Combo CEG-50B suuri musta komposiittiallas, tasoon upotettava

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Erittäin suuri ja tilava musta allas on Stalan uusin komposiittallas. Volyymiltaan suuressa tiskialtaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kuten kattilat, paistinpannut ja uunipellit.

Komposiittiallas on erittäin kestävää materiaalia, jonka pääraaka-aineena on kvartsi. Kvartsikomposiitti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta.

Altaan pohjassa on erityinen valutusalue, jonka päällä on suurempi sihtiritilälevy. Sihtilevy on erikoispinnoitettu, jonka ansiosta se hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana. Sihdissä on pieni silikoninen kahva, jolla se on helppo nostaa altaasta ja siirtää altaan pohjassa olevat roskat roskikseen. Sihti on helppo pestä vaikka astianpesukoneessa. Katso video altaan toiminnallisuuksista!

Altaassa on tasoon kiinnitettävä, varmatoiminen pop up -venttiili, jolla altaan tyhjennys sujuu ilman sormien likaamista. Painonappi on tyylikkään yksinkertainen.

Altaan lisävarusteet
Iso musta tiskiallas on suunniteltu yhdessä Stalan uusien keittiövarusteiden kanssa. Uutuusvaruste musta silikonilävikkö SET-1 sopii täydellisesti altaan pohjan valutusalueen muotoiluun sekä suuri puinen leikkuulauta SET-2 mahtuu tukevasti altaan reunan päälle. Lisävarusteet myydään erikseen.

Huomioi asennuksessa
Allasmalli CEG-50B asennetaan tason päälle. Myös hana sekä painonappi kiinnitetään tasoon. Painonapin voi asentaa joko hanan oikealle tai vasemmalle puolelle.
- Painonapin aukon halkaisija on työtasossa 35 mm.


Lue lisää uudesta komposiitista >>

TuotekoodiCEG-50B
Hinta alv. 24%700,81 €
VakiovarusteetPop up-venttiili, erikoispinnoitettu sihtilevy, puhdistussieni
EAN-koodi6417791138807
LVI-koodi5922143
Takuu (kk)24
MateriaaliKomposiitti
AsennustapaPäältä asennus
Alakaapin minimileveys cm60
Pituus560 mm
Leveys445 mm
Korkeus210 mm
Bruttopaino14,2 kg
Ulkomitat560 x 445 x 210
Altaan mitat, pääallas500 x 385 x 170/210

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife