StalaTex

StalaTex™ herättää ruostumattomat teräspinnat eloon


Stalan uusi, uniikki materiaali, StalaTex™
, nostaa keittiön tasopinnat, tiskipöydät sekä välitilalevyt aivan uudelle tasolle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

StalaTex™ syntyy modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla. Luonnosta ammentavat kuosit sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin koteihin. Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä.

StalaTex keittiötaso ja välitilalevy tummassa keittiössä

StalaTex-materiaali sopii keittiötasojen ja tiskipöytien lisäksi myös välitilalevyksi ja kalusteiden peitelevyksi. Kuvassa kuosi "Savi".

StalaTex Savi matala taustalevy keittiön välitilassa


Collection Harri Koskinen

Ensimmäisen StalaTex™-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallistosta löytyy kahdeksan erilaista kuosia, joten siitä on jokaisen helppo löytää oma suosikkinsa. Muotoiluprosessia Harri Koskinen kuvaa näin:

”Lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin, siitä tässä on kyse. Uteliaisuus uutta teknologia kohtaan synnytti kipinän suunnitteluun. Syvempi inspiraatio kuoseihin kumpusi luonnosta, geometriasta ja assosiaatioista, jotka voi tunnistaa valmiista mallistosta. Pinnoista huokuu tietynlainen henkilökohtaisuus ja inhimillisyys kun tekstuurista erottaa käsivaran pienen hapuilun”, Koskinen tiivistää.

Muotoilija Harri Koskinen

Collection Harri Koskisen kuosit on luonnosteltu käsin ja siirretty ruostumattoman teräksen pintaan huippumodernilla laserteknologialla. Ne eivät kulu tai haalistu kovassakaan käytössä ja häivyttävät lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. 

Collection Harri Koskinen ja StalaTex
StalaTex-kuoseja on kahdeksan luontoaiheista kuosia,
ylärivissä Savi, Ruoto, Lehti, Viiva ja
alarivissä Kenno, Havu, Tunturi ja Jäälautta.

 

StalaTex-keittiötasot, tiskipöydät ja välitilalevyt

StalaTex-materiaalia on saatavana Seitsikko-tiskipöytiin ja terästasoihin. Voit valita mieleisesi kuosin ja yhdistää sen haluamaasi altaaseen. Lisäksi StalaTex sopii keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan, kaapin päätylevyksi tai vaikkapa sokkeliksi.

StalaTex rosterinen työtaso liesiaukolla
StalaTex-terästasoon saa myös liesiaukon. Kuvassa kuosi "Ruoto".

Design from Finland

StalaTex-tuotteet valmistetaan modernilla Lahden tehtaallamme ja toimitamme ne nopealla toimitusajalla. Voit suunnitella oman keittiötason, tiskipöydän tai välitilalevyn uudella Stala Designer-suunnitteluohjelmallamme. Tervetuloa kauniimpi keittiö, tervetuloa elämä!

StalaTex-tuotteiden toimitukset alkavat helmikuussa 2019. Työtasojen hinnat ovat alkaen 406,50 € alv 24%.

Miltä StalaTex-kuosi näyttää isommassa pinnassa?

StalaTex-visuaalisaattorin avulla voit katsoa miltä StalaTex-kuosit näyttävät 3D-keittiön saareketason, tiskipöydän ja välitilalevyn pinnassa. Voit vapaasti kokeilla erilaisia yhdistelmiä, sillä visuaalisaattorissa on mahdollista vaihtaa keittiökaappien väriä sekä keittiötason ja välitilalevyn kuoseja. Tasojen ja välitilalevyjen suunnittelu onnistuu uudistuneessa Stala*Designer-suunnitteluohjelmassa.

Haluatko tietää lisää StalaTex-materiaalista? Kokosimme kysymyksiä ja vastauksia Usein kysyttyä-sivullemme.

Suunnittele StalaTex-työtaso tai välitilalevy