Altaiden aatelia edustava Stala Ultra tekee lapsiperheen elämästä helpompaa

Vastavalmistunut, suuri musta omakotitalo ulkorakennuksineen on näyttävä ilmestys. Tässä nelihenkisen perheen kodissa on huomioitu pienetkin yksityiskohdat, ja ratkaisut on tarkoin mietitty toimiviksi. Keittiö ei todellakaan tee poikkeusta tähän kokonaisuuteen.

STALA_Ultra-70_sink_800px_01.jpgKeittiössä on panostettu toimiviin ratkaisuihin arjen ja jokapäiväisten toimien helpottamiseksi upeasta ulkoasusta tinkimättä.


Perheen äiti Noora kertoo, miten he päätyivät valitsemaan uuteen keittiöönsä Stala Ultra-70 teräsaltaan:

”Tähän uuteen keittiöömme valitsimme Ultra-altaan, koska halusimme nimenomaan ison altaan, jossa mahtuu tiskaamaan kaikki lapsiperheen astiat. Teräsallas oli selkeä valinta, koska se on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Materiaalinahan teräs on ikuinen.”

STALA_Ultra-70_sink_800px_02.jpgTeräs on materiaalina ikuinen ja aina uudelleen kierrätettävissä. Teräsallas on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.


”Halusimme lisäksi altaan tasoon alta-asennettuna. Ja koska Ultra-altaassa ei ole mitään ylimääräisiä koloja, on kokonaisuus todella helppo pitää puhtaana. Lisäksi se miellyttää silmää.”, Noora jatkaa.

STALA_Ultra-70_sink_800px_04.jpgUltra-mallistossa korostuu helppohoitoisuus, hygieenisyys sekä käytettävyys. Ultran erikoisuutena on integroitu sihtikuppi. Tämä tekee sihtikupista täysin saumattoman ja näin ollen nostaa hygieenisyyden aivan uudelle tasolle. 


Muutaman kuukauden käytön jälkeen Noora toteaakin, että he ovat olleet todella tyytyväisiä valintoihinsa. Hienoa kuulla, että Ultra-allas on lunastanut lupauksensa lapsiperheen päivittäisessä käytössä. Toivotamme mukavia hetkiä uuteen keittiöön Nooran perheelle!

STALA_Ultra-70_sink_800px_03.jpgUltra-altaat ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeisteltyjä. Saumaton muotoilu miellyttää tarkkaa silmää ja tuo hygieenisyyden osaksi elämää.

 

Lue lisää:

> Stala Ultra -altaat

> Stalalta nyt Ultra -allasmallisto – altaiden ehdotonta eliittiä

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife