StalaTex

Kansainvälisesti palkittu StalaTex™ herättää ruostumattomat teräspinnat eloon


Stalan uusi, uniikki materiaali, StalaTex™
, nostaa keittiön tasopinnat, tiskipöydät sekä välitilalevyt aivan uudelle tasolle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies ja The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ovat myöntäneet StalaTexille Green GOOD DESIGN® 2021 -palkinnon, joka on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Green GOOD DESIGN -palkinnolla palkitaan erityisen merkittäviä ja tärkeitä uusia kansainvälisiä tuotteita, jotka edustavat äärimmäisen kestävää suunnittelua, ja täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset.

StalaTex™ syntyy modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla. Luonnosta ammentavat kuosit sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin koteihin. Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä.

StalaTex keittiötaso ja välitilalevy tummassa keittiössä
StalaTex-materiaali sopii keittiötasojen ja tiskipöytien lisäksi myös välitilalevyksi ja kalusteiden peitelevyksi. Kuvassa kuosi "Savi".

StalaTex Savi matala taustalevy keittiön välitilassa
Matala taustalevy on nyt suosittu keittiössä. Työtason päälle riittää 10 - 15 cm korkuinen, ohut välitilalevy roiskesuojaksi.


Collection Harri Koskinen - kuoseja luonnosta

Ensimmäisen StalaTex™-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallistosta löytyy kahdeksan erilaista kuosia, joten siitä on jokaisen helppo löytää oma suosikkinsa. Muotoiluprosessia Harri Koskinen kuvaa näin:

”Lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin, siitä tässä on kyse. Uteliaisuus uutta teknologia kohtaan synnytti kipinän suunnitteluun. Syvempi inspiraatio kuoseihin kumpusi luonnosta, geometriasta ja assosiaatioista, jotka voi tunnistaa valmiista mallistosta. Pinnoista huokuu tietynlainen henkilökohtaisuus ja inhimillisyys kun tekstuurista erottaa käsivaran pienen hapuilun”, Koskinen tiivistää.

Collection Harri Koskisen kuosit on luonnosteltu käsin ja siirretty ruostumattoman teräksen pintaan huippumodernilla laserteknologialla. Ne eivät kulu tai haalistu kovassakaan käytössä ja häivyttävät lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. Ohuet välitilalevyt ovat myös käteviä keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilassa.

Lue Pieni talo Helsingissä -blogin kirjoitus StalaTexistä.

Collection Harri Koskinen ja StalaTex
StalaTex-kuoseja on kahdeksan käsinluonnosteltua luontoaiheista kuosia,
ylärivissä Savi, Ruoto, Lehti, Viiva ja
alarivissä Kenno, Havu, Tunturi ja Jäälautta.

 

StalaTex-keittiötasot, tiskipöydät ja välitilalevyt

StalaTex-materiaalia on saatavana Seitsikko-tiskipöytiin ja terästasoihin. Voit valita mieleisesi kuosin ja yhdistää sen haluamaasi altaaseen. Lisäksi StalaTex sopii keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan, kaapin päätylevyksi tai vaikkapa sokkeliksi. Suuren keittiösaarekkeen saat yhdistämällä kaksi H-Seitsikko-tasoa yhteen kuten alla näkyvässä kuvassa:

Stala-StalaTex-Savi-H-Seitsikko-saareketaso-Lerjord-H-Seven-köksbänk-900x600.jpg
StalaTex-terästasoon saa myös liesiaukon. Keittiön välitilassa on ohut PANEL-välitilalevy. Kaikissa pinnoissa on kuosi "Savi".

Panel-välitilalevy on 8 mm paksu, taustarakenteen omaava taustalevy, joka on hyvin tukeva. Ohuemman, US-taustalevyn voi helposti kiinnittää keittiön välitilan lisäksi esimerkiksi aamiais- tai seinäkaapin takaseinään. Aamiaiskaapissa ohut StalaTex-taso toimii kestävänä hyllynä mm. veden- ja kahvinkeittimelle, sillä se kestää vesiroiskeita vuodesta toiseen.

Kauniit keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilalevyt mittatilauksena

StalaTex-kuosien ansiosta voit personoida keittiön tyyliä oman näköiseksi. Ohut välitilalevy on sitäpaitsi helppo ja nopea asentaa! Mittatilauksena valmistettavat välitilalevyt toimitamme nopealla toimitusajalla eikä siitä jää yhtään hukkaa.

Luonnollisten kuosien ansiosta teräs, joka on materiaalina taas huippusuosittu, tuntuu ja näyttää lämpimmältä. Voit mätsätä keittiön välitilan sopimaan jopa työtason kanssa, joko samaa tai eri StalaTex-kuosia.

Katso ohjeet eri kuosien yhdistelyyn täältä.

StalaTex-teräslevy välitilassa kuosi Tunturi

Taustalevy voi olla joko matala tai koko välitilan korkuinen. Trendikkäimmät keittiön välitilalevyt ovat vain 10 - 15 cm korkeita ollen moderni vaihtoehto kaakelille, kivelle tai lasille.

Kodinhoitohuoneessa, ja muissa tiloissa, joissa vettä toisinaan roiskuu paljon, on koko välitilan peittävä taustalevy järkevä ja käytännöllinen vaihtoehto. Suunnittele oman keittiösi välitilalevy helposti Stala Designerilla!

Mittatilaustuotteet Stalan tehtaalta Lahdesta

StalaTex-tuotteet valmistetaan modernilla Lahden tehtaallamme ja toimitamme ne nopealla toimitusajalla. Voit suunnitella oman keittiötason, tiskipöydän tai välitilalevyn uudella Stala Designer -suunnitteluohjelmallamme. Tervetuloa kauniimpi keittiö, tervetuloa elämä!

Työtasojen hinnat
ovat alkaen 406,50 € ja välitilalevyt alkaen 90 €, (sis. alv. 24 %). Suunnitteluohjelmastamme saat tarkan hinnan suunnittelemallesi kokonaisuudelle!

StalaTex keittiön työtaso kuviolla Kenno - Collection Harri Koskinen
StalaTex-tasossa on kuvio Kenno - kuvio heijastaa valoa kauniisti


Miltä StalaTex-kuosi näyttää keittiötasossa tai välitilalevyssä?

StalaTex-visuaalisaattorin avulla voit katsoa miltä StalaTex-kuosit näyttävät 3D-keittiön saareketason, tiskipöydän ja välitilalevyn pinnassa. Voit vapaasti kokeilla erilaisia yhdistelmiä, sillä visuaalisaattorissa on mahdollista vaihtaa keittiökaappien väriä sekä keittiötason ja välitilalevyn kuoseja. 

Haluatko tietää lisää StalaTex-materiaalista?
Kokosimme kysymyksiä ja vastauksia Usein kysyttyä -sivullemme.

LUE LISÄÄ:

StalaTex Helsinki Design Weekillä - Erottaja 2 - Cozy Corner

Keittiöremontti 50-luvun henkeen

Remonttitarina: Pitkä Stalatex-terästaso remontoidussa tammikeittiössä

Minkälainen ruostumaton teräs on materiaalina?

Ideoita keittiön välitilaan Kouvolan Asuntomessuilta 

Suunnittele StalaTex-työtaso tai välitilalevy >

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife