StalaTex-kuosi MK04

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

MK04 on Matti Klenell'n suunnittelema StalaTex-kuosi, joka kuuluu Grid-mallistoon. Kuosi on varsinainen katseenvangitsija, jossa kuvio antaa kolmiulotteisen vaikutelman. Klenell kertoo, että suunnitellessaan uusia kuoseja StalaTex -konseptiin, hän keskittyi luomaan selkeitä graafisia sisustuselementtejä, jotka vetävät katseet puoleensa.

StalaTex-kuoseja on saatavana Seitsikko-terästasoihin ja -tiskipöytiin, välitila- ja taustalevyihin sekä kalusteoviin ja peitelevyihin. Suunnittele oma StalaTex-tuotteesi helppokäyttöisellä Designer-suunnitteluohjelmallamme!

StalaTex tuo teräkseen pehmeyttä. Laserkuvioidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteemme on suunniteltu kestämään elämää. Kaikki StalaTex-tuotteet valmistetaan Stalan tehtaalla Lahdessa.

Huomioithan, että StalaTex-kuosit näyttäytyvät valaistuksesta ja katselukulmasta  sekä -etäisyydestä riippuen hieman eri tavalla. Tasossa kuosi näyttää erilaiselta kuin esimerkiksi välitilalevyssä. Tarkista sävy mallipalasta jälleenmyyjän luona.TuotekoodiSTALATEX-MK04
Takuu (kk)24
MateriaaliRuostumaton teräs

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife