arjen muotoilua

Tarinamme suomalaisen arjen muotoilijoina alkaa 1970-luvulla. Reino Rajamäki oli juuri ostanut rst-pesupöytäbisneksen Upolta, kun kiihkeä uudisrakentamisen aika alkoi. Maalta muutettiin kaupunkeihin työn perässä ja uusia asuinalueita syntyi keskustojen ympärille. Keittiössä tuoksui Stalan rosteritasolla kokattu uunilenkki ja silakkalaatikko.

 

 

Vuosituhannen vaihteessa kodeissa tapahtui muutos avokeittiöiden myötä. Ruokaohjelmissa tutut julkkiskokit esittelivät ammattikeittiöitään, joissa terästasot hohtivat houkuttelevasti. Rosterista tuli salonkikelpoista ja Stalasta uuden ajan airut.

Design from FinlandNykyään, kuten aina ennenkin, toimintaamme ohjaavat muotoilu, toimivuus ja laatu. Tämä koskee sekä tuotteitamme, asiakassuhteitamme että omaa toimintaamme. Lahdessa sijaitsevalta tehtaaltamme viemme Design from Finland -merkillä varustettuja tuotteita yli kymmeneen maahan.

Stalan tuotteita viedään yli kymmeneen maahan

 

Kuvat - Kaapo Kamu 

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife