Stalan BIM-objektit suunnittelijoille

Lataa GDL- ja Revit-objektit ja helpota suunnittelutyötäsi

Stalan altaat, tiskipöydät ja postilaatikot ovat saatavilla GDL-objekteina. Helppokäyttöisen Stala-objektikirjaston avulla voit suunnitella niin standardi- kuin mittajoustavia tuotteitamme erilaisiin kohteisiin. GDL-objektit ovat sellaisenaan ArchiCad-yhteensopivia ja avautuvat ArchiCad 16:ssa ja uudemmissa versioissa.

Revit-objektikirjasto julkaistu 

Revit-objektit Stalan altaista ovat valmistuneet. Stalan objektikirjasto käsittää kaikki tasoon asennettavat teräs- ja komposiittialtaat. Stalan Revit-allasobjektit ovat yhteensopivia version 2015 ja sitä uudempien kanssa.

Revit-objektit ovat ladattavissa suoraan alla olevasta linkistä sekä ilmaisesta ProdLib-sovelluksesta. Voit myös selata tuotteita ProdLib-palvelusta ilman CAD- tai mallinnusohjelmaa. Tuotekirjastojen jako onnistuu keskitetysti arkkitehtitoimistoissa, kts. tarkemmat ohjeet täältä.

Tekniset tiedot suunnittelun avuksi

Dokumentit ja sertifikaatit

CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset. Kaikilla Stalan allastuotteilla on CE-merkintä. Allastuotteiden vaatimukset on esitetty standardissa EN 13310:2015, jonka mukaan tuotteet on testattu ja hyväksytty. Vaatimuksenmukaisuus esitetään DoP:issa, joka löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdellä.

Joutsenmerkkiä ei myönnetä altaille tuotekohtaisesti, mutta kokonaisille rakennuksille voidaan hankkia sertifikaatti edellyttäen tiettyjen kriteereiden täyttymistä. Stalan allastuotteet täyttävät vaatimukset, jotta niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Rakennuttaja / sunnittelija voi pyytää tarvittavat liitteet Stalalta kohteen sertifioimista varten.

SundaHus ja Byggvarubedömningen, Ruotsissa käytettävät sertifikaatit, edistävät tuotteiden ympäristöystävällisyyttä sekä valmistajien ympäristövastuullisuutta. Löydät pesupöytien ja altaiden hyväksynnät tuotekohtaisesti nettisivujemme tuotekorteilta.

Tekniset tuotetiedot ja asennusohjeet

Technical Data Sheet (TDS) kertoo kunkin allastuotteen mitat detaljitasolla. Samasta tiedostosta löydät myös aukkomitan tuotteen päältäasennukseen. Nämä pdf-muotoiset tiedostot löydän kunkin tuotteen tuotekortilta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdeltä.

Samasta paikasta löytyvät myös tuotteen asennus- ja hoito-ohjeet sekä aukkomitoitukset työtasovalmistajille ja kalusteasentajille. Kaikki tiedostot ovat vapaasti ladattavissa ilman sisäänkirjautumista.

Stalan altaissa käytetään tilaa säästäviä vesilukkoja. Voit tarkistaa kunkin vesilukon tilantarpeen mallikohtaisesti vesilukkotaulukosta.

Tulevat tapahtumat ammattilaisille

Puumessut Jyväskylässä 4. - 6.9

Stala on mukana Jyväskylän puumessuilla 4. - 6.9. Löydät meidät heti pääsisäänkäynnin jälkeen Helatukun osastolta. Esillä mm. suuren hypen saaneet StalaTex-mallit sekä uusin Lagom-allasmallisto.

Paikalla Stalan edustajat koko messujen ajan, tule piipahtamaan ja nykäise meitä hihasta!

 

 

 

Asentajapäivä 13.9

Asentajille ja työpäälliköille suunnattu koulutus järjestetään Stalan uudella tehtaalla perjantaina 13.9.2019. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki Stalan altaiden ja tiskipöytien asennuksen ja huollon parissa työskentelevät!

Ohjelmassa klo 12 - 16:
- tilojen esittely- ja tuotantokierros
- tuote- ja huoltokoulutus näyttelytilassa
- kierros Suomen moottoripyörämuseossa
- ruokailu Ace Corner-ravintolassa

Ilmoittautuminen päättyy to 5.9.2018. Paikat täytetään illmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 20 nopeinta - klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeelle >

Stala Pro Day 14.11

Järjestämme Stala Pro Day -ammattilaispäivän Stalan uudella tehtaalla Lahdessa torstaina 14.11.2019

Stala Pro Dayn ohjelmassa on:
* tehdaskierros, jossa näet miten räätälöidyt tiskipöydät ja terästasot valmistetaan
* käynti upeassa, loft-henkisessä showroomissamme
* uutuustuotteiden esittely oman muotoilutiimimme toimesta
* sinfoniakonsertti Lahden Sibeliustalolla

14.11. konsertti:
Leonid Grin, kapellimestari & Christoffer Sundqvist, klarinetti

Joseph Haydn: Sinfonia nro 49 "La Passione"
Wolfgang Amadeus Mozart: Klarinettikonsertto
Dmitri Šostakovitš: Sinfonia nro 9

Tapahtumaan on vapaa pääsy arkkitehdeille, sisustussuunnittelijolle, lehdistölle sekä keittiösuunnittelijoille. Paikkoja on rajoitettu määrä - ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää: marketing@stala.com

Helsinki Design Week

Stala on mukana Helsinki Design Week -tapahtumassa 6. - 15.9. Löydät meidät osoitteesta Erottaja 2, joka on koko HDW:n päätapahtumapaikka. 

DesignPartners19-näyttelyssä esillä ovat uniikit StalaTex-tuotteet osana ajatonta, suomalaista kotia. Näyttelyn on kuratoinut Anna-Kaisa Melvas.

Tule mukaan näyttelyyn, tarjoamme asiakkaillemme sisäänpääsyn puoleen hintaan. Lue lisää >

Levystä kalusteeksi 10. - 11.10

Levystä kalusteeksi tapahtuman 10-vuotisjuhlavuosi - tervetuloa mukaan!

Kenelle?

Puusepille, suunnittelijoille, opiskelijoille ja harrastajille.

Mitä?
Keittiötasoja, altaita ja välitilalevyjä Stalan tiloissa. Tuotantokierroksia ja tuotteisiin tutustumista näyttelytilassa.

Lisäksi laite- ja helatoimittajia edustettuna Tupalankadulla eli tapahtumassa on koko keittiön komponentit esittelyssä.

Milloin?
10. - 11.10 klo 9 - 17 välisenä aikana. Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Tervetuloa mukaan!

Stalan showroom on avoinna

Showroomimme on uudistunut
Voit sopia esittelyn showroomillemme Lahteen, jossa kaikki StalaTex-kuosit ja muut tuotteemme ovat nähtävissä livenä. Stalan tehdas sijaitsee lähellä nelostietä, moottoritien lähellä.

Sovi esittelystä etukäteen:
marketing@stala.com

Nähdään Lahdessa - Yrittäjänkatu 4!

Edut ja hyödyt

Ruostumaton teräs on ekologinen materiaali

Ruostumaton teräs on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön. Käytämme pesupöytien valmistuksessa Outokummun kierrätettyä terästä, jonka kierrätysaste on jopa 85%. Elinkaarensa loppupäässäkään rst-allas tai tiskipöytä ei ole jätettä, sillä se on kierrätettävissä uudelleen. Pitkäikäisen tuotteen valinta on myös ympäristöteko!

Terästasot ovat mittajoustavia

Valmistamme terästasoja mittojen mukaan nopealla toimitusajalla. Kohteeseen mitoitettu on meille standardi - myös hinnallisesti. Asiakkaan mittojen mukaan valmistetun tason asennus kohteessa säästää aikaa ja kustannuksia kun täytepaloja tai hananreikiä ei tarvitse sahata kohteessa. Myös liesitason aukotus onnistuu valmiina terästasoon. Tilaaja ja asentajat kiittävät!

StalaTex häivyttää naarmuja

Stalan ainutlaatuinen StalaTex-materiaali häivyttää naarmujen, tahrojen ja sormenjälkien erottuvuutta keittiötason pinnasta. Kuosit tekevät tasosta myös lämpimämmän oloisen ja personoivat työtason keittiötyyliin sopivaksi. Muotoilija Harri Koskisen suunnittelemat kahdeksan kuosia ovat pohjoismaiseen tyyliin soveltuvia ja hillittyjä.

Taustalevyt mittojen mukaan

Keittiön välitilan asennus sujuu hetkessä kun laatoituksen sijaan käytetään mittojen mukaan tilattua taustalevyä. Materiaalina ruostumaton teräs on lyömätön, sillä se kestää roiskeita eikä ime itseensä rasvaa tai muutakaan orgaanista likaa. Taustalevyjä saa nyt myös StalaTex-kuvioituna, suunnittele omasi Stala*Designer -suunnitteluohjelmalla!

Ruostumaton teräs on hygieeninen

RST on hygieeninen materiaali, se ei ime itseensä likaa ja on helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs sopii erilaisiin kohteisiin, jossa hygieenisyys ja helppohoitoisuus ovat valintakriteerejä.

Terästaso sopii erilaisiin tiloihin

Keittiö, kodinhoitohuone, autotalli tai siivouskomero. Kaikissa tarvitaan vesiturvallista ratkaisua - terästaso on juuri sellainen. Olipa tila pieni tai suuri, teemme tasosta juuri sellaisen kuin tarvitaan.

Design from Finland

Stalan toiminnan kulmakiviä ovat muotoilu, toimivuus ja laatu. Vuodesta 1972 toimintaamme on ohjannut ajatus huippudesignin toteutumisessa kaikessa tekemisessä. Design ei tarkoita meille vain tuotteen muotoilua vaan myös sitä, että tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas ja laadukas. Niin syntyy tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuottavat iloa jokaisella käyttökerralla. Tiskipöytä, jos mikä, on arjen designia parhaimmillaan.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife