Stala Lahti Design Weekilla 11.–17.5.2023

LDW_700px.jpg

Lahti Design Week 2023 – Renewing design järjestetään 11.-17.5.2023. Lahti Design Weekin toteutuksesta vastaa LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kaupunki, Lahden Seudun Kehitys LADEC, Lahden visuaalisten taiteiden museo MALVA ja Suomen Muotoilusäätiö.

Lahti Design Week on joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, joka tuo esille muotoilua sen kaikissa ulottuvuuksissa. Muotoilua on kaikkialla ja se on koko ajan ympärillämme vaikka emme tajuaisi sitä. Muotoilu on muutakin kuin harvojen saatavilla olevat huippumuotoilutuotteet. Mitä tarkoittaa vastuullisuus muotoilussa sekä liiketoiminnassa?

Suomen Muotoilusäätiö toteuttaa Lahden kaupungintalolle Fellmanniaan WOW-VASTUULLISUUS näyttelykokonaisuuden, jossa nostetaan esille vastuullisuutta luovasta ja osallistavasta näkökulmasta. Näyttelyssä yhdistyy moderni taide, kontrastit ja poimintoja Lahden kaupungin vastuullisuusteoista. Stala, jopa nimeään myöten lahtelainen yritys, on mukana WOW-VASTUULLISUUS -näyttelykokonaisuudessa StalaTex -kuvioiduilla teräspinnoillaan.

Tervetuloa tutustumaan WOW-VASTUULLISUUS -näyttelyyn 11.-17.5.2023 klo 10-18 Fellmanniaan (Kirkkokatu 27, Lahti)! Sunnuntaina 14.5.2023 näyttely on suljettu.

Lue lisää:

> Green Good Design -palkittua kuvioitua ruostumatonta terästä Lahdesta

> StalaTex -teknologia

> Lahti Design Week

> Stalan vastuullisuus

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife