Metallinen postilaatikko PL-3, ruostumaton teräs

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Stalan postilaatikko PL-3 on tilava, kestävä lukittava rst-postilaatikko. Postilaatikon väri on ajaton klassinen teräs. Teräspostilaatikko PL-3 on ikoninen klassikko Suomessa.

Postilaatikon hintaan sisältyy sarjoitettava Abloy-lukko, kahdilla avaimilla.

PL-3-postilaatikko uudistui hienovaraisesti talvella 2016-17. Etuoven design on nykyisin modernin sileä ja suoraviivainen. Aiemmin etuovi oli taivutettu nimikyltin alapuolelta. Uusi malli on helposti tunnistettavissa uudesta pakkauksesta, jonka etupuolella on pyöreä punainen Abloy-lukituksesta kertova symboli.

Stalan postilaatikko on helppo avata ja tyhjentää. Reilusti avautuvasta jakoluukusta mahtuvat sisään isotkin lehdet ja posti pinoutuu tiiviisti kaltevalle pohjalle.

Postilaatikosta löytyy myös suurikokoinen postilaatikko PL-4, johon mahtuu kertymään isompi määrä postia. Stalan turvalliset lukittavat postilaatikot soveltuvat erittäin hyvin koti- ja yrityskäyttöön.

Asennus
Postilaatikot voi asentaa joko erilliseen laatikon jalkaan, useamman laatikon kattavaan ryhmäjalkaan tai suoraan rakennuksen seinään. Jos asennat postilaatikoita rinnakkain ryhmäasennuksena, jätä väliin min. 14 mm väliä. Mallistostamme löytyvät tyylikkäät ja säänkestävät rst-jalat sopivat joko yksittäis- tai ryhmäasennukseen. Suosittelemme asennuskorkeudeksi maasta täyttöluukun alareunaan 100-120 cm.

Lisävarusteena PL-3 ja PL-4 -postilaatikkoon voi hankkia silikonisen lukonsuojan PL-C:n. Se suojaa postilaatikon lukkoa sateelta, lumelta, jäältä ja pölyltä. Lukkosuoja on helppoa ja nopeaa asentaa laatikkoon myös jälkikäteen.

Vinkki! Postilaatikko kannattaa huoltaa syksyisin ennen pakkasten tuloa, näin tuote säilyy hyvänä pidempään.
Lue postilaatikon huolto-ohjeet >

Varaosat postilaatikoihin löytyvät Stalan verkkokaupasta.
Nimikilven tilaamisesta lisätietoa täältä >

TuotekoodiPL-3
Hinta alv. 24%285,77 €
EAN-koodi6417791243006
LVI-koodi7188601
Takuu (kk)24
MateriaaliRuostumaton teräs
Leveys325 mm
Korkeus480 mm
Syvyys250 mm
Bruttopaino4,7 kg
Ulkomitat325 x 480 x 250

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife