Uudet vesilukot Stalan tuotteissa

Kotimaiset Smartloc-vesilukot helpottavat asennusta

Olemme ottaneet käyttöön uudet Smartloc-vesilukot. Kotimaisen valmistajan, Prevexin, vesilukot ovat nimensä mukaisesti smartteja. Ne ovat erityisen asentaja- ja käyttäjäystävällisiä uusien ominaisuuksiensa ansiosta.

Vesilukot vaihtuvat uusiin Smartloc-malleihin sitä mukaa kun altaita toimitetaan varastosta asiakkaillemme. Suurin osa tuotteista toimitetaan jo nyt uusilla vesilukoilla. Muutos koskee kaikkia Stalan altaita ja tiskipöytiä pois lukien Tailor-made -tuotteet.
Stala-Smartloc-vesilukko-uutinen-nyhet-vattenlås.jpg
Uusi Smartloc-vesilukko koripohjaventtiilillä yhdelle altaalle
(Stalan tuotekoodi VK1-1)

Asennus sujuu nopeammin

Smartloc-vesilukkojen asennus altaisiin ja tiskipöytiin on kätevää, sillä hajulukko on valmiiksi koottu. Vesilukon mukana toimitettava, pieni, vihreä työkalu helpottaa asennusta ja sille on varattu lukon yhteydessä oma paikka myöhempiä puhdistustoimia varten.

Smartloc vie allaskaapissa entistä vähemmän tilaa, sillä sen saa asennettua kaapin takaseinän viereen ja tarvittaessa myös kiinnitettyä sinne vesilukon mukana tulevan ruuvin avulla. Nyt myös vesilukkojen yhdistely on mahdollista mikäli samaan tasoon asennetaan useita tiskialtaita.

Vesilukon puhdistus helpottuu

Allasta käytettäessä vesilukkoon kertyy ajan myötä orgaanista likaa. Smartloc on kehitetty entistä käyttäjäystävällisemmäksi, sillä sen ylivuoto virtaa aiempaa paremmin. Putki on myös muotoiltu niin, että sen likaantuminen on mahdollisimman vähäistä. Lisäksi hajulukko-osa on helppo puhdistaa hajulukon mukana toimitettavan työkalun ansiosta.

Stala-Smartloc-ylivuoto-uutinen.jpg
Sileä ylivuotoputki antaa veden virrata paremmin ja on helpompi pitää puhtaana.

Asennus- ja puhdistusohjeet videolla

Katso uuden Smartlocin asennusohjeet ja vesilukon toimintaperiaatteet YouTube-videoilta!

Vesilukon huolto- ja puhdistusohje helpottaa likaisen ja tukkeutuneen hajulukon puhdistamista.

Katso myös vesilukon tilavaatimukset allaskaapissa. Taulukosta löydät kunkin altaan ja tiskipöytämallin vesilukon vaatiman tilan. Mitoituksen suunnittelusta on hyötyä etenkin silloin, jos tilaa on niukasta ja kaappiin halutaan sijoittaa esimerkiksi tietyn tyyppinen roskavaunu.

Tarvittaessa saat lisätietoja teknisestä tuestamme.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife