Asuntomessut Tuusulassa 2020 – messutärpit ja kauneimmat kohteet

Sisustustrendinä japandi, eli selkeä skandinaavinen tyyli höystettynä minimalistisella japanilaisuudella näkyy voimakkaasti Tuusulan asuntomessuilla. Luonnon materiaalit, kestävät valinnat ja vastuullisuus ovat messujen teema. Kokosimme asuntomessujen parhaimmat tärpit ja mielestämme upeimmat kohteet tähän juttuun.

Kohde 7 HEVI kivitalo Lumitiikeri

HEVI kivitalo Lumitiikeri on yleisilmeeltään vaalea ja moderni, niin sisältä kuin ulkoa. Musta keittiö suurine saarekkeineen antaa luksusilmeen koko talolle. Blau Interiorin toimittaman ja sisustussuunnittelija Laura Seppäsen kanssa yhteistyössä suunnitellun keittiön suuri saareke ja marmori terrazzatasot tuovat koko tilaan ylellisyyttä. Arvokas keittiö on saanut arvoisensa altaan Stalan Lagom-mallistosta. Upea Lumitiikerin keittiö oikeutetusti komeilee myös Deko-lehden 7/2020 kannessa.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-7-HEVI-kivitalo-Lumitiikeri-julkisivu.jpg

HEVI kivitalo Lumitiikeri on mahtava arkkitehtuurinen luomus kaarevine seinineen.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-7-HEVI-kivitalo-Lumitiikeri-keittio-Stala-LAGOM-50.jpg

Upea, musta keittiö on viimeistelty terrazzatasoilla ja modernilla Lagom-altaalla.

Kohde 13 Designtalo Puro

Designtalo Puro edustaa modernia arkkitehtuuria. Puron sisustussuunnittelusta vastannut sisustussuunnittelija Mikko Toppala on hakenut sisustukseen toiminnallisuutta ja minimalistisuutta. Talon nimi Puro tarkoittaa italiaksi puhdasta, riisuttua ja aitoa.

Valkoinen keittiö, jossa on puiset säleoviset kaapistot, on Keittiömaailman toimittama kokonaisuus, josta löytyy talon tyyliin sopiva moderni Lagom-allas Stalan mallistosta.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-13-Designtalo-Puro-keittio-kivitasolla.jpg

Purossa on vaalea keittiö, jota puiset säleovet elävöittävät. Kivitasoon alta-asennettu Lagom-allas viimeistelee tyylin.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-13-Designtalo-Puro-kodinhoitohuone-Combo-P50-60.jpg

Sama vaaleaa puuta ja valkoista yhdistävä sisustus jatkuu kodinhoitohuoneessa. Altaana Stalan Combo P50-60 -teräsallas.

Kohde 25 Kontio Hill House

Kontio Hill House on moderni nykyaikainen kaupunkihirsikoti. Kaksikerroksinen hirsitalo huokuu luksusta ja tyylikkyyttä. Puutalon luonnollisuus näyttäytyy seinäpinnoissa sekä sisällä että ulkona. Vaaleisiin seiniin on hyvällä maulla yhdistetty tumma laattalattia sekä tyylikäs musta keittiö. Mustan keittiön kruunaa kuparin väriset hanat ja vetimet, jotka toistuvat koko talossa. Stalan musta alta-asennettu komposiittiallas antaa viimeistellyn tyylin linjakkaaseen keittiöön.

Asuntomessut-2020-Tuusula-Kontio-Hill-House-kohde-25_9366.jpg

Asuntomessut-2020-Tuusula-Kontio-Hill-House-kohde-25-musta-komposiittialllas-CEG-50BF.jpg

Musta keittiö alta-asennettuine komposiittialtaineen (Stala CEG-50BF) ja kuparin värisine hanoineen ja vetimineen on todella upea kokonaisuus.

Kodinhoitohuoneessa on keskitytty toiminnallisuuteen. Pyykinpesukone ja -kuivausrumpu on sijoitettu pitkän teräksisen työtason alle, eikä runsasta säilytystilaa ole unohdettu. Tyylikäs terästaso on viimeistelty taustalevyllä, jolla saadaan näyttävä kokonaisuus kodinhoitohuoneeseen.

Asuntomessut-2020-Tuusula-Kontio-Hill-House-kohde-25-terastaso-kodinhoitohuoneessa.jpg

Pitkä rosterinen työtaso luo mahtavat tilat pyykin käsittelyyn ja taustalevy viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden. Lue lisää Stala H-Seitsikko terästasosta ja Panel-taustalevystä.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki

Jämerä Salmiakin sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja materiaaleja. Sisustuksessa on nähtävissä puuta ja pohjoismaista designia. Suunnittelun pohjana on ollut toiminnallisuus, tyyli ja mukavuus. Ensimmäisen kerroksen vetonaula on keittiö. Se on Keittiömaailman toimittama upea musta keittiö, jossa on betoninen saareke. Industrialista tyyliä leikittelee keltainen Vola-hana, jonka väri toistuu myös keittiön valaisimessa. Tyyliin sopii selkeälinjainen Stalan Lagom-allas.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-30-Jamera-Salmiakki-keittio-betonitaso.jpg

Musta, betonisella saarekkeella oleva keittiö on hieno industriaalisen tyylin edustaja. Keittiön erikoisuuksia ovat pirteä keltainen hana ja valaisin sekä tasoon upotettu nouseva liesituuletin. Stalan Lagom-allas sopii tyyliin loistavasti.

Kohde 2A Pikkupolku Retro

Pikkupolku Retrossa korostuu vastuullisuus. Keittiön ja kylpytilan välissä on uusiokäytössä kunnostettu VR:n pääkonttorissa sijainnut Eliel Saarisen suunnittelema ovi. Keittiö on Puustellin Miinus-keittiö, joka on ympäristöystävällinen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti suunniteltu. Keittiölle viimeistellyn ilmeen antavat ohuet terästasot, jotka täysin kierrätettävänä materiaalina mukailevat kohteen vastuullisuusperiaatteita. Kohteeseen mittojen mukaan valmistetut ruostumattomat terästasot ovat Stalan Tailor-made -mallistoa.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-2-asuntoA-Stala-Tailor-made.jpg

Stalan Tailor-made rosteri-tasot edustavat modernia ohutta muotoilua.

Kodinhoitohuoneen taso edustaa modernia ja vastuullista laserteknologialla kuvioitua ruostumatonta terästä. Stalan K-Seitsikko on saanut täysin uuden ilmeen StalaTexin ansiosta. Kuvioinnin vuoksi ruostumattomat teräspinnat ikääntyvät entistä kauniimmin ja kestävät aikaa paremmin.

Asuntomessut-2020-Tuusula-kohde-2a-Pikkupolku_Retro_kodinhoitohuone.jpg

Kodinhoitohuoneen taso on StalaTex-kuvioitua ruostumatonta terästä, kuosi "Savi".

Lue lisää

> Trendit asuntomessuilla 2020

> Asuntomessujen 2020 keittiötrendit

> Asuntomessujen 2020 kodinhoitohuonetrendit

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife