Varusteet

Rajaa hakua
Materiaali
Brändi

Ei hakutuloksia

Stalan keittiövarusteet on suunniteltu helpottamaan ruoanlaittoa ja kattamista

Pese, suojaa, leikkaa, valuta ja kata - käytä keittiötäsi entistä monipuolisemmin. Stala keittiövarusteet täydentävät ruuanlaiton nautinnon ja viimeistelevät kattauksen. Käytännölliset ja helppohoitoiset varusteet ovat kauniita katsella ja miellyttäviä käyttää.

Hedelmien ja vihannesten pesu, huuhtominen ja valutus sujuvat kätevästi valutusastioiden ja -tasojen avulla. Voit huoletta kaataa pastan ja riisin keitinvedet mustan silikonilävikön läpi altaan pohjalla.

Lämpökäsitellystä puusta ja karkaistusta lasista valmistetut leikkuulaudat soveltuvat niin leivän, vihannesten kuin lihan käsittelyyn. Tyylikäs musta silikonialusta suojaa työtasoja kuumilta kattiloilta, sillä se kestää lämpöä 250 astetta.

Stalan laadukkaat leikkuulaudat ja kätevät läviköt lisäävät altaan toimimmallisuutta

Suuri puuleikkuulauta lisää keittiösi työtilaa altaan päälle ja lasileikkuulauta on erinomainen esimerkiksi kalaruokien valmistukseen. Stalan leikkuulaudat sopivat myös tarjoiluun ja esillepanoon tai esimerkiksi juustotarjottimena tai hedelmien alustana.

Suuri silikoninen valutusastia sopii keittiöaltaan pohjalle, joten esimerkiksi kiehuvat keitinvedet on turvallista kaataa siihen. Valutusastia sopii myös hedelmävadiksi tai vaikka kylmien juomatölkkien tarjoiluastiaksi.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife