Kodinhoitotasot

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Työtaso kodinhoitohuoneeseen

Kodinhoitohuoneen työtasoa valitessa on syytä huomioida muutamia tärkeitä asioita. Vesipiste on yksi kodinhoitohuoneen käytetyimmistä toiminnoista, joten altaan ja työtason valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tiskipöydän allas on saumaton, joten se on erittäin turvallinen valinta myös kodinhoitohuoneessa. Kodinhoitohuoneen askareet pyykinpesusta kukkamultien vaihtoon sujuvat helposti kun alla on rst-tiskipöytä.

Kodinhoitohuone – millainen työtaso kodinhoitohuoneeseen?

Kodinhoitohuone on parhaimmillaan käytännöllinen ja toimiva tila, jossa työskentely on vaivatonta. Tarvitsetko tason kodinhoitohuoneeseen? Rosteritasomme sopivat erinomaisesti käyttöön myös kodinhoitohuoneeseen, jossa laskutilaa ei voi koskaan olla liikaa. Ruostumaton teräs on erittäin kustannustehokas valinta myös kodinhoitohuoneen tasomateriaaliksi. Sen äärimmäisen pitkä käyttöikä poistaa uusimistarpeen ja näin ollen on kustannustehokas vaihtoehto pitkällä tähtäimellä. Valinta tosin tuo säästöjä jo heti asennusvaiheessa. Kun kodinhoitohuoneen taso on suunniteltu omien mittojen mukaan, se sopii täydellisesti kohteeseensa. Tämä tarkoittaa ajan säästöä asennusvaiheessa, kun aikaa ei kulu altaan aukotukseen ja asennukseen tai hanareikien tekoon. Lopputuloksena on täydellisesti sopiva ratkaisu. Pitkän käyttöikänsä aikana rosteritaso ei vaadi huoltoa, pelkkä puhtaanapito riittää, näin ollen se on oiva valinta myös kodinhoitohuoneeseen! Kokonaisuutena ruostumattomasta teräksestä tehty työtaso tai tiskipöytä on voittamaton hinta-laatu -suhteeltaan.

Ruostumaton terästaso kodinhoitohuoneessa

Työtasona ruostumaton terästaso eli tiskipöytä kestää hyvin vesiroiskeita ja on siksi erittäin hyvä valinta altaan ympärille. Laajasta valikoimastamme löytyy erinäköisiä ja -kokoisia altaita moneen makuun ja tarpeeseen. Stala Seitsikko on mittojen mukaan valmistettava kotimainen tiskipöytä, joka soveltuu erinomaisesti myös kodinhoitohuoneeseen.

Voit suunnitella Stala Seitsikon helppokäyttöisellä Stala*Designer  -suunnitteluohjelmalla. Valitse omaan kotiisi sopiva allas ja tilaa taso juuri sen pituisena kuin haluat. Syötä ohjelmaan oman tasosi mitat sekä haluamasi valinnat ja saat valmiin mittapiirroksen muutamassa minuutissa sekä hinnan tasollesi.

Stalan ajaton Seitsikko-tiskipöytä valmistetaan Lahdessa laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä omien mittojesi mukaan.

Teräksisen kodinhoitotason edut

Työtasona teräksisen tiskipöydän hinta-laatusuhde on erinomainen - tiskipöytä on nopea asentaa paikoilleen ja kestää joka päivästä käyttöä vuosi toisensa jälkeen - jopa vuosikymmeniä. Terästason pinta on materiaalina ajaton ja se vain paranee ja kaunistuu käytössä. Ruostumaton teräs on äärimmäisen kestävä materiaali. Se kestää käyttöä ja kulutusta, eikä ole moksiskaan vedestä tai muista elämän roiskeista. Materiaalina ruostumaton teräs on hygieeninen ja erittäin helppo pitää puhtaana. Elämän jäljet on helppo pyyhkäistä sen pinnalta pois, eivätkä mikrobit puhtaalla pinnalla viihdy.

Stala Seitsikko mahdollistaa täydellisen työtason, joka tekee kodinhoitohuoneestasi sekä toimivan että tyylikkään!

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife