Jätelajittelu

Rajaa hakua
Asennustapa
Alakaapin leveys cm
Tuoteperhe
Brändi

Ei hakutuloksia

Jätevaunut ovat kodin toimivan jätteiden lajittelun kulmakivi

Voiko kotitalousjätteiden lajittelu enää helpommaksi käydä? Stala on tehnyt jätteenlajittelusta niin helppoa, että se on melkein mukavaa! Napakka, mutta monipuolinen keittiön jätelajittelukokoelma helpottaa keittiöaskareita entisestään. Lajittelu käy leikiten, juuri niin tarkasti kuin sinä haluat, ja vaivattomasti kun keittiön roskis on lähellä työpistettä, tietysti!

Jätevaunut auttavat pitämään keittiön siistinä

Jätevaunu on toimiva ratkaisu jokaiseen keittiöön. Stala jätevaunut ovat helposti puhdistettavia, asennettavissa allaskaappiin tai sen viereen. Ja mikä parasta – ne ovat ihanan sujuvia käyttää. Keittiön alakaapin sisäpuolelle asennettava, kaapista ulos vedettävä jätevaunu sisältää mallista riippuen yhdestä neljään jäteastiaa. Erillisten jäteastioiden ansiosta samasta vaunusta löytyvät kätevästi erilliset keräysastiat niin sekajätteelle ja biojätteelle kuin vaikkapa muoville, lasille, metallille tai kierrätyskartongille. Jätevaunun sisältämiin jäteastioihin on saatavana lisävarusteina myös irtokansia, jotka pitävät hajut tehokkaasti astioiden sisäpuolella. Lisäksi ongelmajätteelle on saatavilla oma pieni jäteastia suuremman jäteastian reunaan kiinnitettäväksi.

Suurin osa kotona syntyvästä biojätteestä syntyy juuri keittiössä ja siksi keittiössä kannattaa panostaa jätteiden lajitteluun. Ulosvedettävät jätevaunut ovat erinomainen tapa kerätä biojäte ja muut jätteet omiin astioihinsa ja huolehtia omalta osaltaan ympäristöä tukevasta roskien lajittelusta. Valitse omiin tarpeisiisi sopivan kokoinen jätevaunu kahdella tai useammalla jäteastialla, johon sijoitat kätevästi keittiössä syntyvät jätteet perunankuorista ja banaaninkuorista tyhjiin maitotölkkeihin ja muihin elintarvikkeiden pakkauksiin.

Kätevä jäteastia on helppo irrottaa ja pitää puhtaana

Tilavien jäteastioiden avulla siirrät suuremmankin määrän jätettä kätevästi piiloon keittiön kaapin sisään. Keittiön jätteestä ja erityisesti biojätteestä saattaa syntyä epämiellyttäviä tuoksuja. Siksi jäteastioihin on saatavissa myös kannet, jotka pitävät erityisesti biojätteiden synnyttämät tuoksut sisässään.  

Sangallinen jäteastia on helppo nostaa pois jätevaunusta tyhjennystä varten. Jäteastia on tehty materiaalista, joka on tarvittaessa helppo puhdistaa tyhjennyksen jälkeen ja näin ollen se edistää myös omalta osaltaan hygieniaa keittiössä.

Kodin puhtaus on erityisen tärkeää kotona viihtymisen kannalta. Kun paikat ovat järjestyksessä, kotona on mukava viettää aikaa ja rentoutua. Kodin puhtauden ylläpitämisessä keskeisessä roolissa ovat asianmukaiset jäteastiat. Kun käytössä ovat laadukkaat ja toimivat roska-astiat, joita on riittävän monipuolisesti, myös eri materiaalien kierrättäminen sujuu huomattavasti vaivattomammin. Kun jokaiselle kierrätettävälle materiaalille on oma lajitteluastiansa ja sekajätteelle omansa, lajittelu onnistuu vaivatta ja tuo materiaalin lajittelijalle kaupan päälle hyvän mielen.

Kun olet aikeissa päivittää kotisi kierrätysjärjestelmää on Stala Shop oikea osoite. Puhtaus on tunnetusti puoli ruokaa ja voit laittaa jätteiden lajittelun kerralla kuntoon laadukkailla jäteastioillamme.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife