Rekrytointi – Stala Oy

50 vuotta suomalaista muotoilua ja teräsosaamista. Stala on globaali teknologiayritys Lahdesta. Sitoutunut ja osaava henkilöstömme on tärkein yksittäinen voimavaramme. Teräksenluja ammattitaito, laadukas työn jälki ja jatkuva kehittäminen tunnistettiin Stalalla arvokkaiksi jo aivan alkutaipaleelta alkaen. Sittemmin emme ole niistä tinkineet.

Tervetuloa Stalalaiseksi: Avoimet työpaikat tällä hetkellä

Avoin hakemus

Mikäli sopivaa paikkaa ei juuri nyt löydy, lähetä meille avoin hakemuksesi. Otamme huomioon jokaisen hakijan osaamisen ja toiveet jokaista nykyistä ja tulevaa työmahdollisuuttamme kohtaan.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jobs@stala.com.

Lue henkilökuntamme uratarinoita

Haluatko tietää, millaista on työskennellä Stalassa? Työllistämme eri alojen ammattilaisia. Tässä on joitain Stalalaisten tarinoita.

Henri Tietäväinen

Hain Stalalle varastoon töihin vuonna 2005. Minulla ei silloin ollut minkäänlaista varastoalan koulutusta, ja tästä syystä tämä paikka jäi saamatta. Pääsin kuitenkin vuokratyöfirman kautta toiseen työpisteeseen ja jo 4 kuukauden jälkeen minut otettiin talon kirjoille. Stala-urani aikana olen työskennellyt niin pesupöytäpakkauksessa, varastolla kuin ostopuolella. Olen aina halunnut tehdä mahdollisimman monipuolista työtä, niin fyysisesti kuin henkisesti. Tästä syystä olen pyrkinyt muokkaamaan työnkuvaani sen mukaan minkä olen kokenut mieleiseksi.

Työnohella olen kouluttautunut varastoalan töihin, varastoalan erikoisammattitutkintoon sekä logistiikan työteknikoksi. Lisäksi ole toiminut työsuojeluvaltuutettuna sekä pääluottamusmiehenä. Olen onnellinen kuuluessani työyhteisöön, joka ei rajoita minua, vaan antaa mahdollisuudet kasvuun ja itsensä toteuttamiseen.

Sari Hasanen

Olen työskennellyt Stalalla erilaisissa myynnin tehtävissä 32 vuotta. Myyntisihteeristä aluemyyntipäälliköksi ja vientiassistentista myyntikoordinaattoriksi – tehtävänimikkeet ovat vaihtuneet, mutta myynti ja asiakaspalvelu ovat työni ydintä ja jaksavat innostaa minua vuodesta toiseen. On ollut ilo olla mukana Stalan huikeassa kasvutarinassa, nähdä yrityksen kansainvälistyminen ja inspiroitua aina uudelleen innovatiivista tuotteistamme. Olen ylpeä saadessani tehdä työtä mukavien ja osaavien stalalaisten kanssa sekä palvella laajaa asiakaskuntaamme niin Suomessa kuin Skandinaviassa.

Hermanni Valtola

Aloitin työskentelyn Stala Groupissa vuonna 2019 ICT-harjoittelijana. Aluksi työskentelin pääasiassa Stalatubelle, mutta vuonna 2020 siirryin kokonaan Stalalle. Työskentelen yrityksen kaikkien työntekijöiden kanssa ja olen ollut mukana erilaisissa projekteissa. Erityisen mukavaa Stalassa on ollut se, että voin tehdä töitä itsenäisesti niin paljon kuin haluan. Stalalla saa aina tukea ja rohkaisua, mutta itsenäiseen työskentelyyn ja oppimiseen kannustetaan.

Stalan arvot

 

               Sosiaalinen

               Innostunut

               Suora

               Uudistuva

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife