Stainless for life

StalaTex tuo teräkseen pehmeyttä. Laserkuvioidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteemme on suunniteltu kestämään elämää. 

Stala antaa mielikuvitukselle siivet työtasojen lisäksi monenlaisiin käyttökohteisiin. Uudessa teknologiassa yhdistyvät luovuus ja äärimmäinen kestävyys.

Olemme sitoutuneita toimittamaan kestäviä ja huippulaadukkaita tuotteita, joiden ilmastovaikutus on mahdollisimman pieni. Meille, ruostumaton teräs on elinikäinen valinta elämää varten.

Teräksen uusi aikakausi on täällä

Uraauurtava teknologia, joka mullistaa ruostumattoman teräksen käytön. Kansainvälisesti palkittu StalaTex-teknologia on kestävä ja ekologinen menetelmä kuvioida ruostumattoman teräksen pintaa. Lopputuloksena syntyy kaunis, ikuinen pintakuvio, joka kestää aikaa ja kulutusta. Stalatex on parhaimmillaan keittiön pinnoilla, mutta kestävyytensä ja monipuolisuutensa ansioista sen mahdollisuudet ovat rajattomat.

 

StalaTex-tuotteet

Työtasot

Kahdeksan allasvaihtoehtoa tai työtaso ilman allasta. Stala Seitsikko -malleissa voi olla aukko liesitasoa tai hanaa varten.

Lisää työtasoista >

Välitilalevyt

Tukeva mdf-alustarakenne. Asennusvalmis välitilalevy keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen.

Lisää välitilalevyistä >

Taustalevyt

Soveltuu kaapin päätysivujen, sokkelin tai hyllykaapin taustaseinän verhoiluun.

Lisää taustalevyistä >

Kalusteovet

Keittiökaapistojen etusarjat.

Lisää kalusteovista >

Suunnittele StalaTex-tuote omilla mitoillasi!

Stala Designeriin >

StalaTex

Ei hakutuloksia

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife