Keittiön välitila

Rajaa hakua
Materiaali
Asennustapa
Tuoteperhe

Ei hakutuloksia

Mitä keittiön välitilaan?

Kun keittiökalusteet ja työtasot on valittu, tulee aika pähkäillä mitä materiaalia keittiön välitilan tulisi olla? Perinteinen laatoitus vai  modernimpi materiaali? Nykyään välitilassa käytetään erilaisia levyjä, joita saa tilattua omien mittojen mukaan. 

Mistä materiaalista keittiön välitila?

Harmoniaa rakastava sisustaja valitsee kalusteiden sävyyn sopivan työtason ja soinnuttaa välitilan näiden kanssa samaan väriskaalaan. Rouheampaa tyyliä rakastava yhdistää estottomasti puuta, terästä ja kiveä. Mikäli ikkunan paikkaan voi vaikuttaa, suosittelemme sen hyödyntämistä rentouttavana tiskausnäkymänä.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen välitila

Rosteriset välitilalevyt sopivat kauniisti yhteen tiskipöydän kanssa ja suojaavat keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaa roiskeilta. StalaTex-kuosit herättävät teräspinnan eloon ja tekevät välitilasta sisustuselementin. Kokeile Stala*Designer -suunnitteluohjelmaa, jonka avulla saat helposti piirrettyä mittakuvan ja laskettua hinnan omien mittojesi mukaan. 

Rosteria niin sokkeliin kuin välitilaan

Valikoimastamme löydät rst-levyä niin sokkeliin kuin välitilaankin sopivaksi, omien mittojesi mukaan. Valitse käyttötarkoitukseen sopivaa, ohuempaa US-taustalevyä tai mdf-taustarakenteen omaavaa Panel-välitilapaneelia.

Välitilalevy voi olla joko matala tai koko välitilan korkuinen. Trendikkäimmät keittiön välitilalevyt ovat vain 10 - 15 cm korkeita ollen moderni vaihtoehto kaakelille, kivelle tai lasille.

Ruostumaton teräspinta kestää vesiroiskeita työtasossa ja välitilalevyssä. Se on paitsi hygieeninen, myös helppo pitää puhtaana.

Räätälöidyt, kotimaiset keittiön välitilalevyt

Panel on rst-taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan. Välitilalevy on pohjustettu mdf-levyllä ja päältä se on ruostumatonta terästä. Teräksinen välitilanlevy on tyylikäs terästason kanssa tai näyttävä vaihtoehto yhdistettynä muihin tasomateriaaleihin.

Moderni ja kestävä US-välitilalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan seinäasennuksella. Taustalevyä voidaan käyttää myös kaapin päätysivujen, sokkelin tai hyllykaapin taustaseinän verhoiluun. Erityisen käytännöllinen aamiaiskaapin taustaseinän tai hyllyjen verhoilussa, koska teräksinen levy kestää vesihöyryä ja roiskeita.

Keittiön tausta- ja välitilalevyihin on saatavilla 23 erilaista StalaTex-kuosia, jotka antavat levylle persoonallisen ilmeen.

Uniikki StalaTex-materiaali on tuonut rosterisiin välitilalevyihin lisää valikoimaa sekä pehmentänyt rosterin kovaa pintaa tehden siitä kodikkaamman materiaalin keittiön välitilaan. Kuvioidut teräspinnat tuovat sisustuksellisen säväyksen keittiöön. StalaTex on myös keittiön välitilaan oiva ratkaisu, sillä se kestää vettä ja sitä saa tilattua omien mittojen mukaan.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilalevyt moniin käyttötarkoituksiin

Panel

  • Välitilalevy taustarakenteella
  • keittiön ja kodinhoitohuoneen välitila

Panel on rst-taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan. Välitilalevy on pohjustettu mdf-levyllä ja päältä se on ruostumatonta terästä. Teräksinen taustalevy on tyylikäs terästason kanssa ja näyttävä vaihtoehto välitilaan.

Välitilalevy valmistetaan mittojen mukaan
• pituus 200-3000 mm, 5 millin välein
• korkeus 50-700 mm, 5 millin välein
• paksuus 8 mm
• pinta: sileä tai StalaTex-kuvioitu


Asennus
Panel-välitilalevy kiinnitetään seinään esimerkiksi kaksipuoleisella teipillä ja sauma tiivistetään värittömällä silikonilla sekä ylä- että alareunasta.

Jos tarvitset levyyn reiän esimerkiksi pistorasiaa varten, katso video-ohje reiän tekoon >

US

  • Välitilalevy ilman rakennetta
  • Keittiön välitila, sokkeli, kaapin pääty- tai sivulevy, aamiaiskaapin taustaseinä

Moderni ja kestävät välitilalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan, seinäasennus. Välitilalevyä voidaan käyttää myös kaapin päätysivujen, sokkelin tai hyllykaapin taustaseinän verhoiluun. Erityisen käytännöllinen aamiaiskaapin taustaseinän tai hyllyjen verhoilussa, koska teräksinen levy kestää vesihöyryä ja roiskeita.

Välitilalevy rst-teräksestä valmistetaan mittojen mukaan
• pituus 100 - 3000 mm, 1 millin välein
• korkeus 50 - 1000 mm, 1 millin välein
• materiaali 0,7 mm paksu ruostumaton teräs
• pinta: sileä teräs, StalaTex-kuosi tai Deko-kuvio
  (Deko max. 710 mm korkea)

Ekologinen materiaali keittiön välitilaan

Ruostumaton teräs on ekologinen valinta - yli 85 % uuden tuotteen teräksestä on jo kierrätettyä terästä. Seitsikko-tuotteet voidaan kierrättää uudelleen metallijätteen joukossa ja teräksestä valmistetaan taas uutta terästä.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife