StalaTex

StalaTex™ herättää ruostumattomat teräspinnat eloon


Stalan uusi, uniikki materiaali, StalaTex™
, nostaa keittiön tasopinnat, tiskipöydät sekä välitilalevyt aivan uudelle tasolle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

StalaTex™ syntyy modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla. Luonnosta ammentavat kuosit sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin koteihin. Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä.

StalaTex keittiötaso ja välitilalevy tummassa keittiössä
StalaTex-materiaali sopii keittiötasojen ja tiskipöytien lisäksi myös välitilalevyksi ja kalusteiden peitelevyksi. Kuvassa kuosi "Savi".

StalaTex Savi matala taustalevy keittiön välitilassa
Matala taustalevy on nyt suosittu. Työtason päälle riittää 15 cm korkuinen levy roiskesuojaksi.


Collection Harri Koskinen

Ensimmäisen StalaTex™-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallistosta löytyy kahdeksan erilaista kuosia, joten siitä on jokaisen helppo löytää oma suosikkinsa. Muotoiluprosessia Harri Koskinen kuvaa näin:

”Lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin, siitä tässä on kyse. Uteliaisuus uutta teknologia kohtaan synnytti kipinän suunnitteluun. Syvempi inspiraatio kuoseihin kumpusi luonnosta, geometriasta ja assosiaatioista, jotka voi tunnistaa valmiista mallistosta. Pinnoista huokuu tietynlainen henkilökohtaisuus ja inhimillisyys kun tekstuurista erottaa käsivaran pienen hapuilun”, Koskinen tiivistää.

Harri Koskinen on suunnitellut kahdeksan luontoaiheisen kuosin StalaTex-malliston

Collection Harri Koskisen kuosit on luonnosteltu käsin ja siirretty ruostumattoman teräksen pintaan huippumodernilla laserteknologialla. Ne eivät kulu tai haalistu kovassakaan käytössä ja häivyttävät lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. 

Lue Pieni talo Helsingissä -blogin kirjoitus StalaTexistä.

Collection Harri Koskinen ja StalaTex
StalaTex-kuoseja on kahdeksan käsinluonnosteltua luontoaiheista kuosia,
ylärivissä Savi, Ruoto, Lehti, Viiva ja
alarivissä Kenno, Havu, Tunturi ja Jäälautta.

 

StalaTex-keittiötasot, tiskipöydät ja välitilalevyt

StalaTex-materiaalia on saatavana Seitsikko-tiskipöytiin ja terästasoihin. Voit valita mieleisesi kuosin ja yhdistää sen haluamaasi altaaseen. Lisäksi StalaTex sopii keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan, kaapin päätylevyksi tai vaikkapa sokkeliksi. Panel-välitilalevy on 8 mm paksu, taustarakenteen omaava taustalevy, joka on hyvin tukeva. Ohuemman, US-taustalevyn voi helposti kiinnittää keittiön välitilan lisäksi esimerkiksi aamiais- tai seinäkaapin takaseinään. Lue lisää vinkeistä kuosien yhdistelyyn ja käyttökohteisiin täältä.

StalaTex rosterinen työtaso liesiaukolla
StalaTex-terästasoon saa myös liesiaukon. Kuvassa kuosi "Ruoto".

Kauniit keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilalevyt saa omien mittojen mukaan

StalaTex-kuosien ansiosta voit personoida keittiön tyyliä oman näköiseksi. Kuosien ansiosta teräs, joka on materiaalina taas huippusuosittu, tuntuu ja näyttää lämpimmältä. Voit mätsätä keittiön välitilan sopimaan jopa työtason kanssa, joko samaa tai eri StalaTex-kuosia.

Taustalevy voi olla joko matala tai koko välitilan korkuinen. Keittiössä suositaan nyt matalampia välitilalevyjä, jotka ovat moderni vaihtoehto kaakelille, kivelle tai lasille. Kodinhoitohuoneessa, ja muissa tiloissa, joissa vettä toisinaan roiskuu paljon, on koko välitilan peittävä taustalevy järkevä ja käytännöllinen vaihtoehto. Saat StalaTex-välitilalevyt ja työtasot juuri sinun mittojesi mukaan tehtynä. Suunnittelet ne helposti Stala Designerilla!

Design from Finland

StalaTex-tuotteet valmistetaan modernilla Lahden tehtaallamme ja toimitamme ne nopealla toimitusajalla. Voit suunnitella oman keittiötason, tiskipöydän tai välitilalevyn uudella Stala Designer -suunnitteluohjelmallamme. Tervetuloa kauniimpi keittiö, tervetuloa elämä!

Työtasojen hinnat
ovat alkaen 406,50 € ja välitilalevyt alkaen 90 €, (sis. alv. 24 %). Suunnitteluohjelmastamme saat tarkan hinnan suunnittelemallesi kokonaisuudelle!

Miltä StalaTex-kuosi näyttää isommassa pinnassa?

StalaTex-visuaalisaattorin avulla voit katsoa miltä StalaTex-kuosit näyttävät 3D-keittiön saareketason, tiskipöydän ja välitilalevyn pinnassa. Voit vapaasti kokeilla erilaisia yhdistelmiä, sillä visuaalisaattorissa on mahdollista vaihtaa keittiökaappien väriä sekä keittiötason ja välitilalevyn kuoseja. Tasojen ja välitilalevyjen suunnittelu onnistuu uudistuneessa Stala*Designer-suunnitteluohjelmassa.

Haluatko tietää lisää StalaTex-materiaalista? Kokosimme kysymyksiä ja vastauksia Usein kysyttyä -sivullemme.

Suunnittele StalaTex-työtaso tai välitilalevy >

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife