Stalan BIM-objektit suunnittelijoille - helpota suunnittelutyötäsi

GDL-objektit

Stalan altaat, tiskipöydät ja postilaatikot ovat saatavilla GDL-objekteina. Helppokäyttöisen Stala-objektikirjaston avulla voit suunnitella niin standardi- kuin mittajoustavia tuotteitamme erilaisiin kohteisiin.

GDL-objektit ovat sellaisenaan ArchiCad-yhteensopivia ja avautuvat ArchiCad 16:ssa ja uudemmissa versioissa.

Lataa GDL-objektit 2019 >

Revit-objektikirjasto

Stalan Revit-objektikirjasto käsittää kaikki tasoon asennettavat teräs- ja komposiittialtaat. Stalan Revit-allasobjektit ovat yhteensopivia version 2015 ja sitä uudempien kanssa.

Revit-objektit ovat ladattavissa suoraan alla olevasta linkistä sekä ilmaisesta ProdLib-sovelluksesta. Voit myös selata tuotteita ProdLib-palvelusta ilman CAD- tai mallinnusohjelmaa. Tuotekirjastojen jako onnistuu keskitetysti arkkitehtitoimistoissa, kts. tarkemmat ProdLib-tiedostojen jako-ohjeet.

Lataa Revit-objektit 2019 >

Tulevat tapahtumat ammattilaisille

Stalan asiakaspäivä Helsingissä 12.3.

Tule tapaamaan meitä Cozy Publishingin tunnelmalliseen tilaan torstaina 12.3. Helsingin keskustassa sijaitseva tila löytyy osoitteesta Korkeavuorenkatu 2, sisäpiha.

Lunch and learn -tapahtuman ohjelmassa on:
• brunssitarjoilu
• mallistopäällikkö Jari Peltonen kertoo StalaTexin syntytarinasta

Ovet ovat avoinna asiakkaillemme klo 11 - 13 välisenä aikana.
Paikalla Stalalta Juhana Welling, Pasi Kallio, Jari Peltonen ja Sanna Henttonen.

Ilmoittaudu mukaan Cozyn tapahtumaan viimeistään su 8.3.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan Cozylle Helsinkiin >

Stala Pro Day 2.4. Lahdessa

Järjestämme Stala Pro Day -ammattilaispäivän Stalan uudella tehtaalla Lahdessa on torstaina 2.4.2020 klo 14.30 alkaen.

Stala Pro Dayn ohjelmassa on:
• tehdaskierros, jossa näet miten räätälöidyt tiskipöydät ja terästasot valmistetaan
• käynti upeassa, loft-henkisessä showroomissamme
• uutuustuotteiden esittely oman muotoilutiimimme toimesta
sinfoniakonsertti Lahden Sibeliustalolla

2.4. sinfoniakonsertti Sibeliustalolla:

Dima Slobodeniouk, kapellimestari
Elina Vähälä, viulu

Dmitri Šostakovitš: Viulukonsertto nro 2
Anton Bruckner: Sinfonia nro 4 ”Romanttinen”


Tapahtumaan on vapaa pääsy arkkitehdeille, sisustussuunnittelijolle, lehdistölle sekä keittiösuunnittelijoille.

Maksuton bussikuljetus Helsingistä Lahteen Stalalle etukäteen ilmoittautuneille klo 13 ja paluukyyti Helsinkiin sinfoniakonsertin jälkeen.

Paikkoja on rajoitettu määrä - ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 18.3.2020. Voit myös laittaa sähköpostia: marketing@stala.com

Ilmoittaudu Pro Day:hin Lahteen >

Arkkitehtipäivät Turussa 8.5.

Olemme mukana Turussa järjestettävillä Arkkitehtipäivillä pe 8.5.2020. Päivän teemana on digitaaliset työkalut, asumisen muutostrendit ja kestävä kehitys.

Löydät Stalan edustajat ja uusimmat tuotteet kumppaneille varatusta tilasta. 

Stalan showroom on avoinna

Showroomimme on uudistunut
Voit sopia esittelyn showroomillemme Lahteen, jossa kaikki StalaTex-kuosit ja muut tuotteemme ovat nähtävissä livenä. Stalan tehdas sijaitsee lähellä nelostietä, moottoritien lähellä.

Showroomissa on esillä lähes koko mallisto: Seitsikko-tiskipöydät, räätälöidyt Tailor Made -terästasot, tasoon upotettavat teräsaltaat ja komposiittialtaat, jätevaunut ja postilaatikot.

Teknisessä kulmassa esillä myös tuotteisiin ja asennukseen liittyviä detaljeja sekä eri asennusvaihtoehtoja. Samalla voit kysyä vinkkejä altaan tai tason valintaan ja asennukseen.

Sovi esittelystä etukäteen:
marketing@stala.com

Nähdään Lahdessa - Yrittäjänkatu 4!

Tekniset tiedot suunnittelun avuksi

Dokumentit ja sertifikaatit

CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset.

Kaikilla Stalan allastuotteilla on CE-merkintä. Allastuotteiden vaatimukset on esitetty standardissa EN 13310:2015, jonka mukaan tuotteet on testattu ja hyväksytty. Vaatimuksenmukaisuus esitetään DoP:issa, joka löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdellä.

Joutsenmerkkiä ei myönnetä altaille tuotekohtaisesti, mutta kokonaisille rakennuksille voidaan hankkia sertifikaatti edellyttäen tiettyjen kriteereiden täyttymistä. Stalan allastuotteet täyttävät vaatimukset, jotta niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Rakennuttaja / sunnittelija voi pyytää tarvittavat liitteet Stalalta kohteen sertifioimista varten.

SundaHus ja Byggvarubedömningen, Ruotsissa käytettävät sertifikaatit, edistävät tuotteiden ympäristöystävällisyyttä sekä valmistajien ympäristövastuullisuutta. Löydät pesupöytien ja altaiden hyväksynnät tuotekohtaisesti nettisivujemme tuotekorteilta.

Tekniset tuotetiedot ja asennusohjeet

Technical Data Sheet (TDS) kertoo kunkin allastuotteen mitat detaljitasolla. Samasta tiedostosta löydät myös aukkomitan tuotteen päältäasennukseen. TDS-tiedostot pdf-muodossa löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdeltä.

Tuoteelta löytyvät myös tuotteen asennus- ja hoito-ohjeet sekä aukkomitoitukset työtasovalmistajille ja kalusteasentajille. Kaikki tiedostot ovat vapaasti ladattavissa ilman sisäänkirjautumista.

Stalan altaissa käytetään tilaa säästäviä vesilukkoja. Voit tarkistaa kunkin vesilukon tilantarpeen mallikohtaisesti vesilukkotaulukosta.

Teräksen edut ja hyödyt

Ruostumaton teräs on ekologinen materiaali

Ruostumaton teräs on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön. Käytämme pesupöytien valmistuksessa Outokummun kierrätettyä terästä, jonka kierrätysaste on jopa 85%. Elinkaarensa loppupäässäkään rst-allas tai tiskipöytä ei ole jätettä, sillä teräs on kierrätettävissä uudelleen. Pitkäikäisen tuotteen valinta on myös ympäristöteko!

Terästasot ovat mittajoustavia

Valmistamme terästasoja mittojen mukaan nopealla toimitusajalla. Kohteeseen mitoitettu on meille standardi - myös hinnallisesti. Asiakkaan mittojen mukaan valmistetun tason asennus kohteessa säästää aikaa ja kustannuksia kun täytepaloja tai hananreikiä ei tarvitse sahata kohteessa. Myös liesitason aukotus onnistuu valmiina terästasoon. Tilaaja ja asentajat kiittävät!

StalaTex häivyttää naarmuja

Stalan ainutlaatuinen StalaTex-materiaali häivyttää naarmujen, tahrojen ja sormenjälkien erottuvuutta keittiötason pinnasta. Kuosit tekevät tasosta myös lämpimämmän oloisen ja personoivat työtason keittiötyyliin sopivaksi. Muotoilija Harri Koskisen suunnittelemat kahdeksan kuosia ovat pohjoismaiseen tyyliin soveltuvia ja hillittyjä.

Taustalevyt mittojen mukaan

Keittiön välitilan asennus sujuu hetkessä kun laatoituksen sijaan käytetään mittojen mukaan tilattua taustalevyä. Materiaalina ruostumaton teräs on lyömätön, sillä se kestää roiskeita eikä ime itseensä rasvaa tai muutakaan orgaanista likaa. Taustalevyjä saa nyt myös StalaTex-kuvioituna, suunnittele omasi Stala*Designer -suunnitteluohjelmalla!

Ruostumaton teräs on hygieeninen

RST on hygieeninen materiaali, se ei ime itseensä likaa ja on helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs sopii erilaisiin kohteisiin, jossa hygieenisyys ja helppohoitoisuus ovat valintakriteerejä.

Terästaso sopii erilaisiin tiloihin

Keittiö, kodinhoitohuone, autotalli tai siivouskomero. Kaikissa tarvitaan vesiturvallista ratkaisua - terästaso on juuri sellainen. Olipa tila pieni tai suuri, teemme tasosta juuri sellaisen kuin tarvitaan.

Design from Finland

Stalan toiminnan kulmakiviä ovat muotoilu, toimivuus ja laatu. Vuodesta 1972 toimintaamme on ohjannut ajatus huippudesignin toteutumisessa kaikessa tekemisessä. Design ei tarkoita meille vain tuotteen muotoilua vaan myös sitä, että tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas ja laadukas. Niin syntyy tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuottavat iloa jokaisella käyttökerralla. Tiskipöytä, jos mikä, on arjen designia parhaimmillaan.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife