Lagom

Modernit, laadukkaat altaat keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen


Lagom on yksinkertaisesti paras. Se on huippulaadukas ja monipuolinen allassarja, josta löytyy kaiken kokoisiin allaskaappeihin sopiva malli. Lagomin ajanmukainen ja vähäeleinen muotoilu sopii kaikkiin keittiötyyleihin. Altaat on muotoiltu mahdollisimman tilaviksi (R15) ja helposti puhdistettaviksi.

13 erilaista allasmallia

Lagom-mallisto koostuu 13 tuotteesta. Yksialtaiset mallit ovat erittäin tilavia, joten niissä mahtuu tiskaamaan huoletta suuretkin keittiöastiat. Kaksialtaisten mallien juju on modernissa, kapeassa välikannaksessa, joka säästää tilaa allaskaapissa. Lagom on käyttäjäystävällinen tiskiallas, joka sopii tarpeen mukaan aina 40 cm kaappikoosta 80 cm tai suurempaan kaappiin.

MONOreuna mahdollistaa eri asennustavat

Laadukkaan monoreunan ansiosta Lagom-altaiden asennus on helppoa joko tason päälle, huullokseen tai tason alle. Hana-alueellisia altaita suosittelemme ensisijaisesti puu- ja laminaattitasoon. Tukeva hanalippa suojaa tasoa vesiroiskeilta ja antaa erinomaisen tuen hanalle. Kivitasoon parhaiten sopivat hana-alueettomat altaat, jolloin hanareikä tehdään tasoon. Asennustapoja on monia, joista suosituin on tason alle asennus.

Lagom-altaat myös BIM-objekteina

Lataa Stalan objektikirjasto suunnittelijasivultamme. Löydät lataustiedostot sekä ArchiCad- että Revit-ohjelmiin. Käyttämällä Stalan allasobjekteja varmistut mm. mittojen ja tuotekoodien oikeellisuudesta aina ketjun loppuun saakka.


LAGOM - SOPIVASTI KAIKKEA EIKÄ MITÄÄN LIIKAA.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife