Stalan BIM-objektit suunnittelijoille - helpota suunnittelutyötäsi

GDL-objektit

Stalan altaat, tiskipöydät, välitilalevyt ja postilaatikot sekä Alveuksen altaat ovat saatavilla GDL-objekteina. Helppokäyttöisen Stala-objektikirjaston avulla voit suunnitella niin standardi- kuin mittajoustavia tuotteitamme erilaisiin kohteisiin.

GDL-objektit ovat sellaisenaan ArchiCad-yhteensopivia ja avautuvat ArchiCad 16:ssa ja uudemmissa versioissa.

UUTTA 2024: Uudet Stala*ONE -altaat!

Lataa GDL-objektit 2024 >

Revit-objektikirjasto

Stalan Revit-objektikirjasto käsittää Stalan keittiötasot ja välitilalevyt sekä niin Stalan kuin Alveuksen kaikki tasoon asennettavat teräs-, komposiitti- sekä lasialtaat. Stalan Revit-objektit ovat yhteensopivia version 2015 ja sitä uudempien kanssa.

Revit-objektit ovat ladattavissa ilmaisesta ProdLib-sovelluksesta. Voit myös selata tuotteita ProdLib-palvelusta ilman CAD- tai mallinnusohjelmaa. Tuotekirjastojen jako onnistuu keskitetysti arkkitehtitoimistoissa, kts. tarkemmat ProdLib-tiedostojen jako-ohjeet.

UUTTA VUONNA 2024: Uudet Stala*ONE -altaat!

ProdLib -sovellus >

Tekniset tiedot suunnittelun avuksi

Dokumentit ja sertifikaatit

CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset.

Kaikilla Stalan allastuotteilla on CE-merkintä. Allastuotteiden vaatimukset on esitetty standardissa EN 13310:2015, jonka mukaan tuotteet on testattu ja hyväksytty. Vaatimuksenmukaisuus esitetään DoP:issa, joka löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdellä.

Kansainvälisistä ISO-standardeista Stalalla on käytössä ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2015 standardit.

Joutsenmerkkiä ei myönnetä altaille tuotekohtaisesti, mutta kokonaisille rakennuksille voidaan hankkia sertifikaatti edellyttäen tiettyjen kriteereiden täyttymistä. Stalan tuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

SundaHus ja Byggvarubedömningen, Ruotsissa käytettävät sertifikaatit, edistävät tuotteiden ympäristöystävällisyyttä sekä valmistajien ympäristövastuullisuutta. Löydät pesupöytien ja altaiden hyväksynnät tuotekohtaisesti nettisivujemme tuotekorteilta.

Tekniset tuotetiedot ja asennusohjeet

Technical Data Sheet (TDS) kertoo kunkin allastuotteen mitat detaljitasolla. Samasta tiedostosta löydät myös aukkomitan tuotteen päältäasennukseen. TDS-tiedostot pdf-muodossa löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdeltä.

Tuoteelta löytyvät myös tuotteen asennus- ja hoito-ohjeet sekä aukkomitoitukset työtasovalmistajille ja kalusteasentajille. Kaikki tiedostot ovat vapaasti ladattavissa ilman sisäänkirjautumista.

Stalan altaissa käytetään tilaa säästäviä vesilukkoja. Voit tarkistaa kunkin vesilukon tilantarpeen mallikohtaisesti vesilukkotaulukosta.

Teräksen edut ja hyödyt

Ruostumaton teräs on ekologinen materiaali

Ruostumaton teräs on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön. Käytämme pesupöytien valmistuksessa Outokummun kierrätettyä terästä, jonka kierrätysaste on yli 90%. Elinkaarensa loppupäässäkään rst-allas tai tiskipöytä ei ole jätettä, sillä teräs on kierrätettävissä uudelleen. Pitkäikäisen tuotteen valinta on myös ympäristöteko!

Terästasot ovat mittajoustavia

Valmistamme terästasoja mittojen mukaan nopealla toimitusajalla. Kohteeseen mitoitettu on meille standardi - myös hinnallisesti. Asiakkaan mittojen mukaan valmistetun tason asennus kohteessa säästää aikaa ja kustannuksia kun täytepaloja tai hananreikiä ei tarvitse sahata kohteessa. Myös liesitason aukotus onnistuu valmiina terästasoon. Tilaaja ja asentajat kiittävät!

StalaTex häivyttää naarmuja

Stalan ainutlaatuinen StalaTex-materiaali häivyttää naarmujen, tahrojen ja sormenjälkien erottuvuutta keittiötason pinnasta. Kuosit tekevät tasosta myös lämpimämmän oloisen ja personoivat työtason keittiötyyliin sopivaksi. Kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden luomista 23 erilaisesta kuosista löytyy varmasti jokaiselle sopiva suosikki!

Taustalevyt mittojen mukaan

Keittiön välitilan asennus sujuu hetkessä kun laatoituksen sijaan käytetään mittojen mukaan tilattua taustalevyä. Materiaalina ruostumaton teräs on lyömätön, sillä se kestää roiskeita eikä ime itseensä rasvaa tai muutakaan orgaanista likaa. Taustalevyjä saa nyt myös StalaTex-kuvioituna, suunnittele omasi Stala*Designer -suunnitteluohjelmalla!

Ruostumaton teräs on hygieeninen

RST on hygieeninen materiaali, se ei ime itseensä likaa ja on helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs sopii erilaisiin kohteisiin, jossa hygieenisyys ja helppohoitoisuus ovat valintakriteerejä.

Terästaso sopii erilaisiin tiloihin

Keittiö, kodinhoitohuone, autotalli tai siivouskomero. Kaikissa tarvitaan vesiturvallista ratkaisua - terästaso on juuri sellainen. Olipa tila pieni tai suuri, teemme tasosta juuri sellaisen kuin tarvitaan.

Design from Finland

Stalan toiminnan kulmakiviä ovat muotoilu, toimivuus ja laatu. Vuodesta 1972 toimintaamme on ohjannut ajatus huippudesignin toteutumisessa kaikessa tekemisessä. Design ei tarkoita meille vain tuotteen muotoilua vaan myös sitä, että tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas ja laadukas. Niin syntyy tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuottavat iloa jokaisella käyttökerralla. Tiskipöytä, jos mikä, on arjen designia parhaimmillaan.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife