Wood Rack valittu Toimittajien tusinaan

8.9.2016

Wood Rack -polttopuutelinesarja kasvattaa suosiotaan entisestään. Sisustustoimittajat ry palkitsi Wood Rack -sarjan Toimittajien tusina -palkinnolla 7.9.2016 Habitare -messuilla. Wood Rack -tuotteiden monikäyttöisyys ihastutti raatia ja toimittajat pitivät erityisesti sarjan tyylikkäästä ulkotelineestä ja kätevästä suojahupusta.

Toimittajien tusinassa halutaan nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen muotoilua ja palkitaan kuluneen vuoden ajalta 12 mielenkiintoisinta kotimaista tuotantoon tullutta tuotetta. Raadin palkitsemissa esineissä kiteytyy hyvä muotoilu ja ne vastaavat tämän päivän tarpeisiin tyylillä. Wood Rack -tuotteet on suunniteltu yhteistyössä tunnetun suomalaisen designtoimiston, Pentagon Designin kanssa.

Stala Wood Rack tuoteperhe

Wood Rack -tuotteet ovat saavuttaneet laajalti näkyvyyttä ja suosiota. Ajaton ja moderni design on ehtinyt saada myös kunniamaininnan Plootu Fennica  2016 -kilpailun muotoilusarjassa.

- Olemme innoissamme saamistamme tunnustuksista ja Wood Rackin herättämästä positiivisesta huomiosta, mallistopäällikkö Jari Peltonen toteaa.

Wood Rack -telineet on suunniteltu helpottamaan polttopuiden järjestämistä, kuljettamista ja säilyttämistä erityisesti pientaloissa ja vapaa-ajan asunnoilla. Ulkokäyttöön suunniteltu puuteline toimii puiden välivarastona, kätevä suojahuppu pitää puut säältä suojassa. Sisäkäyttöön tarkoitetut pienemmät telineet toimivat niin polttopuiden kuin lehtien tai kirjojenkin säilytys- ja kuljetustelineinä.

Tutustu Wood Rack -tuotteisiin ja katso video: stala.fi/woodrack