Huoletonta ruoanlaittoa terässaarekkeen ympärillä

Nina ja hänen perheensä unelmoivat uuden kotinsa keittiöön isosta saarekkeesta, jonka äärellä olisi tilaa tehdä ruokaa. Keittiötasomateriaaliksi haluttiin ehdottomasti ruostumaton teräs sen helppohoitoisuuden takia. Pinnan piti olla roiskeita ja ruoanlaittoa kestävä sekä helppo pitää puhtaana. Tahtotilana oli saada huoleton ja hygieeninen keittiö, jossa on paljon säilytystilaa.

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-1.jpg

Terästaso oli Ninalle ainoa oikea vaihtoehto, jota hän edes harkitsi keittiötasojen materiaalivaihtoehdoksi. Hän kiersi miehensä kanssa pääkaupunkiseudun keittiömyymälöitä etsien isoa saareketta. Tuote-edustaja tavattiinkin myymälässä ja hän kertoi Ninalle mittatilausterästasojen mahdollisuuksista.

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-6.jpg

Keittiöön valittiin upeat mustat kaapistot Puustellin mallistosta. Tyylikkään ja modernin kokonaisuuden viimeisteli Stalan Tailor-made -terästaso sekä rosterin väriset vetimet ja kodinkoneet. Trendikäs keittiö isolla saarekkeella suorastaan kutsuu laittamaan ruokaa.

Alusta asti oli selvää, että Ninan perheelle tulee musta keittiö, sillä uuden kodin sisustuksessa on käytetty muutoinkin paljon mustaa. Terästaso yhdessä rosterin väristen koneiden sekä  vetimien kanssa muodostavat modernin kokonaisuuden, jossa pisteenä i:n päällä on näyttävä hana.

Aamiaiskaappi lisää keittiön käytännöllisyyttä

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-23.jpg

Tässä upeassa keittiössä käytännöllisyys ja modernius ei ulotu pelkästään keittiön näkyviin ulkopintoihin, vaan toiminnallisuus on viety myös kaapiston sisälle. Iso aamiaiskaappi pitää tarvittavat kodinkoneet, astiat ja ruoka-aineet järjestyksessä, sekä tarvittaessa myös piilossa. Myös aamiaiskaappiin valittiin terästaso kodinkoneille tarkoitetulle hyllylle, juuri sen helppohoitoisuuden, kestävyyden ja hygieenisyyden takia. Tämä jos mikä lisää käytännön huolettomuutta!

Keittiö kovaan käyttöön

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-3.jpg

Tämä musta saarekekeittiö on selvästi suunniteltu jokapäiväistä käyttöä varten. Pintojen materiaalivalinnat, valitut kodinkoneet sekä kaappiratkaisut ovat suorastaan tehty elämää ja ruoanlaittoa rakastavalle perheelle. Pitkäikäisyys, helppohoitoisuus, huolettomuus ja hygieenisyys ovat kestäviä arvoja vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Kukapa ei haluaisi elää ja laittaa ruokaa näin upeassa keittiössä.

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-5.jpg

Lue lisää:

> Premium-keittiötasot ruostumattomasta teräksestä

> Suunnittele oma Tailor-made tasosi 

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife