Lataa GDL-objektit

Stalan altaat, tiskipöydät ja postilaatikot ovat saatavilla GDL-objekteina. Helppokäyttöisen Stala-objektikirjaston avulla voit suunnitella niin standardi- kuin mittajoustavia tuotteitamme erilaisiin kohteisiin. GDL-objektit ovat sellaisenaan ArchiCad-yhteensopivia ja avautuvat ArchiCad 16:ssa ja uudemmissa versioissa.

Revit-objektit Stalan altaista valmistuvat vuoden 2018 loppuun mennessä, löydät objektikirjaston tältä sivulta lähiaikoina! Revit-objektit ovat yhteensopivia version 2015 ja sitä uudempien kanssa.

Tekniset tiedot suunnittelun avuksi

Dokumentit ja sertifikaatit

CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset. Kaikilla Stalan allastuotteilla on CE-merkintä. Allastuotteiden vaatimukset on esitetty standardissa EN 13310:2015, jonka mukaan tuotteet on testattu ja hyväksytty. Vaatimuksenmukaisuus esitetään DoP:issa, joka löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdellä.

Joutsenmerkkiä ei myönnetä altaille tuotekohtaisesti, mutta kokonaisille rakennuksille voidaan hankkia sertifikaatti edellyttäen tiettyjen kriteereiden täyttymistä. Stalan allastuotteet täyttävät vaatimukset, jotta niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Rakennuttaja / sunnittelija voi pyytää tarvittavat liitteet Stalalta kohteen sertifioimista varten.

SundaHus ja Byggvarubedömningen, Ruotsissa käytettävät sertifikaatit, edistävät tuotteiden ympäristöystävällisyyttä sekä valmistajien ympäristövastuullisuutta. Löydät pesupöytien ja altaiden hyväksynnät tuotekohtaisesti nettisivujemme tuotekorteilta.

Tekniset tuotetiedot ja asennusohjeet

Technical Data Sheet (TDS) kertoo kunkin allastuotteen mitat detaljitasolla. Samasta tiedostosta löydät myös aukkomitan tuotteen päältäasennukseen. Nämä pdf-muotoiset tiedostot löydän kunkin tuotteen tuotekortilta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdeltä.

Samasta paikasta löytyvät myös tuotteen asennus- ja hoito-ohjeet sekä aukkomitoitukset työtasovalmistajille ja kalusteasentajille. Kaikki tiedostot ovat vapaasti ladattavissa ilman sisäänkirjautumista.

Stalan altaissa käytetään tilaa säästäviä vesilukkoja. Voit tarkistaa kunkin vesilukon tilantarpeen mallikohtaisesti vesilukkotaulukosta.

Edut ja hyödyt

Ruostumaton teräs on ekologinen materiaali

Ruostumaton teräs on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön. Käytämme pesupöytien valmistuksessa Outokummun kierrätettyä terästä, jonka kierrätysaste on jopa 85%. Elinkaarensa loppupäässäkään rst-allas tai tiskipöytä ei ole jätettä, sillä se on kierrätettävissä uudelleen. Pitkäikäisen tuotteen valinta on myös ympäristöteko!

Terästasot ovat mittajoustavia

Valmistamme terästasoja mittojen mukaan nopealla toimitusajalla. Kohteeseen mitoitettu on meille standardi - myös hinnallisesti. Asiakkaan mittojen mukaan valmistetun tason asennus kohteessa säästää aikaa ja kustannuksia kun täytepaloja tai hananreikiä ei tarvitse sahata kohteessa. Tilaaja ja asentajat kiittävät!

Ruostumaton teräs on hygieeninen

RST on hygieeninen materiaali, se ei ime itseensä likaa ja on helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs sopii erilaisiin kohteisiin, jossa hygieenisyys ja helppohoitoisuus ovat valintakriteerejä.

Terästaso sopii erilaisiin tiloihin

Keittiö, kodinhoitohuone, autotalli tai siivouskomero. Kaikissa tarvitaan vesiturvallista ratkaisua - terästaso on juuri sellainen. Olipa tila pieni tai suuri, teemme tasosta juuri sellaisen kuin tarvitaan.

Design from Finland

Stalan toiminnan kulmakiviä ovat muotoilu, toimivuus ja laatu. Vuodesta 1972 toimintaamme on ohjannut ajatus huippudesignin toteutumisessa kaikessa tekemisessä. Design ei tarkoita meille vain tuotteen muotoilua vaan myös sitä, että tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas ja laadukas. Niin syntyy tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuottavat iloa jokaisella käyttökerralla. Tiskipöytä, jos mikä, on arjen designia parhaimmillaan.

Tulevat tapahtumat

Tule tutustumaan uuteen showroomiimme Lahteen

Muuttomme yhteydessä on myös showroomimme uudistunut täysin. Löydät meiltä viimeisimmät uutuudet niin allastuotteista kuin räätälöidyistä terästasoista ja välitilalevyistä.

Voit sopia esittelyn tuotteistamme ja tutustua näyttäviin showroom-tuotteisiimme uusituissa tilossamme osoitteessa Yrittäjänkatu 4, Lahti.

Laita viestiä marketing@stala.com ja sovi esittely!

Tervetuloa Lahteen!

Tehdaskierros ja esittely

Järjestämme ammattilaispäivän Stalan uudella tehtaalla Lahdessa vuoden 2019 alkupuolella.

Ohjelmassa on mm.:
* tehdaskierros, jossa näet miten räätälöidyt tiskipöydät ja terästasot valmistetaan
* käynti upeassa, loft-henkisessä showroomissamme
* uutuustuotteiden esittely oman muotoilutiimimme toimesta
* sinfoniakonsertti Lahden Sibeliustalolla

Tapahtumaan on vapaa pääsy arkkitehdeille, sisustussuunnittelijolle, lehdistölle sekä keittiösuunnittelijoille - ilmoittaudu etukäteen tai kysy lisää: marketing@stala.com