Verkkoseminaari: Mustan värin käyttö keittiösisustuksessa

Nyt tarjoilemme sellaisen kattauksen keittiösisustukseen, jota ei voi jättää välistä. Samassa tunnin mittaisessa verkkoseminaarissa esitellään mustan värin trendiä keittiösisustuksessa viiden yrityksen voimin: Stala, Oras, Electrolux, Ylämaan Graniitti ja Festivo. Eikä tässä vielä kaikki. Trendianalyytikko Susanna Björklund kertoo mustan värin trendin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Missä: Verkossa
Milloin: torstaina 16.3.2023 klo 10-11

Tapahtuma on sinulle ilmainen, mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumista. Ilmoittauduthan siis täältä. Tervetuloa!

Stala-AllBlack_800px.jpg

Ohjelma

  • Avaus ja alkusanat / Anne Kanervo, Stala
  • Mustan värin trendi sisustuksessa – trendin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus / Susanna Björklund, Ennetool
  • Stalan uudet mustat komposiittialtaat / Jari Peltonen, Stala
  • Oraksen mustat hanat / Seija Malaka, Oras
  • Musta väri keittotasoissa, uuneissa ja mikroaaltouuneissa / Jaana Lindholm, Electrolux
  • Musta väri kivitasoissa ja mustan aksentin tukeminen tasoratkaisuilla / Marju Tielinen ja Mari Muona, Ylämaan graniitti
  • Mustat kylmälaitteet kodin sisustuselementtinä / Noora Englund, Festivo
  • Q&A, yhteenveto ja loppusanat

Puhujat

Susanna Björklund.jpg

Susanna Björklund, Ennetool

Susanna Björklund on trendianalyytikko, tulevaisuusajattelija ja lehtori sekä ennakointiasiantuntija Muotoiluinstituutissa LAB-ammattikorkeakoulussa. Lisäksi hän on muotoilija, puhuja ja toimittaja. Värit ovat Susannan intohimo ja hän tekee myös värikonsultointia. Lyhykäisyydessään Susannan työnä on etsiä orastavaa muutosta kaikesta ympärillämme.

> Susanna Björklund

Jari_Peltonen.jpg

Jari Peltonen, Stala

Jari Peltonen vastaa Stalan mallistosta ja tuotekehityksestä. Hänen missionaan on tarjota paras mahdollinen mallisto pohjoismaisille markkinoille. Se tarkoittaa hyvin suunniteltuja ja testattuja tuotteita, jotka miellyttävät myös loppukäyttäjien silmää.

Tässä tapahtumassa Jari esittelee täysin uudet Stalan komposiittialtaat.

Seija Malaka Oras.jpg

Seija Malaka, Oras

Seija Malaka on pitkän linjan Oraslainen, aloittaen työt tehtaan pinnoituslinjalla jo vuonna -87. Hänen erityisosaamistaan oli maalatut hanat, niin kakskomponentti- kuin pulverimaalaus, sekä asiakaskoulutukset. Vuonna -97 Seija muutti pois Raumalta ja siirtyi muihin töihin, kuten mm. myymään radioaikaa. 2001 hän palasi Orakselle myyntiin, jossa hän on ollut nyt 22 vuotta.

Tässä tapahtumassa Seija kertoo mustien hanojen pinnoitusprosessista ja kestävyydestä.

> Oras

Jaana Lindholm profile.jpg

Jaana Lindholm, Electrolux

Avainasiakaspäällikkö: kohderyhmänä keittiökalusteasiakkuudet ja sisustusalan ammattilaiset

> Electrolux

ylamaan-graniitti-henkilosto-marju-tielinen.jpg

Marju Tielinen, Ylämaan Graniitti

Marju Tielinen toimii Ylämaan Graniitin operatiivisenä johtajana vastaten mm. materiaalien hankinnoista. Hän on työskennellyt sisustuskivialalla pitkään. Ala on hyvin mielenkiintoinen ja kehittyy kaiken aikaa.

> Ylämaan Graniitti

 

Mari Muona kuva (002).jpg

Mari Muona, Ylämaan Graniitti

Mari Muona toimii markkinointi- sekä viestintävastaavana Ylämaan Graniitilla. Hänen työkuvaan kuuluu muun muassa some sekä nettisivut, markkinointi, Ylämaa Shopin verkkokauppa, verkkokoulutukset ja yleiset toimistotyöt. Mari on aloittanut työskentelyn Ylämaalla 2022 helmikuussa.

> Ylämaan Graniitti

NE (002).JPG

Noora Englund, Festivo

Noora Englund vastaa Suomen Kotikylmiö Oy:llä Hollolassa valmistettavien Festivo-kylmälaitteiden myynnistä ja markkinoinnista. Kotimaisten kylmälaitteiden parissa Noora on työskennellyt yli 15 vuotta.

> Festivo

Anne_Kanervo_Stala.jpg

Anne Kanervo, Stala

Anne Kanervo vastaa Stalan markkinoinnista ja viestinnästä, ja kertoo brändin kehittämisen olevan lähellä sydäntään. Positiivisten lasien läpi maailma vaikuttaa paljon paremmalta, joten ylpeänä hän onkin osa Stalan mahtavaa porukkaa, jonka kanssa innokkaana jatkaa upeaa suomalaista menestystarinaa!

Anne toimii tämän verkkoseminaarin organisoijana ja seremoniamestarina.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife