StalaTex-kuosi GW03

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

GW03 kuuluu Gert Wingårdhin suunnittelemaan Trace -mallistoon. Trace -mallistossaan Wingårdh syventyi luomisprosessin ytimeen, eli siihen hetkeen, jona ajatus muovau-tuu viivaksi. Erilaisten kynien, musteiden ja pensseleiden avulla Wingårdh antaa viivojen ja roiskeiden virrata eri suuntiin erilaisilla voimakkuuksilla. Lopputuloksena syntyi seitsemän kuosia, joita voisi kuvailla käsin piirretyiksi ajatusten häivähdyksiksi. Trace -mallisto on kuin ikkuna arkkitehti Gert Wingårdhin mieleen.

StalaTex-kuoseja on saatavana Seitsikko-terästasoihin ja -tiskipöytiin, välitila- ja taustalevyihin sekä kalusteoviin ja peitelevyihin. Suunnittele oma StalaTex-tuotteesi helppokäyttöisellä Designer-suunnitteluohjelmallamme!

StalaTex tuo teräkseen pehmeyttä. Laserkuvioidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteemme on suunniteltu kestämään elämää. Kaikki StalaTex-tuotteet valmistetaan Stalan tehtaalla Lahdessa.

Huomioithan, että StalaTex-kuosit näyttäytyvät valaistuksesta ja katselukulmasta  sekä -etäisyydestä riippuen hieman eri tavalla. Tasossa kuosi näyttää erilaiselta kuin esimerkiksi välitilalevyssä. Tarkista sävy mallipalasta jälleenmyyjän luona.


TuotekoodiSTALATEX-GW03
Takuu (kk)24
MateriaaliRuostumaton teräs

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife