Combo CEG-50BF suuri musta komposiittiallas, huullosmalli

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Erittäin suuri ja tilava musta keittiöallas on Stalan uusin komposiittiallas. Tämä malli asennetaan joko tason alle tai huullokseen.

Komposiittiallas on erittäin kestävää materiaalia, jonka pääraaka-aineena on kvartsi. Altaan materiaali kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta.

Altaan pohjassa on erityinen valutusalue, jonka päällä on suurempi sihtiritilälevy. Sihti on erikoispinnoitettu, jonka ansiosta se hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana. Altaan tyylikkäässä sihdissä on pieni silikoninen kahva, jolla se on helppo nostaa altaasta ja siirtää altaan pohjassa olevat roskat roskikseen. Sihti on helppo pestä vaikka astianpesukoneessa. Katso video altaan toiminnallisuuksista!

Suuressa tiskialtaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kuten kattilat, paistinpannut ja jopa uunipeltien pesu sujuu vaivatta.

Altaassa on tasoon kiinnitettävä pop up -venttiili, jolla altaan tyhjennys sujuu ilman sormien likaamista. Painonappi on tyylikkään yksinkertainen.

Iso komposiittiallas on suunniteltu yhdessä Stalan uusien keittiövarusteiden kanssa. Uutuusvaruste musta silikonilävikkö SET-1 sopii täydellisesti altaan pohjan valutusalueen muotoiluun sekä suuri puinen leikkuulauta SET-2 mahtuu tukevasti altaan reunan päälle. Lisävarusteet SET-1 ja SET-2 myydään erikseen.

Huomioi asennuksessa
Allasmalli CEG-50BF on huullosmalli, joka sopii myös asennettavaksi tason alle. Myös hana sekä painonappi kiinnitetään tasoon.
- Painonapin aukon halkaisija on työtasossa 35 mm.

 

TuotekoodiCEG-50BF
Hinta alv. 24%700,81 €
VakiovarusteetPop up-venttiili, erikoispinnoitettu sihtilevy, puhdistussieni
EAN-koodi6417791138814
LVI-koodi5922147
Takuu (kk)24
MateriaaliKomposiitti
AsennustapaAlta-asennus, Huullosasennus
Alakaapin minimileveys cm60
Pituus550 mm
Leveys435 mm
Korkeus210 mm
Bruttopaino14,2 kg
Ulkomitat550 x 435 x 210
Altaan mitat, pääallas500 x 385 x 170/210

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife