Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle meille usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä Stalan tekniseen tukeen lomakkeella.

Postilaatikot

Miten tilaan nimikyltin Stala-postilaatikkoon?

NIMIKILVEN TILAAMINEN

Voit tilata nimikilven PL-3 tai PL-4 postilaatikkoosi mm. yhteistyökumppaniltamme Kilpex:ltä. Käyttämällä alennuskoodia STALA Kilpexin verkkokaupassa, saat yhden euron alennuksen nimikilpitilauksestasi.

 

ILMAISEN NIMIKILVEN TILAAMINEN SALASANAN AVULLA

Mikäli tuotteen pakkauksessa on merkintä veloituksettomasta nimikyltistä ja mukana alennukseen oikeuttava salasana, voi nimikyltin tilata kyseisellä koodilla Stalan verkkokaupasta.

Aloita kilpitilaus Stalan verkkokaupasta >

Miten huollan postilaatikkoa?

Öljyä lukko säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa syksyisin ennen pakkasia kovaa pakkasta kestävällä ase- tai lukkoöljyllä. Tarkista laatikon silikonisaumojen kunto ja lisää tarvittaessa silikonia (suositus 4 – 5 vuoden välein). Puhdistukseen soveltuvat normaalit miedot pesuaineet, kuten Fairy. Öljyttävän lukon tulee olla puhdas ja kuiva, joten annathan lukon kuivua pesun jälkeen. Mikäli käytät talvella lukkosulaa, öljyä lukko aina lukkosulan käytön jälkeen, jotta lukko toimisi moitteettomasti.

Stala-PL-C-lukkosuoja-lasskydd-web.jpg

PL-3 ja PL-4-postilaatikoihin on saatavana lisävarusteena erillinen lukkoa suojaava silikoninen lukonsuoja PL-C. Myös se suojaa suojaa lukkoa pölyltä, sateelta, lumelta ja jäätymiseltä.

Katso myös erillinen hoito-ohje.

Mikä jalka sopii postilaatikkooni?

Stalan PL-3 ja PL-4 postilaatikoille sopivat jalkamallit PLJ-1, PLJ-2, PLJ-3 ja PLJ-4. Postilaatikot kiinnitetään jalustaan laatikon takaseinästä neljällä ruuvilla, jotka sisältyvät postilaatikon toimitukseen.

Jalkojen asennus on helppoa, sillä mukana toimitetaan maakiila, joka upotetaan maahan. Jalka kiinnitetään maakiilaan ja postilaatikko ruuvataan neljällä ruuvilla paikoilleen.

Miten sulatan jäätyneen lukon?

Paras keino jäätymistä vastaan on lukon säännöllinen öljyäminen ennen talvea ase- tai lukkoöljyllä.

Jos lukko pääsee jäätymään, sulata lukko esimerkiksi laittamalla kuumaa vettä sisältävä pakastepussi lukkoa vasten. Kun lukko on sula, öljyä se kovaa pakkasta kestävällä ase- tai lukkoöljyllä.

Hätätapauksessa voi käyttää lukkosulaa, mutta lukko on öljyttävä tämän jälkeen, sillä lukkosula kuivattaa lukkoa.

Lukkosuojan käyttö suojaa lukkoa pölyltä, sateelta, lumelta ja jäätymiseltä ja sen voi asentaa PL-3 ja PL-4 postilaatikkoon helposti jälkikäteen.

Mistä postilaatikoita voi ostaa?

Hyvin varustetuista rautakaupoista ja lukkoliikkeistä kautta maan. Löydät postilaatikot ja jalat myös StalaShopista - ilmainen toimitus Suomessa yli 40 € ostoksiin.

Kuinka pitkä takuu tuotteilla on?

Kaikilla Stala-tuotteilla on kahden vuoden (24 kk) takuu ostopäivästä lukien. Mikäli tuotteessa on huomauttamista, ottakaa ystävällisesti yhteyttä tuotteen ostopaikkaan kuitin / ostotositteen kera.

Jos PL-3- tai PL-4-postilaatikon lukossa on vikaa, ottakaa takuuaikana yhteyttä lähimpään lukkoliikkeeseen, jolla on Abloy-edustus. Lukkoliike arvioi tilanteen ja korjaa tarvittaessa lukkoa takuun piiriin. Huomioikaa ystävällisesti, että jäätyminen ei kuulu takuuseen, tällöin on noudatettava lukon sulatus- ja huolto-ohjeita.

Katso postilaatikon huolto-ohje tästä.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife