Kodinhoitohuoneen remontti

Uuden paritalon kodinhoitohuoneessa oli tärkeintä miettiä ensin toiminnallisuudet. Lapsiperheen pyykkihuolto, siivousvälineet ja lemmikkien tarvikkeet sijaitsevat kodinhoitohuoneessa. Kaappitilaa on runsaasti myös kodin tekstiileille ja siivousvälineille.

Kodinhoitohuoneen sävymaailma on rauhallinen ja ajaton

Pitkälle kodinhoitohuoneen työtasolle on helppo laskea pyykkejä tai siivousvälineitä, kun laskutilaa on runsaasti, lähes 2,5 metriä.

Kodinhoitohuoneen malli oli pitkulainen I-malli. Toisessa päässä huonetta on talotekniikkaa liukuovien taakse piilotettuna ja toisessa päässä huonetta on kulku suihku- ja saunatilaan. Kaikki kaapit saatiin yhdelle seinälle ja tilassa on paljon laskutilaa tasoilla.

Pyykkihuolto sujuu pitkällä terästasolla - paljon laskutilaa kodinhoitohuoneessa

Kodinhoitohuoneen tasomateriaaliksi valikoitui kuvioitu teräs

Kodinhoitohuoneeseen ajateltiin ensin laminaattia ja siihen päälle asennettua allasta, mutta perhe ihastui StalaTex-terästason nähtyään sen. Terästasossa allas on täysin integroitu tasoon eli se on vesiturvallinen valinta keittiössä tai kodinhoitohuoneessa.

Kodinhoitohuoneen tasoksi valittiin lähes kolme metriä pitkä terästaso ja siinä on kalanruotokuvio, StalaTex-kuosi Ruoto. Taso on 40 mm paksu ja reunaltaan suora, joten se on moderni ulkonäöltään.

StalaTex-malliston on suunnitellut suomalainen muotoilija Harri Koskinen suunnittelijatiiminsä kanssa. Kuoseja on kahdeksan erilaista luonnosta inspiraationsa saanutta kuosia. Ruoto-kuviossa näkyy kädenjälki, sillä viiva on luonnosteltu käsin.

Teräksen pinta on kuvioitu, kalanruotokuvio tuo persoonallisempaa ilmettä kodinhoitohuoneeseen

Terästasossa on tilava ja moderni neliömäinen allas. Allas on sopivan tilava kodinhoitohuoneeseen vaikka pikkupyykin käsinpesuun. Terästaso sopii kauniisti kodinhoitohuoneen vaaleiden ovien ja tummanharmaan lattian kanssa. Leveät vetimet tuovat ilmettä ja ovat samanhenkiset terästason kanssa.

Teräksinen tiskipöytä sopii myös kodinhoitohuoneen tasoksi

17 cm korkea koko tason mittainen taustalevy tuo kodinhoitohuoneeseen persoonallisemman tyylin.

Kodinhoitohuoneen välitilan teräslevy oli mieluinen valinta

Kodinhoitohuoneeseen saatiin persoonallisempaa tyyliä lisäämällä tason päälle samasta teräksestä valmistettu taustalevy. Taustalevyssä on sama kalanruotokuvio kun tasossa. Teräslevyä saa sileänä tai StalaTex-kuviolla omien mittojen mukaan millin välein vaikka kaapistojen sokkelilevyksi tai aamiaiskaapin hyllyn suojaksi.

Kalanruotokuvio on ajaton

Teräksen pinnassa on kalanruotokuvio, muotoilija Harri Koskisen suunnittelema Ruoto. Kuvio heijastaa kauniisti valoa.

 

Kodinhoitohuone
Kaapistot: Topi-Keittiöt
Taso: Stala Seitsikko M, kuvioitu teräs StalaTex-kuosi Ruoto
Välitila: Stala teräslevy US, StalaTex-kuosi Ruoto

 

LUE LISÄÄ

> Mustavalkoinen ajaton keittiö uudessa paritalossa

> Kevyt keittiöremontti uudella StalaTex-tasolla

> Tiskialtaan ja terästason puhdistusohje

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife