Combo CEG51-57B musta komposiittiallas, tasoon upotettava

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Stalan musta komposiittiallas CEG51-57B on nykyaikaisen keittiön tarpeisiin suunniteltu tiskiallas, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Allas on valmistettu erittäin kestävästä kvartsikomposiitista, josta on 80 % kvartsia. Kvartsikomposiitti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta.

Ison tiskialtaan ja pienen kaatoaltaan yhdistelmä mahdollistaa entistä monipuolisemman altaan käytön. Suuressa tiskialtaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kuten kattilat ja paistinpannut, ja kaatoaltaaseen voi samanaikaisesti tyhjentää viemäriin kaadettavat nesteet. Voit esimerkiksi valuttaa maitotölkit tai kaataa kahvinrippeet kaatoaltaaseen kun iso allas on muussa käytössä.

Altaan pohjassa on veden virtausta edistävä, kaunis pohjamuotoilu. Voit huuhtoa ja pilkkoa kasviksia altaan äärellä tai kaataa pastan keitinvedet valutusastian kautta tiskialtaaseen.

Vakiovarusteena altaassa on hananreikä, Design-sihti ja vaijeripohjaventtiili sekä puhdistussieni CLEAN-2. Vesilukko sisältyy kaikkiin Stalan altaisiin.

Altaan lisävarusteet
Teräksinen valutusastia Silent-1 sopii ison altaan reunassa olevaan uraan, joten sitä on helppo käyttää altaan päällä. Suuri puuleikkuulauta SET-2 sopii altaan reunan päälle ja saat näin lisää laskutilaa keittiöösi.


Sopii erityisen hyvin
• puutasoon yhdistettynä
• laminaattitasoon yhdistettynä
• moderni keittiötyyli
• bistrokeittiötyyli


Tästä altaasta on erillinen huullosmalli, joka kiinnitetään luonnonkivi- tai kvartsitasoon huullettuna tasovalmistajalla.

TuotekoodiCEG51-57B
Hinta alv. 24%547,72 €
VakiovarusteetVaijeripohjaventtiili, Design-sihti, puhdistussieni, hanan reikä
EAN-koodi6417791138371
LVI-koodi592 2031
Takuu (kk)24
MateriaaliKomposiitti
AsennustapaPäältä asennus
Alakaapin minimileveys cm60
Pituus570 mm
Leveys510 mm
Bruttopaino12,3 kg
Altaan mitat, pääallas510 x 365 x 180

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife