Essent CEG-E34B musta komposiittiallas

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Stala Essent CEG-E34B on pienikokoinen täysin musta kvartsikomposiittiallas. Mustaa komposiittiallasta täydentävät mustat yksityiskohdat: musta ylivuoto, koripohjaventtiili ja sihtikuppi. Altaassa on kapeat reunat, jotka viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden. Täysin mustat altaat sopivat erinomaisesti moderniin keittiösisustukseen.

Essent CEG-E34B sopii 40 cm leveään kaappiin. Allas on valmistettu erittäin kestävästä kvartsikomposiitista, josta 80 % on kvartsia. Kvartsikomposiitti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta. Altaan etu- ja takalaidasta tapahtuva kiinnitys on asennusystävällinen – kaappeja ei tarvitse loveta. Sama allas soveltuu sekä alta- että päältäasennukseen.

Moderni, minimalistinen muotoilu näkyy mm. tiukkoina kulmasäteinä (R12), kapeina reunoina sekä sileinä selkeinä pintoina. Tämä tekee puhtaanapidosta helppoa ja pinnoista hygieenisiä.

Stala Essent -mallisto

- Moderni minimalistinen muotoilu
- Sopii neutraaleihin ja moderneihin keittiöihin
- All-black - täysin musta allaskokonaisuus
- Sopiva allas kaikkiin kaappikokoihin
- Keittiösuunnittelun helppous
- Sopii erityisen hyvin kivitasoihin alta-asennettuna

Altaan lisävarusteet

Mallistoon on saatavana useita lisävarusteita. Valutusastia Wash-1 ja valutustaso Wash-2 sopivat Essent -altaisiin yhdessä tai erikseen. Rullautuva kuivausteline (1131412) mustilla yksityiskohdilla on tyylikäs ja käytännöllinen valinta Essent -altaiden kumppaniksi. Myös Stalan tamminen leikkuulauta Set-2 toimii mainiosti altaan päällä tai vierellä antaen lisätyötilaa. 

TuotekoodiCEG-E34B
Hinta alv. 24%398,99 €
EAN-koodi6417791244065
LVI-koodi5922276
Takuu (kk)24
MateriaaliKomposiitti
AsennustapaPäältä asennus, Alta-asennus
Alakaapin minimileveys cm40
Pituus370 mm
Leveys460 mm
Bruttopaino8,8 kg
Altaan mitat, pääallas342 x 402 x 200

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife