Komposiittialtaat

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe
Erityistä

Ei hakutuloksia

Stalan komposiittialtaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Erikokoiset komposiittialtaat sopivat sekä suureen tai pieneen keittiöön. Kvartsikomposiitti on materiaalina hyvin kestävä, sillä se koostuu 80% lujasta kvartsista. Musta ja ajaton komposiittiallas on ennen kaikkea kaunis keittiön allas.

Stalan kestosuosikkia CEG51-57-komposiittiallasta on saatavana tyylikkäänä mustana ja vaalean harmaana. Sen käytännöllinen pieni kaatoallas toimii ylivuotona ja mahdollistaa suuren altaan täytön ylös asti.

Komposiittiallas sopii monen keittiötyyliin - maalaiskeittiö, moderni tai skandinaavinen keittiö. Työtaso voi olla mitä tahansa materiaalia, sillä asennustavoiltaan Stalan komposiittialtaat sopivat eri asennustapoihin. Puutaso, laminaattitaso tai kivitaso sopivat tyylikkään kvartsikomposiittialtaan pariksi.Suurin allasmalli CEG-50B on suunniteltu yhdessä tunnetun suomalaisen design-toimiston, Pentagon Designin, kanssa. Allas on erityisen suuri ja tilava, muotoilu on todella tyylikkään vähäeleinen ja moderni. Uunipellin pesu sujuu vaivatta suuressa keittiöaltaassa.

Arkkitehtien ja designereiden suosikkiallas on CEG-50BF. Siinä on suuri sihtilevy, joka kerää ruoantähteet altaan pohjalle. Voit puhdistaa sihdin helposti käsiä likaamatta ja erikoispinnoitettu, musta sihti kestää myös pesun tiskikoneessa.Pieni musta tiskiallas sopii pieniin kaupunkikoteihin tai vaikka kodinhoitohuoneen altaaksi. Tavallista syvempi musta komposiittiallas hyödyntää kaappitilan maksimaalisesti ja hana-alue suojaa työtasoa roiskeilta.

Valitse omasi ja ihastu!

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife