Olipa kerran kaksi vahvaa brändiä, jotka  yhdistivät voimansa. Nyt ne tarjoavat entistäkin kattavamman ja paremman tuotevalikoiman lähes kaikkialla maailmassa.

Stala ja Alveus ovat vahvoja ja itsenäisiä brändejä, jotka lujittavat yhteistyötään entisestään. Kahden ainutlaatuisen brändin synergia takaa, että löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi ja omaan tyyliisi soveltuvan altaan. Edessä on uusi, innostava aikakausi, kun Stala ja Alveus yhdistävät intohimonsa ensiluokkaiseen laatuun, vuosikymmenten kokemuksensa ruostumattoman teräksen työstämisestä sekä tyylikkään ja funktionaalisen muotoilunsa.

logot2.png

Mikä tekee meistä ainutlaatuisia

STALA: suomalaista muotoilua ja vertaansa vailla olevaa yksityiskohtien hiomista

Kunnia-asianamme on luoda tuotteita, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tarkasti jokainen yksityiskohta. Johtoajatuksemme mukaisesti tuotteemme ovat kauniita, toiminnallisia ja kestäviä. Palkittu kuvioitu StalaTex™-teräsmateriaali on erinomainen esimerkki tästä. Tämä ainutlaatuinen materiaali – ensimmäinen laatuaan koko maailmassa – herättää ruostumattoman teräksen eloon aivan uudella tavalla. Lue lisää StalaTex-materiaalista.

 

ALVEUS: kohota keittiösi uudelle tasolle ja ilmaise itseäsi – olipa makusi mikä tahansa

Alveuksen tuotteissa tuntuvat vahvat välimerelliset vaikutteet – altaamme ovat paitsi funktionaalisia ja korkealaatuisia, myös kauniisti muotoiltuja, ja saatavissa on paljon erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoimamme takaa täydellisen ilmaisunvapauden.

Monarch-tuotesarja on edustava värillisten teräsaltaiden mallisto, jonka avulla voit tehdä keittiöstäsi todella ainutlaatuisen. Lue lisää Alveuksesta englanniksi täältä.

 

Mikä tuo meidät yhteen

Yhdessä tarjoamme parhaat vaihtoehdot, joilla voit luoda kotisi todelliseen sydämeen – keittiöön – juuri haluamasi tyylin. Monipuolinen tuotevalikoimamme ja panostuksemme toimivuuteen ja muotoiluun takaa, että voit ilmaista itseäsi täysin vapaasti.

Vapaus itseilmaisuun

Painopiste muotoilussa ja toimivuudessa

Toisiaan täydentävät tuotevalikoimamme antavat asiakkaillemme entistäkin enemmän valinnanvaraa ja todellisen ilmaisunvapauden. Uskomme funktionaalisiin tuotteisiin, emmekä tee kompromisseja muotoilun suhteen.

Ruostumattoman teräksen ainutlaatuisuutta

Innovatiiviset tekniikkaamme tuovat ruostumattoman teräksen uuteen aikaan. Palkitun kuvioidun StalaTex -materiaalin ainutlaatuiset kuosit sekä värilliset ruostumattomat Monarch -terästuotteet tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Yksilöllisyyttä

Stalan mittatilaustuotteiden ja Alveuksen persoonallisten vaihtoehtojen ansiosta yksilöllisen keittiön luomiseen on lähes rajattomasti mahdollisuuksia.

Työskentelyä käsi kädessä luonnon kanssa

Olemme kiitollisia luonnosta ympärillämme ja sitoutuneita suojelemaan sitä. Pyrimme luomaan pitkäikäisiä ja kestäviä tuotteita, joilla on pitkä elinkaari. Lue lisää Stalan vastuullisuudesta ja Alveuksen luontoarvoista englanniksi

Lanseeraustilaisuuden videotallenne

Online-lanseeraustilaisuuden videotallenne on katsottavissa täällä >

 

Stronger together

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife