Postilaatikot

Rajaa hakua
Materiaali
Tuoteperhe
Erityistä

Ei hakutuloksia

Stalan ikoniset postilaatikot

Stalan ikoniset postilaatikot ovat viihtyneet suomalaisten pihoilla jo yli 30 vuotta. Stalan postilaatikko on tilava ja turvallinen, lukittava ruostumattomasta teräksestä valmistettu postilaatikko. Postilaatikkoa on kahta kokoa, normaali tilava laatikko PL-3 sekä erityisen suuri postilaatikko PL-4, joka sopii hyvin vaikka yrityspostilaatikoksi.

Stalan postilaatikko on pitkäikäinen ja kestää hyvin pohjoisen säävaihteluja.

Pidä postilaatikko toimivana

Pihatarvikkeista puhuttaessa postilaatikko kuuluu jokaisen omakoti- ja rivitaloasujan tärkeimpiin perustarpeisiin. Postilaatikon suhteen sen kunto on ratkaiseva seikka, jotta posti pysyy varmasti suojassa säältä. Tästä syystä laatikon kunnosta kannattaa varmistua aika ajoin. Öljyä lukko säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa syksyisin ennen pakkasia kovaa pakkasta kestävällä ase- tai lukkoöljyllä. Tarkista laatikon silikonisaumojen kunto ja lisää tarvittaessa silikonia (suositus 4 – 5 vuoden välein). Puhdistukseen soveltuvat normaalit miedot pesuaineet, kuten Fairy. Öljyttävän lukon tulee olla puhdas ja kuiva, joten annathan lukon kuivua pesun jälkeen. Mikäli käytät talvella lukkosulaa, öljyä lukko aina lukkosulan käytön jälkeen, jotta lukko toimisi moitteettomasti.

PL-3 ja PL-4-postilaatikoihin on saatavana lisävarusteena erillinen lukkoa suojaava silikoninen lukonsuoja PL-C. Myös se suojaa lukkoa pölyltä, sateelta, lumelta ja jäätymiseltä. Muista myös tukevat ja kestävät teräksiset postilaatikon jalat, joita saa yhdelle, kahdelle, kolmelle tai neljälle postilaatikolle. Ruostumaton teräsjalka kestää säävaihtelua vuodesta toiseen.

Stalan postilaatikoihin saa varaosia sekä postilaatikonjalkoja Stalan verkkokaupasta StalaShopista >

Katso myös erillinen hoito-ohje.

Postilaatikot erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin

Postilaatikon on hyvä olla muotoilultaan toimiva, jotta se on helppo käyttää sekä postinkantajalle että laatikosta postia hakeville asukkaille. Postilaatikkoa valitessa yksi olennainen valintakriteeri on myös laatikon ilme. Postilaatikkojen maailmassa on tarjolla runsain määrin vaihtoehtoja, minkä ansiosta jokaisen on helppo löytää omiin mieltymyksiin sopiva malli. Teräksinen postilaatikko tarjoaa huomattavan pitkän käyttöiän ja oikein asennettuna se pysyy tukevasti paikallaan myös kolhuja saadessaan.

Postilaatikot eroavat toisistaan myös kokoluokkiensa suhteen. Kooltaan pieni postilaatikko riittää useimmiten talouteen, johon tulee vähemmän kirjepostia tai johon ei haluta vastaanottaa ilmaisia mainosjakeluja. 

Lukollinen postilaatikko turvaa kirjeesi

Lukollinen postilaatikko pitää kirjeesi turvassa, ehjinä ja kuivina. Metallinen lukittava postilaatikko on oiva valinta esimerkiksi taloyhtiön käyttöön. Lukollinen postilaatikko on turvallinen ratkaisu, sillä se pitää pitkäkyntiset tehokkaasti loitolla etenkin tärkeästä, henkilötietoja sisältävästä postista. Lukollinen postilaatikko tuo erityistä turvallisuuden tunnetta myös matkoille suunnatessa, kun postin tallessa pysymisestä halutaan varmistua.

Postilaatikon jalka mahdollistaa asennuksen mihin tahansa

Omakotitalon pihaan voit valita vaikkapa jalalla seisovan postilaatikon. Postilaatikon jalka on helppo asentaa. Päätä sopiva asennuskorkeus ja upota jalka maahan. Ota avuksesi postilaatikkojalat ja asenna siististi paikoilleen koko naapuruston postilaatikot. Tyylikkäät postilaatikot antavat kuvan hyvin hoidetusta yhtiöstä ja siististä pihapiiristä.

Postilaatikon takuu

Kaikilla Stala-tuotteilla on kahden vuoden (24 kk) takuu ostopäivästä lukien. Mikäli tuotteessa on huomauttamista, ottakaa ystävällisesti yhteyttä tuotteen ostopaikkaan kuitin / ostotositteen kera.

Jos PL-3- tai PL-4-postilaatikon lukossa on vikaa, ottakaa takuuaikana yhteyttä lähimpään lukkoliikkeeseen, jolla on Abloy-edustus. Lukkoliike arvioi tilanteen ja korjaa tarvittaessa lukkoa takuun piiriin. Huomioikaa ystävällisesti, että jäätyminen ei kuulu takuuseen, tällöin on noudatettava lukon sulatus- ja huolto-ohjeita.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife