M-Seitsikko tiskipöytä

Stalan tiskipöytä M-Seitsikko sopii 50 cm allaskaappiin ja siinä on tilava allas. Modernin muotoilun ja tilavuutensa ansiosta M-Seitsikko sopii erinomaisesti keittiöihin, joissa allaskaappi on normaalia kapeampi ja jossa kaivataan vesiroiskeiden kestävää ratkaisua. 

Suunnittele oma tiskipöytäsi helppokäyttöisellä Stalan suunnitteluohjelmalla, antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle. Valitse altaan ympärille joko lyhyt tai pitkä laskutaso oman tarpeesi mukaan.

Seitsikko-tiskipöytä sopii myös Ikean METOD-keittökalusteisiin, valitse suunnitteluohjelmassa syvyysmitaksi 635 mm.

Muista tilata tasoon valmis aukko hanalle sekä lisäreiät saippua-annostelijalle tai astianpesukoneen venttiilille - ne kuuluvat tason hintaan. Seitsikko-pesupöytiin saa lisämaksusta yhden liesiaukon keittotasolle.

Seitsikko-tiskipöydän pinta on mahdollista tilata myös Deko-pinnalla tai StalaTex-kuvioituna. Kuviot tekevät teräspinnasta elävän ja persoonallisen, lisäksi naarmut erottuvat pinnasta vähemmän. StalaTex-kuviot ja Deko-pinta ovat lisämaksullisia, saat hinnan tuotteellesi suunnitteluohjelmasta.
 
- pituus 480-3000 mm, 5 mm välein
- tason korkeus 20, 30 tai 40 mm
- altaan syvyys 180 mm, sen paikan voi valita 5 mm välein
- altaan alle tulevan kaapin minimileveys on 50 cm

TuotekoodiM-SEVEN
Hinta alv 24% alkaen543,36 €
VakiovarusteetKoripohjaventtiili
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm50
Pituus400 mm
Leveys385 mm
Työtason korkeus20, 30, 40 mm
Altaan mitat, pääallas400 x 385 x 180