Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle meille usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä Stalan tekniseen tukeen lomakkeella.

Vesilukot

Miten vesilukko asennetaan?

Kaikissa Stalan altaissa on mukana Suomessa valmistetut vesilukot.

Vesilukon asennus kuuluu ammattitaitoiselle LVI-/putkiasentajalle. Seuraa altaan mukana tulevan vesilukon asennusohjetta tarkasti. Muista tarkistaa asennuksen jälkeen, että tiivisteet ovat oikein paikoillaan ja tee tarvittaessa jälkikiristys. Voit katsoa mallia Prevexin asennusohjeesta, jossa on käytetty Smartloc-vesilukkoa. 

Huom! vesilukkomallit vaihtelevat allaskohtaisesti. Mikäli tarvitset tarkempia neuvoja, ota yhteyttä tekniseen tukeemme.

Miten hajulukko puhdistetaan?

Altaan hajulukko on syytä puhdistaa aika ajoin, viimeistään silloin kun huomaat veden tyhjenevän altaasta normaalia hitaammin. Katso videosta Smartloc-hajulukon puhdistusohje. Muista myös puhdistaa ylivuotoputki, jonne voi kertyä orgaanista likaa. Huuhtele ja harjaa putket puhtaaksi ja kiinnitä ne sitten huolellisesti paikalleen.

Mikäli altaassasi on vanhempi Comploc-hajulukko, löydät huolto-ohjeen sen puhdistamiseen täältä.

Mistä voin hankkia altaan vesilukkoon varaosia?

Vesilukkoja ja yleisimpiä varaosia myyvät hyvin varustetut LVI-liikkeet. Löydät myös verkkokaupastamme Stalan altaisiin sopivia vesilukkoja ja roskasihtejä. Huomioithan, että vesilukot myydään paketeittain eikä yksittäisten tiivisteiden tai pienten varaosien tilaaminen ole mahdollista.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife