Työtasot

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Ruostumaton terästaso eli tiskipöytä kestää hyvin vesiroiskeita ja on siksi erittäin hyvä valinta altaan tai liesitason ympärille. Laajasta valikoimasta löytyy erinäköisiä ja -kokoisia altaita moneen makuun ja tarpeeseen. Vesipiste on yksi keittiön käytetyimmistä toiminnoista, joten tiskialtaan ja keittiötason valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tiskipöydän allas on saumaton, joten se on erittäin turvallinen valinta keittiössä.

Tiskipöydän hinta-laatusuhde on erinomainen - tiskipöytä on nopea asentaa paikoilleen ja kestää joka päivästä käyttöä vuosi toisensa jälkeen - jopa vuosikymmeniä.

Stala Seitsikko - mittojen mukaan valmistettava kotimainen tiskipöytä keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.

Voit suunnitella Stala Seitsikon helppokäyttöisellä Stala*Designer  -suunnitteluohjelmalla. Syötä ohjelmaan oman tasosi mitat sekä haluamasi valinnat ja saat valmiin mittapiirroksen muutamassa minuutissa sekä hinnan tasollesi.

Seitsikko-pesupöytä sopii moneen keittiötyyliin - modernista aina retrotyyliin ja terästä voi helposti yhdistellä muihin tasomateriaaleihin, kuten puuhun tai laminaattiin. Seitsikko-tiskipöytä sopii myös Ikean Metod-kaapistoihin, joiden syvyys on 635 mm.

Stalan ajaton Seitsikko-tiskipöytä valmistetaan Lahdessa laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä omien mittojesi mukaan.

Stala Seitsikon edut

Voit valita:
• pituuden 30 cm ja 3 metrin väliltä 5 mm välein
• leveys 400 – 635 mm
• tason paksuus 20, 30 tai 40 mm
• yksi tai kaksi Seitsikko-allasta - tai pelkkä työtaso ilman allasta
• pinta: sileä, Deko tai StalaTex-pintakuvio
• suora tai korotettu reunaprofiili
• hintaan sisältyy aukko hanalle ja hanatuki
• tasoon saa aukon liesitasolle

Seitsikko-tiskipöytä sopii hyvin keittiön tai kodinhoitohuoneen tasomateriaaliksi. Pöydissä on tukeva alustarakenne ja hana-aukon ympärillä tukeva hanatuki.

Seitsikko-pöytiin on nyt saatavilla ainulaatuinen StalaTex-pintakuvio. Lue lisää StalaTexistä >

Voit halutessasi yhdistää rosterisen tiskipöydän muihin tasomateriaaleihin, kuten laminaattiin tai kiveen. Tiskipöytä sopii hyvin myös kodinhoitohuoneen tasoksi.

Erikoismitoilla valmistettavat premium-laatuiset Stala Tailor-made -työtasot valmistetaan Etelä-Ruotsin Skövdessä.

Kaikissa Stalan altaissa on mukana Suomessa valmistetut vesilukot. Tiskipöytä on nopea asentaa kaapistojen päälle.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife