STALA*ONE - Ensimmäiset 100% ilmastovähennetyt ruostumattomat teräsaltaat

Uusi STALA ONE -tuoteperhe määrittelee ympäristöystävällisyyden funktionaalisissa kodin tiloissa uudelleen. Tämä moderni allasperhe yhdistää elegantin muotoilun kestävyyteen sekä käyttäjäkeskeisyyteen. Innovaatioiden aikakausi on alkanut.

Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_550x450px.jpg

Tyylikästä suomalaista muotoilua

STALA ONE ilmentää suomalaisen muotoilun ydintä. Se yhdistää toiminnallisuuden saumattomasti pohjoismaiseen minimalismiin ja asennusmenetelmiin.

Jokainen yksityiskohta STALA ONE:ssa kuvastaa sitoutumistamme ajattomaan estetiikkaan ja käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun. Puhtaat linjat, kestävät materiaalit ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä juuri sopivan valinnan niin moderneihin kuin perinteisiin keittiöihin.

Omistautumisemme elegantille muotoilulle erottaa STALA ONE:n muista. Se on enemmän kuin pelkkä tiskiallas; se on tyylin ja tehokkuuden ilmentymä.

 

Modernia toiminnallisuutta

Stalalla moderni toiminnallisuus syntyy ainutlaatuisista innovaatioistamme ja suomalaisesta muotoilusta.

Dynaaminen kuviointi uudistaa altaan työskentelyalueen täysin. Se määrittää toiminnallisen tilan ja vähentää elämän jälkien erottuvuutta. Kuviointi valmistetaan Stalan palkitulla laserteknologialla.

Uuden muotoilun saanut Flow-pohjasihti edustaa toiminnallisuutta puhtaimmillaan.

Stala-ONE-stainless-steel-sink_01.jpg
Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks__02_550x450px2.jpg

Kestävä kehitys

ONEn valmistuksessa on tehty mittavia ponnisteluja ympäristövaikutusten vähentämiseksi, joiden hyödyt ulottuvat seuraavia tuloksia laajemmalle.

70% vähemmän energiaa pesun aikana*

75% vähemmän vedenkulutusta*

25% vähemmän ruostumatonta terästä pääkomponentissa*

100% kierrätettävä ja muoviton pakkaus

100% uusiutuvan tuulivoiman käyttö tehtaalla

*verrattuna Stalan referenssituotteeseen

Ensimmäiset 100% ilmastovähennetyt ruostumattomat teräsaltaat


Sitoutuminen ilmastomatkalle

Tämä tuote saattaa näyttää ihan tavalliselta, mutta taustalla tapahtuu paljon toimenpiteitä vähentääksemme sen vaikutusta planeettaamme kohtaan.

Teemme yhteistyötä maailmanlaajuisen ilmastoyhtiö South Polen kanssa validoidaksemme kasvihuonekaasupäästömme, asettaaksemme vähennystavoitteita ja rahoittaaksemme ilmastotoimia ONE-tuoteperheemme hiilijalanjäljen mukaisesti.

Valitsemalla ONEn, autat ilmastoa. Lue lisää ONEn ilmastomatkasta >

Ruostumattoman teräsaltaan valmistus

Tuotteen hiilijalanjäljen laskeminen kehdosta hautaan GHG Protocol Product Life Cycle Accounting and Reporting -standardin mukaisesti on suoritettu.

Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen

Kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi on tehty toimenpiteitä. Lisäksi Stala on sitoutunut laatimaan tavoite- ja vähennyssuunnitelman keinojemme ja kykyjemme mukaisesti.

Hyvitetään jäljelle jäävät kasvihuonepäästöt

100 % kaikista aineellisista päästölähteistä on hyvitetty ostamalla ilmastokrediittejä suurimman luonnollisen hiilinielun, Amazonin suojelemiseksi.

Ilmastotoimien tulos

Stala on saavuttanut South Pole Funding Climate Action -merkin ruostumattomasta teräksestä valmistetulle ONE-allastuoteperheelle.

Vuosittainen katselmus on suoritettava South Pole Funding Climate Action -merkin uusimiseksi.

Yksityiskohdat innovaatioiden takana

Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px.jpg

Erottuva muotoilu

Muotoilun tyylikkyyttä ja loppuun saakka harkittuja yksityiskohtia ilmentää pesualtaiden yhtenäinen linjaus. Tämä tuo tuotteelle viimeistellyn ulkonäön.

ONEn moderni ja toimiva työskentelyalue on juuri sopivan kokoinen – ei liian suuri, eikä liian pieni. Tämä on olennainen osa keittiön toimivuutta.

STALA ONE -allas tarjoaa harmonisen ja toimivan ratkaisun keittiöösi.

Tilan optimaalinen hyödyntäminen modernilla otteella

STALA ONE -altaiden suunnittelussa tilan hyödyntäminen on maksimoitu, mikä lisää keittiösi toiminnallisuutta. Elegantti ja harkittu muotoilu näkyy hanan symmetrisessä sijoittelussa, luoden miellyttävän visuaalisen harmonian.

Uudistettu Flow-sihti parantaa paitsi käytännöllisyyttä myös antaa altaalle viimeistellyn ulkonäön. Sitoutuminen sekä muotoiluun että toiminnallisuuteen erottaa STALA ONE -altaat muista.

Stala-ONE-stainless-steel-sink_02.jpg
Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px2.jpg

Käyttäjäkeskeisyys

Käyttäjäkeskeisyys on toiminnallisen suunnittelun ydin. STALA ONE määrittelee modernin työskentelyalueen uudelleen, jossa dynaaminen kuviointi lisää altaan toiminnallisuutta.

Uusi reunamuoto on selkeä ja tuo syvyyttä altaan reunaan. Tämä ei ainoastaan pidä vettä poissa työtasolta vaan myös helpottaa alleasennusta.

Käyttäjäkeskeisen suunnittelumme ansiosta sitoudumme siihen, että jokainen tämän altaan yksityiskohta parantaa päivittäistä keittiökokemustasi.

Seuraavaksi syvennymme ominaisuuksiin, joilla STALA ONE ravisuttaa keittiöallasmaailmaa.

Helppo asennettavuus

Tehokkuus ja helppo asennettavuus ovat olleet STALA ONE -tuoteperheen kehityksen kulmakiviä.

StalaHybrid-asennusmenetelmä edustaa edistyksellistä ja helppoa tapaa kiinnittää altaat tasoon päältä, alta tai huullokseen, vähentäen asennusaikaa noin 40% perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Menetelmälle on haettu patenttia.

Tämä innovatiivinen menetelmä poistaa tarpeen kaappien loveamiselle, mikä johtaa vähentyneisiin VOC-päästöihin, aikasäästöihin ja parempaan ergonomiaan asennuksen aikana.

STALA ONE lupaa helppoutta, luotettavuutta ja nopeaa asennusta - kaikkiin malleihin.

Stala-ONE-stainless-steel-sink_03.jpg
Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px4.jpg

Varusteet kestävään kehitykseen

STALA ONE -altaat täydentyvät valikoimalla innovatiivisia ympäristöystävällisiä varusteita. Olemme valinneet materiaalit huolellisesti pitäen tuotteiden kestävyys-, purkamis- ja kierrätettävyysnäkökulmat mielessä. Valikoimastamme löytyy kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja, kuten kierrätettyyn paperiin pohjautuvaa komposiittimateriaalia, sertifioitua tammea sekä uusiutuvaan puumateriaaliin pohjautuvaa komposiittimateriaalia.

Sitoutumisemme kestävään kehitykseen ulottuu allastuotteiden lisäksi myös varusteisiin, jotka ovatkin erinomainen todiste sitoutumisestamme vastuulliseen suunnitteluun. Nämä varusteet eivät ainoastaan paranna keittiösi toiminnallisuutta vaan sopivat saumattomasti elämäntapaasi.

Tutustu STALA ONE -altaiden kestäviin varusteisiin >

Tutustu Stalan innovaatioihin tarkemmin

Patentoitu StalaFix-asennusmenetelmä

StalaFix on patentoitu asennusmenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti työtasovalmistajille sisältäen useita innovatiivisia ominaisuuksia:

100% vähemmän alumiinia

100% monomateriaaliallas

90% vähemmän liimaa

60% nopeampi asennus verrattuna perinteiseen asennustapaan

Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px2.jpg

Stala ONE

Ei hakutuloksia

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife