Metallinen postilaatikko PL-3, ruostumaton teräs

Stalan postilaatikko PL-3 on tilava, kestävä lukittava rst-postilaatikko. Se sisältää sarjoitettavan Abloy-lukon, kahdet avaimet sekä nimikilven.

Postilaatikon väri on ajaton klassinen teräs.

PL-3 on saatavana joidenkin jälleenmyyjien kautta myös väreissä musta ja valkoinen postilaatikko. Värit ovat poistumassa valikoimista. 

Postilaatikosta löytyy myös suurikokoinen postilaatikko PL-4, johon mahtuu kertymään isompi määrä postia.

PL-3-postilaatikko uudistui hienovaraisesti talvella 2016-17. Etuoven design on nykyisin modernin sileä ja suoraviivainen. Aiemmin etuovi oli taivutettu nimikyltin alapuolelta. Uusi malli on helposti tunnistettavissa uudesta pakkauksesta, jonka etupuolella on pyöreä punainen Abloy-lukituksesta kertova symboli.

Stalan postilaatikko on helppo avata ja tyhjentää. Reilusti avautuvasta jakoluukusta mahtuvat sisään isotkin lehdet ja posti pinoutuu tiiviisti kaltevalle pohjalle. Postilaatikot voi asentaa joko omaan jalkaan, useamman laatikon kattavaan ryhmäjalkaan tai suoraan rakennuksen seinään. Mallistostamme löytyvät tyylikkäät ja säänkestävät rst-jalat sopivat joko yksittäis- tai ryhmäasennukseen.

Postilaatikon mukana on joko nimikyltin tilauskortti, jolla tilataan nimikyltti postitse tai tilaustarra, joka sisältää tunnuksen ja salasanan, joiden avulla tilaat nimikyltin netin kautta. Klikkaa tästä nimikilpitilaukseen netin kautta.

TuotekoodiPL-3
Hinta alv. 24%219,9 €
EAN-koodi6417791243006
LVI-koodi7188601
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
Leveys325 mm
Korkeus480 mm
Syvyys250
Bruttopaino5,5 kg