Keittiötrendit Loviisan Asuntomessuilla 2023

Keittiöt ovat tulleet jäädäkseen osaksi oleskelutilaa. Integroiduilla kodinkoneilla ja aamiaiskaapeilla saadaan näkymät selkeiksi ja siisteiksi. Materiaaleina huomiota herättivät marmorinomaiset kivi- ja laattapinnat. Väritykseltään keittiöt olivat luonnonmukaisia ja yhtenäisiä. Värivalikoima vaihteli vihreästä valkoiseen, mustaan, sekä vaaleaan ja tummaan puuhun. Teräsaltaat ja mustat komposiittialtaat olivat suosittuja niin keittiöissä kuin kodinhoitohuoneissakin. Tässä on kooste asuntomessujen mielenkiintoisimmista keittiöistä.

Kohde 12 CABIN HAVSSTRAND

Cabin Havsstrand on moderni yksikerroksinen muoviton puutalo, jossa on runsaasti lasipintaa seinämateriaalina. Materiaalivalinnoissa on suosittu luonnonmukaisuutta sekä kierrätysmateriaaleja.

Kuva 5.jpg

Kiintokalusteet ovat Novartin mallistosta, keittiön vetimettömien ovien väri on Sammal ja tasoina ja taustalevynä Caesarstone Sand. Keittiössä on täysmusta Stala Essent CEG-E50B -komposiittiallas.

Kuva 4.jpg


Kohde 11 VILLA STEN

Villa Sten mukailee rinnetontin muotoa. Sisustussuunnittelija Sanna Piitulainen on saanut hienosti kaikki pienen perheen tarvitsemat toiminnot kompakteihin neliöihin.

Kuva 3.jpg

Keittiön saareke on nivottu taidokkaasti porrasaskelmiin ja aamiaiskaappi kätkee sisäänsä pienkoneet. Keittiö on Norrebon ja tasot Cosentinon Dekton Neutral Onirika.

Kuva 2.jpg

 

Kohde 15 QUEEN´S STONE

Näyttävä kaksikerroksinen Wienerbergerin täystiilitalo seisoo ylväänä. Talo on kahdessa tasossa ja tontilta löytyy asuinrakennuksen lisäksi huvimaja vieraiden majoituspaikaksi. Sisustuksen tumma värimaailma nivoutuu kauniisti ympäröivään luontoon.

Kuva 8.jpg

Novartin keittiön materiaaleina ovat oviin valittu musta tammiviilu ja tasossa ja välitilassa upea Ylämaan Graniitin kivi Night Mist. Keittiössä on kaksi allaspaikkaa, joissa on Stalan Max-50 ja Max-30 -teräsaltaat.

Kuva 9.jpg

Kohde 16 WISDOM HOUSE

Finnlog talossa on suojaisa atriumpiha, jonka ympärille kodin muut tilat rakentuvat U:n muotoisesti. Pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsee toimisto, joka on suunniteltu tulevan asukkaan terapeutti ja kirjailija Tommy Hellstenin toiveiden pohjalta.

Kuva 12.jpg

Iso ja avara olohuone-keittiötila on kodin sydän. Isot liukuovet olohuoneessa laajentavat oleskelutiloja osittain katetulle atriumpihalle ja terassille. Kupariset hanat tulevat hyvin esiin Noblessan tummaa keittiötä ja Cosentinon tasoa vastaan.

Kohde 17 VILLA HAVET

Jämerä Kivitalon tulevat asukkaat Tomi-Pekka Lehtonen ja Nina Björnström-Lehtonen halusivat yksitasoisen kodin, joka on pohjaratkaisultaan selkeä ja valoisa. Päämakuuhuoneen yhteydessä löytyy vaatehuone ja kylpyhuone. Lisäksi talossa on huone perheen pojalle ja trimmaushuone perheen koirille. Aikuisen tyttären vierailuja varten on tila sivurakennuksessa.

Kuva 13.jpg

Noblessan musta-valkoinen keittiö ja Tulikiven taso muodostavat näyttävän kokonaisuuden. Merimaisema pääsee avoimessa tilassa oikeuksiinsa.

 

Kohde 19 KUNINGATTARENHELMI

Finnlamellin Kuningattarenhelmi on moderni, painumattomasta kuusihirrestä valmistettu omakotitalo. Meren äärellä oleva sijainti on otettu huomioon skandinaavisessa ja modernissa sisustuksessa, jonka suunnittelijana on toiminut Dima Latvalahti.

Kuva 19.jpg

Kuningattarenhelmen keittiön materiaalivalinnoissa luontoa hehkuva Novartin Nordic Nature pääsee oikeuksiinsa. Kokonaisuudessa on huomioitu perheen tarpeet esimerkiksi näppäränä aamiaiskaappina. Keittiön saarekkeessa on Stala Combo CEG-50BF allas.

Kuva 20.jpg

 

Kohde 21 KARPALO

Kaksikerroksinen Jetta-Talon Karpalo sijaitsee messualueen laidalla rauhallisen metsän reunalla.

Kuva 23.jpg

Vaaleiden ja puun väristen keittiöiden joukossa Karpalo talossa loistaa upeat värit. Kiintokalusteet Noblessa.

Kohde 23 LINNATUULI

Jukkatalon Linnatuulen pohjaratkaisu on toimiva ja monikäyttöinen. Erillinen saunarakennus ja tummanpuhuva kaksikerroksinen talo merinäköalan äärellä on upea pari.

Kuva 25.jpg

Keittiön värimaailmassa on luonto otettu mukaan, Novartin ovimalliston sävy on Kaarna. Ylämaan Graniitin kivitaso tuo helppoutta arkeen ja korotettu saareke luo oman rauhan keittiöön.

Kuva 26.jpg

Kuva 27.jpg

 

Kohde 10 VILLA KUNINGATAR

Jämerä Kivitalojen Villa Kuningatar on nimensä mukainen kuningatar. Isojen ikkunoiden kautta avautuu näkymä terassille ja uima-altaalle sekä aina merelle saakka.

Kuva 1.jpeg

Vaalea Poggenpohlin keittiö on osa oleskelutilaa. Keittiössä on Stalan Tailor-made -malliston terästasot.

 

Kohde 24 LILLA HYGGE

Dekotalon Lilla Hygge on kaksikerroksinen talo, jossa alakertaan sijoittuvat lastenhuoneet ja perheen työskentelytilat. Yläkerrassa on valoisaa ja avointa tilaa oleskeluun ja rentoutumiseen. Lisäksi siellä on saunatilat ja kattoterassi porealtaineen.

Kuva 30.jpg

Noblessan keittiö on sijoitettu yläkertaan, josta on upeat näkymät.

 

Kohde 25 VILLA KUNGEN

Designtalojen Villa Kungen on puusta rakennettu ja kätkee sisäänsä avaran pohjaratkaisun ja tehokkaasti käytetyt neliöt. Kalliomaisemaan sijoittuva talo on moderni ja helppokäyttöinen. Isälle ja pojalle suunniteltu koti on Dima Latvalahden käsialaa.

Kuva 31.jpg

Tumma avokeittiö koostuu melamiiniovista, sävynä hiiltynyt puu. Musta Stalan allas Combo CEG51-57B syventää värimaailmaa entisestään. Kontrastia keittiön kokonaisuuteen tuo Ylämaan Graniitin taso ja aamiaiskaapin vaalea sisus. Keittiö Novartin mallistosta.

Kuva 32.jpg

Teksti: Maija-Riitta Mustonen, sisustussuunnittelija ja -toimittaja

Kuvat: Maija-Riitta Mustonen ja valmistajat

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife