K-Seitsikko tiskipöytä

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Stalan K-Seitsikko-tiskipöytä sopii suuren allaskoon puolesta erityisen hyvin keittiöön, mutta myös kodinhoitohuoneeseen. Terästaso isolla altaalla on huoleton käyttää. Uunipeltien, kattiloiden ja isojen keittiövälineiden tiskaaminen sujuu helposti isossa tiskialtaassa. 

K-Seitsikon uusi allas on suurempi tilavuudeltaan ja tyylikkään moderni ulkonäöltään. Altaassa on pienempi kulmapyöristys kulmissa ja altaaseen kuuluu design-ylivuoto.

K-Seitsikko-tiskipöydän pituus voi olla 58 sentistä 3 metriin saakka, 5 millin välein. Tason korkeudet ovat 20, 30 tai 40 mm. Voit tilata myös Ikean METOD-kaapistoihin sopivan Seitsikko-tason 635 mm syvyysmitalla.

Tason reunamuoto voi olla joko moderni suora tai perinteisempi korotettu. Altaan alle tuleva kaapin minimikaappikoko on 60 cm.

Muista tilata terästasoon valmis aukko hanalle tai lisäreiät saippua-annostelijalle tai astianpesukoneen venttiilille - ne kuuluvat tason hintaan. Seitsikko-pesupöytiin saa halutessaan lisämaksusta yhden liesiaukon keittotasolle.

Seitsikko-tiskipöydän pinta on mahdollista tilata myös Deko-pintaisena tai uudella StalaTex-kuviolla. Pinnan kuviointi tekee tasosta persoonallisemman näköisen. Lisäksi ne häivyttävät naarmujen ja muiden tahrojen erottuvuutta tason pinnasta. Pintakuviot ovat lisämaksullisia, saat hinnan tuotteellesi suunnitteluohjelmasta.

K-Seitsikkoon sopivat keittiövarusteet
Saat lisää laskutilaa tai työskentelytilaa altaan päälle suurella puisella leikkuulaudalla Set-2. Suuri musta lävikkö Set-1 mahtuu hyvin suuren altaan pohjalle ja voit valuttaa keitinvedet turvallisesti suoraan altaaseen. Silikonialusta Cook-1 suojaa terästasoa painavilta ja kuumilta kattiloilta ja padoilta.


K-Seitsikko
• pituus 580-3000 mm, 5 mm välein
• syvyydet 590, 600, 610, 620, 635
• tasopaksuus 20, 30 tai 40 mm
• reunaprofiili suora ja korotettu
• pinta: sileä, Deko tai StalaTex-kuosi
• altaan mitat 500 x 385 x 180 mm
• altaan alle tulevan kaapin minimileveys on 60 cm
• liesiaukko lisämaksusta
 
Suunnittele oma tiskipöytäsi helppokäyttöisellä Stalan suunnitteluohjelmalla, antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle. Joustavan mitoituksen ansiosta Seitsikko-rosteritasot sopivat jokaiseen keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.


Seitsikko-tiskipöydät valmistetaan Lahdessa Stalan tehtaalla.

TuotekoodiK-SEVEN
Hinta alv 24% alkaen689,23 €
VakiovarusteetKoripohjaventtiili
Takuu (kk)24
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm60
Pituus500 mm
Leveys385 mm
Työtason korkeus20, 30, 40 mm
Altaan mitat, pääallas500 x 385 x 180

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife