Työtasot

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Työtasot ja tiskipöydät

Työtasona ruostumaton terästaso eli tiskipöytä kestää hyvin vesiroiskeita ja on siksi erittäin hyvä valinta altaan tai liesitason ympärille. Laajasta valikoimasta löytyy erinäköisiä ja -kokoisia altaita moneen makuun ja tarpeeseen. Vesipiste on yksi keittiön käytetyimmistä toiminnoista, joten tiskialtaan ja keittiötason valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tiskipöydän allas on saumaton, joten se on erittäin turvallinen valinta keittiössä.

Työtasona teräksisen tiskipöydän hinta-laatusuhde on erinomainen - tiskipöytä on nopea asentaa paikoilleen ja kestää joka päivästä käyttöä vuosi toisensa jälkeen - jopa vuosikymmeniä.

Stala Seitsikko - mittojen mukaan valmistettava kotimainen tiskipöytä keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.

Voit suunnitella Stala Seitsikon helppokäyttöisellä Stala*Designer  -suunnitteluohjelmalla. Syötä ohjelmaan oman tasosi mitat sekä haluamasi valinnat ja saat valmiin mittapiirroksen muutamassa minuutissa sekä hinnan tasollesi.

Seitsikko-pesupöytä sopii moneen keittiötyyliin - modernista aina retrotyyliin ja terästä voi helposti yhdistellä muihin tasomateriaaleihin, kuten puuhun tai laminaattiin. Seitsikko-tiskipöytä sopii myös Ikean Metod-kaapistoihin, joiden syvyys on 635 mm.

Stalan ajaton Seitsikko-tiskipöytä valmistetaan Lahdessa laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä omien mittojesi mukaan.

Stala Seitsikon edut

Voit valita:
• pituuden 30 cm ja 3 metrin väliltä 5 mm välein
• leveys 400 – 635 mm
• tason paksuus 20, 30 tai 40 mm
• yksi tai kaksi Seitsikko-allasta - tai pelkkä työtaso ilman allasta
• pinta: sileä, Deko tai StalaTex-pintakuvio
• suora tai korotettu reunaprofiili
• hintaan sisältyy aukko hanalle ja hanatuki
• tasoon saa aukon liesitasolle

Seitsikko-tiskipöytä sopii hyvin keittiön tai kodinhoitohuoneen tasomateriaaliksi. Pöydissä on tukeva alustarakenne ja hana-aukon ympärillä tukeva hanatuki.

Seitsikko-pöytiin on nyt saatavilla ainulaatuinen StalaTex-pintakuvio. Lue lisää StalaTexistä >

Voit halutessasi yhdistää rosterisen tiskipöydän muihin tasomateriaaleihin, kuten laminaattiin tai kiveen. Tiskipöytä sopii hyvin myös kodinhoitohuoneen tasoksi.

Erikoismitoilla valmistettavat premium-laatuiset Stala Tailor-made -työtasot valmistetaan Etelä-Ruotsin Skövdessä.

Kaikissa Stalan altaissa on mukana Suomessa valmistetut vesilukot. Tiskipöytä on nopea asentaa kaapistojen päälle.

Miksi tiskialtaalla ja keittiön työtasolla on merkitystä?

Vesipiste on keittiön käytetyin toiminto. Siksi tiskiallas kannattaa valinta huolella, jotta se vastaa juuri sinun tarpeitasi. Voit valita haluatko työtasoon upotettavan altaan vai teräksisen keittiötason, johon tiskiallas on hitsattu paikalleen. Komposiittiallas ovat myös trendikäs valinta moderniin keittiöön.

Mitä pitää huomioida keittiön tasomateriaalia ja tiskiallasta valittaessa?

Kun oma keittiökäyttäytyminen on tunnistettu, on syytä huomioida, minkälaisen työtason yhteyteen tiskiallas sijoitetaan. Allasmateriaaleista sekä ruostumaton teräs että kvartsikomposiitti ovat molemmat kestäviä ja pitkäikäisiä valintoja keittiöön. Oma maku ratkaisee hyvin pitkälle sen kumpi materiaali miellyttää enemmän silmää.

Voiko teräksisen keittiötason tilata omien mittojen mukaan?

Kyllä voi. Maksimaalista räätälöitävyyttä keittiöremontoijille tuovat Stalan mittatilaustiskipöydät kun tiskipöytänsä voi suunnitella juuri sellaiseksi ja sen mittaiseksi kuin haluaa. Enää ei siis tarvitse mitoittaa työtasoa keittiön mukaan vaan teräksinen tiskipöytä mitoitetaan keittiöön sopivaksi.

Mitä keittiön työtaso maksaa?

Keittiön työtasojen hinnoissa on iso haitari. Edullisimmat metrihinnat ovat laminaatti- ja terästasoilla kun taas kalleimmasta päästä ovat lasi- ja keraamitasot. Puu- ja kivitasot sijoittuvat hinta-asteikolla puoliväliin ja sen yli.

Kun tason hintoja verrataan, tulee usein kiinnitettyä huomiota vain metri- tai neliöhintaan, vaikka työstöt ovat myös osa kokonaisuutta. Eri tasomateriaalit ja työtasojen muodot vaikuttavat tason sahaukseen, hiontaan, aukotuksiin ja viimeistelyihin. Tee-se-itse-miehet voivat työstää puu- ja laminaattitasoja itse, mikäli osaaminen ja työkalut riittävät. Kivi, lasi ja keraamiset materiaalit työstetään tasotehtaalla mittojen mukaan, sillä niitä ei voi remonttikohteessa tehdä.

Lue lisää keittiön työtasojen vertailua hinnan ja kestävyyden perusteella

Mikä on paras materiaali keittiön työtasoksi?

Makuja on monia. Kestävyydeltään kivi- ja terästasot ovat ylivoimaisia laminaattiin ja puuhun verrattuna. Tosin esimerkiksi marmori, joka on huokoinen materiaali, imee herkästi itseensä väriä ruoka-aineista ja sitä on hyvin hankala saada pysymään siistinä.

Vesiroiskeita kestävät parhaiten ruostumaton teräs, lasi, kivi ja keraamitasot. Puutason omistaja joutuu varautumaan säännölliseen tason huoltamiseen, jotta työtaso pysyy hyvänä. Laminaatti, joka toki hinnaltaan on edullisemmasta päästä, kärsii vuosien saatossa vesiroiskeista. Laminaattitasoon suositellaankin allasta, jossa on sekä hanalippa että laskutaso. Ne pidentävät tason elinkaarta suojaamalla sitä kosteudelta.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife