A-Seitsikko tiskipöytä

Stalan teräksinen tiskipöytä A-Seitsikko on varustettu kahdella tilavalla altaalla, joissa tiskaaminen sujuu huolettomasti.Kestävä ja hygieeninen tiskipöytä valmistetaan juuri sinun keittiöösi sopivaksi ja saat sen nopealla toimitusajalla.

Seitsikko-tiskipöydät sopivat hyvin Ikean METOD-keittiöön, sillä voit tilata tason 635 mm syvyysmitalla.

Tason reunamuoto voi olla joko suora tai korotettu. Suoralla reunamuodolla tasoon tulee aina allassyvennysalue altaan ympärille. Suora reunamuoto sopii parhaiten moderniin keittiötyyliin ja korotettu reunamuoto sopii perinteiseen keittiötyyliin.

Tilaa tasoon valmis aukko hanalle sekä lisäreiät saippua-annostelijalle tai astianpesukoneen venttiilille - ne kuuluvat tason hintaan. Seitsikko-pesupöytiin saa halutessaan lisämaksusta yhden liesiaukon keittotasolle.

Seitsikko-tiskipöydän pinta on mahdollista tilata joko sileänä tai Deko-pintakuviolla. Deko-kuvio tekee teräspinnasta elävän ja naarmut erottuvat pinnasta vähemmän. Pintakuvio on lisämaksullinen, saat hinnan tuotteellesi suunnitteluohjelmasta.

Suunnittele oma tiskipöytäsi helppokäyttöisellä Stalan suunnitteluohjelmalla. Antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle. A-Seitsikon minimikaappikoko on 80 cm.

- pituus 800-3000 mm, 5 mm välein
- tason korkeus 30 tai 40 mm
- altaiden syvyys 180 mm, sen paikan voi valita 5 mm välein
- altaiden alle tulevan kaapin minimileveys on 80 cm

Soveltuu erityisen hyvin
- paljon käsin tiskaavalle
- perinteisen pesupöydän ystävälle


TuotekoodiA-SEVEN
Hinta alv 24% alkaen532 €
VakiovarusteetKoripohjaventtiili
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm80
Pituus710 mm
Leveys400 mm
Työtason korkeus30, 40 mm
Altaan mitat, pääallas340 x 400 x 180
Altaan mitat, apuallas340 x 400 x 180
Allasyhdistelmän leveys710 mm