Stalalta nyt Ultra -allasmallisto – altaiden ehdotonta eliittiä

Stala ylpeänä esittää uuden allasmalliston Stala*Ultran, joka edustaa ylivoimaista laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ultra -allasperhe on altaiden ehdotonta eliittiä – premium allas sinulle, joka haluat vain parasta. Allasperhe edustaa ultra-modernia minimalistista muotoilua ja viimeistelty design sopii hyvin kaikkiin keittiötyyleihin. Mallistossa korostuu helppohoitoisuus, hygieenisyys sekä käytettävyys.

Ultra-70_03_800px.jpg

Ultra -altaat soveltuvat parhaiten kivi-, komposiitti- tai keraamitasoihin alta-asennettuna, mutta viimeistelynsä ansiosta altaat voidaan asentaa myös päälle tai huullokseen.

Ultra-altaat ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeisteltyjä. Integroidut ylivuoto ja sihtikuppi tuovat eleganssin, toiminnallisuuden ja hygieenisyyden aivan uudelle tasolle. Saumaton muotoilu miellyttää tarkkaa silmää ja tuo hygieenisyyden osaksi elämää.

Mallisto koostuu seitsemästä allasmallista, joihin sisältyy erikokoisia 1-, 1,5- ja 2-altaisia vaihtoehtoja. Valitse oma suosikkisi!

Ultra-34-34_01_800px.jpg

Kapea ja matala välikannas on ultra-moderni katseenvangitsija

ULTRA-34-20-LD_03_800px.jpg

Ultra-moderni kapea ja matala välikannas viimeistelee 1,5- ja 2-altaisen Ultran ulkonäön ja lisää altaan helppoa puhdistettavuutta, kun altaan yläosa on yhtenäistä rosteripintaa. Välikannaksella yhteen allaskokonaisuuteen saadaan kaksi allasta. Tämä helpottaa niin tiskausta kuin likaisten astioiden erottamista toisistaan. Lisäksi välikannaksen kapeus tuo tarvittavaa lisätilaa itse altaille. Kestävä ruostumaton teräs on hygieeninen ja nyt myös erittäin helppo pitää puhtaana.

Ultra-34-20_01_800px.jpg

Integroitu sihtikuppi tuo hygieenisyyden aivan uudelle tasolle

Ultran erikoisuutena on myös integroitu sihtikuppi. Tämä tekee sihtikupista täysin saumattoman ja näin ollen nostaa hygieenisyyden aivan uudelle tasolle. Kun altaassa ei ole saumoja, ei likakaan voi kerääntyä niihin. Saumattomuus luonnollisesti parantaa myös altaan puhdistettavuutta. Kuvassa näkyvä design-suoja kuuluu tuotteeseen.

ULTRA-34-20-LD_design cover.jpg

Integroitu ylivuoto – premium-luokkaa viimeistä yksityiskohtaa myöten

Integroitu ylivuoto viimeistelee huippulaadukkaan modernin muotoilun sekä mahdollistaa helpomman ja turvallisemman pesualtaan puhdistamisen. Huippulaatua viimeistä yksityiskohtaa myöten.

ULTRA_Overflow_800px.jpg

Uudet lisävarusteet nyt Stalalta

Stalalta on nyt saatavana myös uudet rosteriset valutusastiat Wash-1 ja Wash-2, jotka sopivat kaikkiin Ultra-altaisiin. Ruostumattomasta teräksestä tehty Valutusastia Wash-1 muodostaa yhdessä valutustaso Wash-2:n kanssa yhtenevän sarjan, joita voidaan käyttää yhdessä ja erikseen. Isommassa Wash-1:ssä peset, huuhdot ja valutat kasviksia sekä vihanneksia. Pienempään Wash-2:een sijoitat kätevästi esimerkiksi likaisia aterimia ja laseja. Valutusastiat puhuvat samaa Stalan skandinaavista muotokieltä, jolloin ne sopivat hyvin käytettäväksi rinnakkain. Läviköt voidaan pinota myös päällekkäin, jolloin ne säästävät tilaa. Materiaalina molemmissa valutusastioissa on modernisti kuvioitu ruostumaton teräs.

Ultra-70_02_800px.jpg

Lue lisää:

> Ultra -altaat

> Valutusastia Wash-1, ruostumaton teräs

> Valutustaso Wash-2, ruostumaton teräs

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife