Upeat uutuudet Max-tuoteperheessä vastaavat nykypäivän keittiötrendeihin

Max-allasmallistomme laajenee 1.5.2017 neljällä modernilla altaalla, joista kaksi on hana-alueellista. Asiakkaidemme toiveesta olemme lisänneet erittäin tilavat ja näyttävät altaat Max-tuoteperheeseen, jolla korvaa Desire -tuoteperheen kesän 2017 aikana. Päivityksen yhteydessä Max-sarjasta poistuu myös pieni kaatoallas, MX-17.

Max allasmallisto

Laadukkaat rst-altaat tuovat maksimaalista toimivuutta keittiöön, jossa arvostetaan kokoa ja näköä. Tavallista syvemmissä Max-altaissa tilankäyttö on suunniteltu helpottamaan suurten kattiloiden, patojen ja uunipeltien puhdistamista. Altaissa mahtuu myös sulattamaan suuremmatkin paistit tai jäähdyttämään lämpimät ruoka-astiat.

Stala Max tiskiallas MX-50

Max-altaiden moderni ja selkeä muotoilu tekevät niistä pohjoismaiseen makuun sopivan yksinkertaisia sekä moneen keittiötyyliin sopivia. Innovatiivisen ja virtaviivaisen pohjamuotoilun ansiosta vesi virtaa altaista pois tehokkaammin, mikä helpottaa tiskaamista ja altaan siistinä pysymistä. Kaikissa Max-altaissa on viimeistelty MONOreuna, joten ne sopivat kaikkiin tasomateriaaleihin ja asennustapoihin. Hana-alueellisissa malleissa on vakiona erittäin tukeva hanatuki, joka mahdollistaa hanan valinnan tyylistä tinkimättä.
 
Vallitsevan keittiötrendin mukaisesti keittiöön valitaan usein yksi iso tiskiallas ja Max-tuoteperhe tarjoaa tähän tarpeeseen useita eri vaihtoehtoja. Max-malliston suurin allas on kooltaan 700 x 400 x 200 mm, jota on saatavana sekä hana-alueella (MXT-70) että ilman (MX-70). Tämä malli on suurin Stala-malliston allas, joka vastaa vaativammankin kotikokin tarpeisiin ruoan esivalmistelusta aina tiskaukseen saakka. Lisävarusteina saatavat puiset leikkuulaudat lisäävät käytännöllisyyttä altaan äärellä.

Katso tarkemmat tiedot Max-allasmallistosta täältä.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife