Puhtaasti tyylikkäin musta komposiittiallas


Mitä syntyy kun ensiluokkainen suomalainen muotoilu ja tinkimätön käytettävyys kohtaavat puhtaimmillaan? Kvartsinluja, moderni ja uudenlainen design-keittiöallas, joka on suunniteltu palvelemaan vaativintakin kotikokkia. Allas on suunniteltu yhteistyössä tunnetun suomalaisen design-toimiston, Pentagon Designin kanssa.

- Altaan muotoilussa haluttiin hyödyntää komposiittimateriaalin laadukkuus, toiminnallisuus ja omintakeinen estetiikka. Lopputuloksena syntynyt uusi allasdesign antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita keittiöön ilmeeltään pitkäikäinen, toiminnallisesti harkittu ja laadukas tuote, kertoo suunnittelujohtaja Sauli Suomela Pentagon Designista.

CEG-50B komposiittiallas kerää katseet ja kestää ne ahkerassakin käytössä. Altaan trendikäs musta väri yhdistettynä käyttäjäystävälliseen muotoiluun tekevät siitä puhtaasti tyylikkäimmän valinnan moderniin keittiöön. Altaan suuri koko mahdollistaa suurten keittiötarvikkeiden, kuten uunipellin tiskauksen roiskuttamatta.


Altaan innovatiivinen pohjamuoto helpottaa puhtaanapitoa


CEG-50B altaassa on ainutlaatuinen pohjaratkaisu, jonka kruunaa erikoispinnoitettu sihtilevy. Normaalia suurempi sihtilevy kerää roskat altaan pohjalle ja on helppo puhdistaa pienen silikonikahvan ansiosta. Sihtilevyn pinta on tyylikkäästi musta ja siinä on likaa hylkivä erikoispinnoite.

Kun sihtilevyn ottaa pois, mahtuvat esimerkiksi ruokailuvälineet siististi altaan pohjaventtiilin ympärillä olevaan syvennykseen. Volyymiltaan suuressa altaassa on samanaikaisesti tilaa esimerkiksi paistinpannun tai uunipellin tiskaukselle, joka on niin ikään otettu huomioon suunnittelussa.

- Uudessa altaassa Stalan suunnittelun kärkiarvot, muotoilu, toimivuus ja laatu kohtaavat puhtaimmillaan, toteaa Stalan mallistopäällikkö Jari Peltonen.

Tiskaamista helpottamaan altaaseen on suunniteltu varmatoiminen pop up -venttiili. Napin avulla altaan tulppa sulkeutuu ja siihen voi laskea vettä. Tiskauksen lopuksi tulppa avataan napin painalluksella eikä käsiä tarvitse laittaa altaan pohjalle. Siro, kromattu pohjatulppa ja kätevä painonappi viimeistelevät altaan puhdaslinjaisen ja tyylikkään ilmeen.

 

All set - maailman parhaat keittiövarusteet


Tyylikkäällä ja käytännöllisellä STALA*Setillä viimeistelet keittiösi käytettävyyden. Kahdesta kokkauksen apuvälineestä koostuva "Setti" on kehitetty suomalaisten kuluttajien toiveiden pohjalta. Avainklubissa tehtyyn keittiövarustetutkimukseen vastasi yli 300 innokasta kotikokkia ja maailman paras varustesetti on kehitetty heidän tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta.

Jari Peltonen ja Sauli Suomela avaavat keittiövarusteiden tuotekehitysprosessia:
- Teimme laajan kartoituksen niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin parissa ja suunnittelun kautta lopputuloksena on kaksiosainen setti, joka ratkaisee ruoanlaiton keskeisimmät työvaiheet. Pitkäikäiset, kestävät materiaalit ja harkittu muotokieli varmistavat toiminnallisesti varman ratkaisun. Tuotemuotoilussa haluttiin lisäksi varmistaa, että tuotteet ovat osa keittiösisustusta ja ne voi huoletta jättää näkyville.

Reilun kokoinen SET-1 lävikkö tekee vihannesten huuhtelusta ja valuttamisesta helppoa. Taipuisasta silikonimateriaalista valmistettu lävikkö helpottaa kaatamista ja valuttamista kätevien kahvojensa ansiosta. Lävikkö sopii täydellisesti CEG-50B -altaan pohjasyvennykseen, joten esimerkiksi pastan tai riisin keitinvedet on helppo kaataa altaan pohjalle. Lävikkö sopii käytettäväksi myös minkä tahansa muun altaan kanssa, sillä sen pohjamuotoilun ansiosta lävikkö pysyy hygieenisesti irti altaan pohjasta antaen veden valua pois astiasta.

Täyspuisessa SET-2 leikkuulaudassa on liukumaton pohja, joten pilkkominen ja leikkaaminen sujuvat näppärästi vaikkapa keittiöaltaan päällä. Mitoitus on suunniteltu niin, ettei altaan koko rajoita leikkuulaudan käyttöä. Laudan pitkillä sivuilla olevat ergonomiset viisteet mahdollistavat laudan liikuttamisen keittiössä tason ja altaan päällä tarpeen mukaan. Reilunkokoinen täyspuinen leikkuulauta sopii yhteen kaikenlaisten keittiöaltaiden kanssa ja se toimii erinomaisesti myös tarjoilualustana.

Kokeile, miltä tuntuu kokkaamisen ilo!

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife