Tiskialtaat

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe
Brändi
Erityistä

Ei hakutuloksia

Stala Ultra ULTRA-20-34-LD ULTRA-20-34-LD – moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä

Stala Ultra ULTRA-34 ULTRA-34 premium allas pieneen tilaan

Stala Ultra ULTRA-34-20-LD ULTRA-34-20-LD – moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä

Stala Ultra ULTRA-36-36-LD ULTRA-36-36-LD – moderni kahden altaan yhdistelmä

Stala Ultra ULTRA-40 ULTRA-40 – premium allas pieneen tilaan

Stala Ultra ULTRA-50 ULTRA-50 – premium allas

Stala Ultra ULTRA-70 ULTRA-70 – altaiden aatelia

Stala Lagom LAGOM-18-34 LAGOM-18-34 moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä

Stala Lagom LAGOM-18-50 LAGOM-18-50 moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä

Stala Lagom LAGOM-34 LAGOM-34 moderni tiskiallas pieneen allaskaappiin

Stala Lagom LAGOM-34-18 LAGOM-34-18 moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä

Stala Lagom LAGOM-34-34 LAGOM-34-34 moderni kahden altaan yhdistelmä

Stala Lagom LAGOM-40 LAGOM-40 moderni tiskiallas ilman hana-aluetta

Stala Lagom LAGOM-50 LAGOM-50 moderni tiskiallas ilman hana-aluetta

Stala Lagom LAGOM-50-18 LAGOM-50-18 moderni ison ja pienen altaan yhdistelmä

Stala Lagom LAGOM-71 LAGOM-71 iso tiskiallas ilman hana-aluetta

Stala Lagom LAGOM-T34 LAGOM-T34 moderni tiskiallas pieneen allaskaappiin

Stala Lagom LAGOM-T40 LAGOM-T40 moderni tiskiallas hanalipalla

Stala Lagom LAGOM-T50 LAGOM-T50 moderni tiskiallas hanalipalla

Stala Lagom LAGOM-T71 LAGOM-T71 iso tiskiallas hanalipalla

Stala Max MX-30 Max MX-30 pieni design-allas, MONOreuna

Stala Neo N4017-63L Neo N4017-63L allasyhdistelmä, MONOreuna

Stala Neo N4017-63R Neo N4017-63R allasyhdistelmä, MONOreuna

Stala Neo N4017-91L Neo N4017-91L allasyhdistelmä laskutasolla, MONOreuna

Stala Neo N40-48 Neo N40-48 rst-allas hana-alueella, MONOreuna

Stala Neo N50-58 Neo N50-58 rst-allas hana-alueella, MONOreuna

Stala Neo N50-91L Neo N50-91L moderni allas laskutasolla, MONOreuna

Stala Neo N50-91R Neo N50-91R moderni allas laskutasolla, MONOreuna

Stala Combo CS-40 ComboM CS-40 upotettava allas, MONOreuna

Stala Combo CS-50 ComboL CS-50 upotettava allas, MONOreuna

Stala Combo P40-50 ComboM P40-50 upotettava allas hana-alueella, MONOreuna

Stala Combo P50-60 Combo P50-60 upotettava allas hana-alueella, MONOreuna

Stala Ease PA-40-40 Ease PA-40-40 kahden altaan yhdistelmä, MONOreuna

Stala Ease PF-40-17L Ease PF-40-17L tiskiallas, 1,5 allasta, MONOreuna

Stala Ease PF-40-17R Ease PF-40-17R upotettava tiskiallas, 1,5 allasta, MONOreuna

Stala Lyria L40-17 Lyria L40-17 upotettava tiskiallas, 1,5 allasta

Stala Lyria L40-17S Lyria L40-17S, upotettava tiskiallas lyhyellä laskutasolla

Stala Lyria L40-40 Lyria L40-40 kahden altaan tiskiallas, upotettava malli

Stala Lyria L40-S Lyria L40-S, upotettava tiskiallas lyhyellä laskutasolla

Stala Lyria L50-60 Lyria L50-60 upotettava tiskiallas hana-alueella

Stala Ease MA-40-40S Ease MA-40-40S kahden altaan tiskiallas laskutasolla, MONOreuna

Stala Ease MC-40S Ease MC-40S allas laskutasolla, MONOreuna

Stala Ease MF-40-17S Ease MF-40-17S tiskiallas laskutasolla, MONOreuna

Stala Jazz P-50 Jazz P-50 -teräsallas, MONOreuna

Teräksinen tiskiallas on ajaton valinta

Teräs on ajaton ja kestävä materiaali, joka kestää aikaa ja on helppo pitää puhtaana. Teräksisten tiskialtaiden muotoilussa jokaisella yksityiskohdalla on merkityksensä. Skandinaavinen selkeys, linjakkuus sekä monitoimisuus ovat suunnittelumme lähtökohdat. Näissä kodin käytetyimmissä vesipisteissä kohtaavat käytännöllisyys ja tyyli. Stalan valikoimissa on rst-altaita niin moderniin kuin perinteiseen keittiötyyliin.

Tiskialtaan valintaan vaikuttaa monta asiaa

Suosittelemme lähtemään liikkeelle käytännön tarpeista. Citysinkun pikkukeittiö vaatii luonnollisesti erilaisen tiskialtaan ja vähemmän laskutilaa kuin suurperheen. Myös se, tiskaako paljon käsin ja käsitteleekö suuria astioita tai ruoanvalmistusvälineitä, vaikuttaa niin altaan koon kuin määränkin valintaan. Yhdelle riittää pieni tiskiallas astioiden huuhteluun, toinen haluaa maxi-kokoisen altaan, johon mahtuu vaivatta vaikka uunipelti.

Mökkikeittiössä tai käsin tiskatessa on kätevää olla kaksi allasta vierekkäin. Ahkera kotikokki taas voi arvostaa pienempää kaatoallasta isomman tiskialtaan parina.

Tulee myös huomioida, minkälaisen työtason yhteyteen tiskiallas sijoitetaan. Allasmateriaaleista sekä ruostumaton teräs että kvartsikomposiitti ovat molemmat kestäviä ja pitkäikäisiä valintoja keittiöön. Oma maku ratkaisee hyvin pitkälle sen kumpi materiaali miellyttää enemmän silmää.

Kivitasoon voi sijoittaa tiskialtaan ilman hana-aluetta, sillä kivi kestää hyvin vesiroiskeita eikä hanan kiinnittämisessä suoraan työtasoon ole kosteusvaaraa. Näyttävään kivitasoon kannattaa etsiä vähän näyttävämpää tiskiallasta, jotta kokonaisuudesta tulee yhtenäinen.

Upotettavan tiskialtaan voi asentaa eri tavoin työtasoon. Tiskialtaan voi asentaa joko työtasoon päältä upotettuna, huullokseen tai tason alapuolelle. Tasomateriaalilla ja altaan reunaprofiililla on vaikutusta asennustapoihin. Stalan MONOreunaiset tiskialtaat sopivat kaikkiin asennustapoihin.

Jos taas keittiön työtaso on laminaattia tai puuta, tiskialtaan kannattaa olla hana-alueellinen, sillä hanan kiinnittäminen suoraan tasoon tuo kosteusriskin. Puu- ja laminaattitason yhteyteen kannattaa myös suunnitella ainakin jonkin verran rst-laskutasoa, sillä puu kestää vesiroiskeita huonosti eikä sovellu laskutilaksi märille astioille.

Stala Ultra -allasperhe on altaiden ehdotonta eliittiä 

Allasperhe edustaa ultra-modernia minimalistista muotoilua ja viimeistelty design sopii hyvin kaikkiin keittiötyyleihin. Premium tiskiallas sinulle, joka haluat vain parasta.

Ultra-mallisto koostuu seitsemästä allasmallista, jotka on tarkoitettu alta-asennukseen. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kivitasoihin. Mallistossa korostuu helppohoitoisuus, hygieenisyys sekä käytettävyys. Matala, ohut välikannas luo keittiöön elegantin toiminnallisuuden, joka moderniudellaan haastaa vaativimmankin maun. Saumaton muotoilu miellyttää tarkkaa silmää ja tuo hygieenisyyden osaksi elämää.

Stala Lagom MONOreuna-altaat

Lagom on kaikkea mitä tarvitset eikä mitään liikaa. Siinä yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja maksimaalinen toiminnallisuus. Lagomin ajanmukainen ja vähäeleinen muotoilu sopii kaikkiin keittiötyyleihin. Tiskialtaat on muotoiltu mahdollisimman tilaviksi ja helposti puhdistettaviksi. Se on huippulaadukas ja monipuolinen allassarja, josta löytyy kaiken kokoisiin allaskaappeihin sopiva malli, aina 40 cm kaappikoosta 80 cm tai suurempaan kaappiin.

Lagom-mallisto koostuu 13 tuotteesta. Yksialtaiset mallit ovat erittäin tilavia, joten niissä mahtuu tiskaamaan huoletta suuretkin keittiöastiat. Kaksialtaisten mallien juju on modernissa, kapeassa välikannaksessa, joka säästää tilaa allaskaapissa.

Stala Neo

Helppohoitoinen Stala Neo-allasperhe on nykyaikainen ja linjakas monitoiminen tiskimiallas. Joka kulmasta viimeistelty, harmoninen Neo on muotoiltu moderniksi perinteitä kunnioittaen. Siksi se kestää sekä käytön että katseet.

Neossa on pidemmät laskutasot ja se on suunniteltu kodin monipuolisiin tarpeisiin. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat lisäävät käytännöllisyyttä. Nykyaikaisesti perinteinen tiskiallas sopii keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.

Alveus tiskialtaat korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä

Alveuksen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tiskialtaisiin on saatavilla erilaisia pintakäsittelyjä. Kaikki käsittelyt ovat yhtä laadukkaita.

Alveus -tiskialtaan pinta voi olla tasainen ja hieman kiiltävä (LUO). Jos pintaa harjataan vain yhteen suuntaan, saavutetaan harjattu (HAR), hieman himmeä teräspinta, joka on tumma ja tyylikäs. Jos pintaa harjataan useampaan suuntaan, pinnasta tulee sileä ja kiiltävä, lähes satiininen (SAT).

Ruostumattoman AISI 304 ‑teräksen tärkeimmät ominaisuudet ja edut ovat:

  • helppo puhdistaa, mikä takaa keittiön hygieenisyyden
  • kestää korkeita lämpötiloja ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (lämpöshokki)
  • kestää hyvin iskuja
  • sietää hyvin kemikaaleja
  • 100 % kierrätettävyys

 

Tuotteen hinnasta riippuen ruostumattoman teräksen paksuus on 0,5–1,0 mm.

Alveus -tiskiallas on takuulla keittiösi sydän

Alveus Pure ‑tiskiallas on takuulla keittiösi sydän. Altaan tyylikäs, puhdaslinjainen muotoilu ja hehku vangitsevat katseen. Suuri allas suorastaan houkuttelee tiskaamaan. 15 mm:n kulmasäteen ansiosta näyttävä allas on helppo puhdistaa. Täysin tyyliteltyyn vaikutelmaan ei kuitenkaan riitä pelkkä muotoilu. Siksi tiskiallas voidaan integroida täydellisesti työtasoon huullos‑ tai päälleasennuksen avulla.

Asiakkaamme haluavat entistä enemmän tilavia ja trendikkäitä pesualtaita. Alveus Rando ‑tiskiallas vastaa näihin toiveisiin. Rando ‑tiskialtaat miellyttävät varmasti niin esteettisesti kuin käytännöllisesti. Rando 50 on monikäyttöinen ja joustava. Tuotteessa on tilava tiskiallas. Malli on yhteensopiva vähintään 60 cm kokoisen kaapin kanssa. Altaan asennusvaihtoehdot: F (huullos) tai S (päälleasennettava). Modernit, puhdaslinjaiset Rando‑mallit on erittäin helppo pitää puhtaana sileäpintaisen altaan 15 mm:n kulmasäteen ansiosta.

Alveus Stricto ‑tiskialtaiden suunnittelussa lähestyimme käytännöllisyyttä uudesta näkökulmasta. Halusimme tehdä laskutasolla työskentelystä helpompaa, joten siirsimme hanan paikan altaan sivulle. Otimme lisäksi altaan leveydestä muutaman sentin pois ja jätimme sen taakse vähän enemmän tilaa, jotta laskutaso olisi vieläkin reilumman kokoinen. Virtaviivainen muotoilu, erittäin tilava, laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu tiskiallas sekä kätevä pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko tekevät Stricto ‑tiskialtaista tyylikkäittä ja käytännöllisiä.  Valitse mieluinen allas kolmesta eri mallista, joista yksi on kaksipuolinen.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife