Välitilalevyt

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilalevyt

Rosteriset välitilalevyt sopivat kauniisti yhteen tiskipöydän kanssa ja suojaavat keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaa roiskeilta. StalaTex-kuosit herättävät teräspinnan eloon ja tekevät välitilalevystä sisustuselementin. Kokeile Stala*Designer -suunnitteluohjelmaa, jonka avulla saat helposti piirrettyä mittakuvan ja laskettua hinnan omien mittojesi mukaan. 

Valikoimastamme löydät rst-levyä niin sokkeliin kuin välitilaankin sopivaksi, omien mittojesi mukaan. Valitse käyttötarkoitukseen sopivaa, ohuempaa US-taustalevyä tai mdf-taustarakenteen omaavaa Panel-välitilapaneelia.

Välitilalevy voi olla joko matala tai koko välitilan korkuinen. Trendikkäimmät keittiön välitilalevyt ovat vain 10 - 15 cm korkeita ollen moderni vaihtoehto kaakelille, kivelle tai lasille.

Ruostumaton teräspinta kestää vesiroiskeita työtasossa ja välitilalevyssä. Se on paitsi hygieeninen, myös helppo pitää puhtaana.

Räätälöidyt, kotimaiset keittiön välitilalevyt

Panel on rst-taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan. Välitilalevy on pohjustettu mdf-levyllä ja päältä se on ruostumatonta terästä. Teräksinen välitilanlevy on tyylikäs terästason kanssa tai näyttävä vaihtoehto yhdistettynä muihin tasomateriaaleihin.

Moderni ja kestävä US-välitilalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan seinäasennuksella. Taustalevyä voidaan käyttää myös kaapin päätysivujen, sokkelin tai hyllykaapin taustaseinän verhoiluun. Erityisen käytännöllinen aamiaiskaapin taustaseinän tai hyllyjen verhoilussa, koska teräksinen levy kestää vesihöyryä ja roiskeita.

Keittiön tausta- ja välitilalevyihin on saatavilla kahdeksan erilaista StalaTex-kuosia, jotka antavat levylle persoonallisen ilmeen.

Uniikki StalaTex-materiaali on tuonut rosteritasoihin lisää valikoimaa sekä pehmentänyt rosterin kovaa pintaa tehden siitä kodikkaamman tasomateriaalin. Kuvioidut teräspinnat tuovat sisustuksellisen säväyksen keittiöön. StalaTex on myös keittiön välitilaan oiva ratkaisu, sillä se kestää vettä ja sitä saa tilattua omien mittojen mukaan.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife