Komposiittialtaat

Stala komposiittialtaat - modernia tyyliä ja toiminnallisuutta keittiöösi

Stalan Combo-perheeseen kuuluu hyvä valikoima komposiittialtaita. Tiskialtaan materiaali on erittäin lujaa luonnonkvartsia.

CEG51-57-mallissa on kaksi ajatonta väriä; musta ja harmaa, joten voit valita keittiösi tyyliin sopivan altaan. Pieni komposiittiallas CEG40-50B ja suuri komposiittiallas CEG-50B on saatavana suosituimmassa mustassa värissä.

Valitset sitten laminaatti-, puu tai kivitason, löydät Combo -komposiittialtaistamme sopivan mallin, koska ne soveltuvat sekä huullos- että päältäasennukseen. Uusin ja modernein tapa on integroida komposiittiallas kivitasoon niin, että taso myötäilee ison ja pienen altaan linjoja. Eri värisellä tasolla saat halutessasi upean kontrastin altaaseen. Pieni komposiittiallas CEG40-50B on vain päälleasennukseen.

Komposiittiallas CEG51-57 on suunniteltu modernin keittiön tarpeisiin, jossa ison tiskialtaan sekä pienen kaatoaltaan yhdistelmä mahdollistaa entistä monipuolisemman altaan käytön. Voit vaikkapa valuttaa maito- ja mehutölkit pienessä altaassa kun iso allas on muussa käytössä. Ison altaan pohjalle lisäsimme veden virtaamista edistävän pohjamuotoilun, jonka ansiosta vesi valuu sujuvasti viemäriin. Altaan hintaan sisältyy vesilukko vaijeripohjaventtiilillä, joten tiskivedet voi helposti laskea altaasta pois nappia kääntämällä.

Lisävarusteiden, kuten suuren puisen leikkuulaudan ja valutusastian avulla, tiskiallas muuttuu todelliseksi keittiön monitoimipisteeksi. Leikkuulauta ja teräksinen valutusastia Silent-1 istuvat täydellisesti altaan CEG51-57 päälle helpottaen ruoan esivalmistelua. Valitse siis suosikkisi ja ryhdy keittiöpuuhiin - komposiittialtaan äärellä ruoanvalmistelu on mukavaa!

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife