M-Seitsikko tiskipöytä

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Stalan tiskipöytä M-Seitsikko sopii 50 cm allaskaappiin ja siinä on tilava allas. Modernin muotoilun ja tilavuutensa ansiosta M-Seitsikko sopii erinomaisesti keittiöihin, joissa allaskaappi on normaalia kapeampi ja jossa kaivataan vesiroiskeiden kestävää ratkaisua. 

Uudet K- ja M-altaat ovat ulkonäöltään modernin tyylikkäät, niissä on kulmikkaampi allasmuotoilu ja tyylikäs design-ylivuoto. M-allas on muodoltaan neliömäinen.

Seitsikko-tiskipöytiin on tullut uusi tasopaksuus, ohut 20 mm taso perinteisen 30 mm ja 40 mm paksuuden rinnalle. Seitsikko-tiskipöytä sopii myös Ikean METOD-keittökalusteisiin, valitse suunnitteluohjelmassa syvyysmitaksi 635 mm.

Seitsikko-tiskipöydän pinta on mahdollista tilata myös Deko-pinnalla tai StalaTex-kuvioituna. Kuviot tekevät teräspinnasta elävän ja persoonallisen, lisäksi naarmut erottuvat pinnasta vähemmän. StalaTex-kuviot ja Deko-pinta ovat lisämaksullisia, saat hinnan tuotteellesi suunnitteluohjelmasta.

Muista tilata tasoon valmis aukko hanalle sekä lisäreiät saippua-annostelijalle tai astianpesukoneen venttiilille - ne kuuluvat tason hintaan. Seitsikko-pesupöytiin saa lisämaksusta yhden liesiaukon keittotasolle.

M-Seitsikkoon sopivat keittiövarusteet
Saat lisää lasku- ja työskentelytilaa altaan päälle suurella puuleikkuulaudalla Set-2. Suuri musta valutusastia Set-1 sopii altaan pohjalle ja valutat kuuman veden turvallisesti altaan pohjalla. Silikonialusta Cook-1 suojaa tasoa kuumilta pannuilta ja kattiloilta, sekä suojaa tasoa naarmuilta.

 
M-Seitsikko
• pituus 480-3000 mm, 5 mm välein
• syvyydet 590, 600, 610, 620, 635
• tasopaksuus 20, 30 tai 40 mm
• reunaprofiili suora ja korotettu
• pinta: sileä, Deko tai StalaTex-kuosi
• altaan mitat 400 x 385 x 180 mm, sen paikan voi valita 5 mm välein
• altaan alle tulevan kaapin minimileveys on 50 cm
• liesiaukko lisämaksusta

Soveltuu erityisen hyvin
• moderni keittiötyyli
• kodinhoitohuoneen taso kompaktilla altaalla

Suunnittele oma tiskipöytäsi helppokäyttöisellä Stalan suunnitteluohjelmalla, antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle. Valitse altaan ympärille joko lyhyt tai pitkä laskutaso oman tarpeesi mukaan.


Seitsikko-tiskipöydät valmistetaan mittojesi mukaan Lahdessa Stalan tehtaalla laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä.

TuotekoodiM-SEVEN
Hinta alv 24% alkaen662,37 €
VakiovarusteetKoripohjaventtiili
Takuu (kk)24
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm50
Pituus400 mm
Leveys385 mm
Työtason korkeus20, 30, 40 mm
Altaan mitat, pääallas400 x 385 x 180

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife