Stalan BIM-objektit suunnittelijoille

Lataa GDL- ja Revit-objektit ja helpota suunnittelutyötäsi

Stalan altaat, tiskipöydät ja postilaatikot ovat saatavilla GDL-objekteina. Helppokäyttöisen Stala-objektikirjaston avulla voit suunnitella niin standardi- kuin mittajoustavia tuotteitamme erilaisiin kohteisiin. GDL-objektit ovat sellaisenaan ArchiCad-yhteensopivia ja avautuvat ArchiCad 16:ssa ja uudemmissa versioissa.

Revit-objektikirjasto julkaistu 

Revit-objektit Stalan altaista ovat valmistuneet. Stalan objektikirjasto käsittää kaikki tasoon asennettavat teräs- ja komposiittialtaat. Stalan Revit-allasobjektit ovat yhteensopivia version 2015 ja sitä uudempien kanssa.

Revit-objektit ovat ladattavissa suoraan alla olevasta linkistä sekä ilmaisesta ProdLib-sovelluksesta. Voit myös selata tuotteita ProdLib-palvelusta ilman CAD- tai mallinnusohjelmaa. Tuotekirjastojen jako onnistuu keskitetysti arkkitehtitoimistoissa, kts. tarkemmat ohjeet täältä.

Tekniset tiedot suunnittelun avuksi

Dokumentit ja sertifikaatit

CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset. Kaikilla Stalan allastuotteilla on CE-merkintä. Allastuotteiden vaatimukset on esitetty standardissa EN 13310:2015, jonka mukaan tuotteet on testattu ja hyväksytty. Vaatimuksenmukaisuus esitetään DoP:issa, joka löytyy kunkin tuotteen kohdalta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdellä.

Joutsenmerkkiä ei myönnetä altaille tuotekohtaisesti, mutta kokonaisille rakennuksille voidaan hankkia sertifikaatti edellyttäen tiettyjen kriteereiden täyttymistä. Stalan allastuotteet täyttävät vaatimukset, jotta niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Rakennuttaja / sunnittelija voi pyytää tarvittavat liitteet Stalalta kohteen sertifioimista varten.

SundaHus ja Byggvarubedömningen, Ruotsissa käytettävät sertifikaatit, edistävät tuotteiden ympäristöystävällisyyttä sekä valmistajien ympäristövastuullisuutta. Löydät pesupöytien ja altaiden hyväksynnät tuotekohtaisesti nettisivujemme tuotekorteilta.

Tekniset tuotetiedot ja asennusohjeet

Technical Data Sheet (TDS) kertoo kunkin allastuotteen mitat detaljitasolla. Samasta tiedostosta löydät myös aukkomitan tuotteen päältäasennukseen. Nämä pdf-muotoiset tiedostot löydän kunkin tuotteen tuotekortilta Asennus ja käyttöohjeet -välilehdeltä.

Samasta paikasta löytyvät myös tuotteen asennus- ja hoito-ohjeet sekä aukkomitoitukset työtasovalmistajille ja kalusteasentajille. Kaikki tiedostot ovat vapaasti ladattavissa ilman sisäänkirjautumista.

Stalan altaissa käytetään tilaa säästäviä vesilukkoja. Voit tarkistaa kunkin vesilukon tilantarpeen mallikohtaisesti vesilukkotaulukosta.

Edut ja hyödyt

Ruostumaton teräs on ekologinen materiaali

Ruostumaton teräs on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön. Käytämme pesupöytien valmistuksessa Outokummun kierrätettyä terästä, jonka kierrätysaste on jopa 85%. Elinkaarensa loppupäässäkään rst-allas tai tiskipöytä ei ole jätettä, sillä se on kierrätettävissä uudelleen. Pitkäikäisen tuotteen valinta on myös ympäristöteko!

Terästasot ovat mittajoustavia

Valmistamme terästasoja mittojen mukaan nopealla toimitusajalla. Kohteeseen mitoitettu on meille standardi - myös hinnallisesti. Asiakkaan mittojen mukaan valmistetun tason asennus kohteessa säästää aikaa ja kustannuksia kun täytepaloja tai hananreikiä ei tarvitse sahata kohteessa. Tilaaja ja asentajat kiittävät!

Ruostumaton teräs on hygieeninen

RST on hygieeninen materiaali, se ei ime itseensä likaa ja on helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs sopii erilaisiin kohteisiin, jossa hygieenisyys ja helppohoitoisuus ovat valintakriteerejä.

Terästaso sopii erilaisiin tiloihin

Keittiö, kodinhoitohuone, autotalli tai siivouskomero. Kaikissa tarvitaan vesiturvallista ratkaisua - terästaso on juuri sellainen. Olipa tila pieni tai suuri, teemme tasosta juuri sellaisen kuin tarvitaan.

Design from Finland

Stalan toiminnan kulmakiviä ovat muotoilu, toimivuus ja laatu. Vuodesta 1972 toimintaamme on ohjannut ajatus huippudesignin toteutumisessa kaikessa tekemisessä. Design ei tarkoita meille vain tuotteen muotoilua vaan myös sitä, että tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas ja laadukas. Niin syntyy tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuottavat iloa jokaisella käyttökerralla. Tiskipöytä, jos mikä, on arjen designia parhaimmillaan.

Tulevat tapahtumat ammattilaisille

Stala Pro Day

Järjestämme Stala Pro Day -ammattilaispäivän Stalan uudella tehtaalla Lahdessa torstaina 14.11.2019

Stala Pro Dayn ohjelmassa on:
* tehdaskierros, jossa näet miten räätälöidyt tiskipöydät ja terästasot valmistetaan
* käynti upeassa, loft-henkisessä showroomissamme
* uutuustuotteiden esittely oman muotoilutiimimme toimesta
* sinfoniakonsertti Lahden Sibeliustalolla

14.11. konsertti:
Leonid Grin, kapellimestari
Christoffer Sundqvist, klarinetti

Joseph Haydn: Sinfonia nro 49 "La Passione"
Wolfgang Amadeus Mozart: Klarinettikonsertto
Dmitri Šostakovitš: Sinfonia nro 9

Tapahtumaan on vapaa pääsy arkkitehdeille, sisustussuunnittelijolle, lehdistölle sekä keittiösuunnittelijoille. Paikkoja on rajoitettu määrä - ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää: marketing@stala.com

Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin konserttilippukiintiössä on tilaa, liput annetaan ensimmäistä kertaa osallistuville vieraille.

StalaTex™ - mullistava uutuus keittiöalalla

Stala tuo ensimmäisenä maailmassa kuoseja teräspintaan. StalaTex™ on ainutlaatuinen materiaali, joka herättää keittiön tasopinnat eloon tuoden samalla lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin.

StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen parhaat ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Ne luodaan modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla, joka piirtää muotoilijoiden kädenjäljen rosterille. Ensimmäisen StalaTex-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen.

Showroomimme on uudistunut
Voit sopia esittelyn showroomillemme Lahteen, jossa kaikki StalaTex-kuosit ja muut tuotteemme ovat nähtävissä livenä. Stalan tehdas sijaitsee lähellä nelostietä, moottoritien lähellä.

Sovi esittelystä:
marketing@stala.com

Nähdään Lahdessa - Yrittäjänkatu 4!

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife