Komposiittialtaat

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe
Brändi
Erityistä

Ei hakutuloksia

Stalan komposiittialtaat ovat laadukkaita ja kestäviä

Stalan komposiittialtaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Erikokoiset komposiittialtaat sopivat sekä suureen että pieneen keittiöön. Kvartsikomposiitti on materiaalina hyvin kestävä, sillä se koostuu 80% lujasta kvartsista. Stalan komposiittialtaissa yhdistyvät hyvä design sekä maksimaalinen toiminnallisuus. Läpivärjätty musta ja ajaton komposiittiallas on ennen kaikkea kaunis keittiön allas.

Komposiittiallas sopii moneen keittiötyyliin

Komposiittiallas sopii moneen keittiötyyliin - maalaiskeittiö, moderni tai skandinaavinen keittiö. Työtaso voi olla mitä tahansa materiaalia, sillä asennustavoiltaan Stalan komposiittialtaat sopivat eri asennustapoihin. Puutaso, laminaattitaso tai kivitaso sopivat tyylikkään kvartsikomposiittialtaan pariksi.


Stalan kestosuosikkia CEG51-57-komposiittiallasta on saatavana tyylikkäänä mustana ja vaalean harmaana. Sen käytännöllinen pieni kaatoallas toimii ylivuotona ja mahdollistaa suuren altaan täytön ylös asti. Tämä kvartsikomposiittiallas on suunniteltu nykyaikaisen keittiön tarpeisiin. Ison ja pienen kaatoaltaan yhdistelmä mahdollistaa monipuolisen altaan käytön. Vedenvirtaamista edistävä pohjamuotoilu varmistaa veden valumisen viemäriin ja design-pohjasihti kruunaa altaan modernin ilmeen.
Suurimman allasmalli CEG-50B allas on erityisen suuri ja tilava, muotoilu on todella tyylikkään vähäeleinen ja moderni. Uunipellin pesu sujuu vaivatta suuressa keittiöaltaassa.

Arkkitehtien ja designereiden suosikkiallas on CEG-50BF. Siinä on suuri sihtilevy, joka kerää ruoantähteet altaan pohjalle. Voit puhdistaa sihdin helposti käsiä likaamatta ja erikoispinnoitettu, musta sihti kestää myös pesun tiskikoneessa.

Pieni musta tiskiallas CEG40-50 sopii pieniin kaupunkikoteihin tai vaikka kodinhoitohuoneen altaaksi. Tavallista syvempi musta komposiittiallas hyödyntää kaappitilan maksimaalisesti ja hana-alue suojaa työtasoa roiskeilta.
Alveus komposiittialtaat

Alveuksen komposiittialtaiden materiaali, Granital‑komposiitti on 75–80 % graniittisekoite, jossa graniittihiukkaset on sidottu yhteen laadukkaalla sideaineella. Granitalista valmistettu allas on luja ja monikäyttöinen, ja se kestää hyvin lämpöshokkeja.

Granitalista valmistettuja pesualtaita on saatavissa hiilenmustana (Carbon) ja betoninharmaana (Concrete). Lisäksi saatavilla ovat ylelliset metallinhohtoiset Granital Plus ‑sävyt Twilight ja teräksenharmaa Steel.

Komposiittialtaan pinta ei ole huokoinen, vaan tasainen ja miellyttävän tuntuinen. Sileä pinta tekee altaan puhdistamisesta helppoa. Takaa altaallesi mahdollisimman pitkä käyttöikä seuraamalla tuotteen puhdistusohjeita.

Alveus Quadrix‑ ja Formic ‑komposiittialtaiden muotoilussa on hyödynnetty virtaviivaisia linjoja, minkä ansiosta ne sopivat keittiöön kuin keittiöön. Molemmat pesuallasmallit ovat asennettavissa kahdella eri tavalla: klassinen upotusasennus (I) tai hienovarainen alta tehtävä asennus (U). Valitse keittiöösi sopiva malli. Altaista saatavilla olevat sävyt ovat teräksenharmaa Steel ja Twilight.

Alveus Cadit ‑tuotesarjan komposiittialtaat ovat muotokieleltään pehmeitä ja moderneja, mutta silti ajattomia.

Tilava Cadit ‑komposiittiallas vastaa kaikkia odotuksia. Valikoimaan kuuluu erikokoisia suuria altaita.
Cadit‑altaista on saatavilla betoninharmaa ja hiilenmusta versio.

Alveus Intermezzo on ihastuttava komposiittiallas, joka on varustettu esteettisellä vaakatasoisella ylivuodolla, mikä lisää altaan tilavuutta jopa 40 prosentilla. Valitse mieluisesi kahdesta yksialtaisesta mallista. Intermezzo ‑komposiittialtaan ainutlaatuisuus piilee sen suuressa tilavuudessa, mikä mahdollistaa esimerkiksi uunipeltien ja suurten astioiden helpon pesemisen. Molemmat Intermezzo‑mallit ovat kaksipuolisia ja asennettavissa kahdella eri tavalla: klassinen upotusasennus (I) tai hienovarainen alta tehtävä asennus (U).

Alveus Atrox ‑komposiittiallas ei ole ainoastaan tyylikäs, vaan myös erittäin käytännöllinen. Atrox ‑komposiittialtaiden muotokieli on minimalistinen ja ajaton. Jotta keittiössä puuhailu olisi entistäkin mukavampaa, lisäsimme Atrox ‑komposiittialtaisiin välitason, joka tekee niistä monikäyttöisempiä. Atrox‑mallit ovat asennettavissa kahdella eri tavalla: klassinen upotusasennus (I) tai hienovarainen alta-asennus (U).


Valitse omasi ja ihastu!

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife