Tervetuloa Stalan verkkokoulutuksiin

Järjestämme kevään 2022 aikana verkkokoulutuksia erilaisten teemojen ympärillä. Tilaisuudet alkavat klo 10 ja kestävät noin 30 minuuttia.

Tule mukaan ja vinkkaa tapahtumasta myös kollegallesi! Ilmoittaudu tietoiskuihin kunkin tapahtuman kohdalta. 

Verkkotapahtumamme ovat maksuttomia. Tervetuloa!

artikkelin_pikkukuva_nostoon_600x360px.jpg

Torstai 17.2.2022 Alveus -tuotteet osana Stalan tuoteportfoliota

Vuonna 2021 Stalan tuoteportfolio laajeni merkittävästi Alveus -tuotteilla. Tässä koulutuksessa pääsemme tutustumaan tarkemmin Alveuksen tuoteryhmiin ja niiden tuomiin hyötyihin. Matkaoppaana nojatuolimatkallamme Alveus -tuotteiden ihmeelliseen maailmaan toimii Juhana Welling.

Keskiviikko 23.3.2022 Teräsaltaiden uudet sävyt

Stalan tuoteportfolio sai uutta verta Alveuksen värillisillä teräsaltailla. Nyt meiltä on saatavilla neljä erilaista värisävyä teräsaltaisiin. Koulutuksen aikana käydään läpi tuotteet, valmistusmenetelmät ja altaiden hoito-ohjeet. Kouluttajana toimii Timo Halttunen Stalalta.

Torstai 21.4.2022 Lasi- ja komposiittialtaat

Lasi ja komposiitti ovat uusia ja trendikkäitä allasmateriaaleja. Näiden materiaalien hyötyihin ja erilaisten vaihtoehtojen maailmaan meidät vie Stalan Ari Katajala. 

Torstai 19.5.2022 Stalalta ennennäkemätön lanseeraus - Tervetuloa!

Vuonna 2022 Stala viettää 50-vuotisjuhliaan tuomalla markkinoille korkealaatuisia ratkaisuja, jotka vahvistavat yrityksen asemaa alansa johtavana designtoimijana.

Tervetuloa Stalan online-lanseeraustilaisuuteen to 19.5.2022 klo 10. Lanseeraamme kaksi StalaTex-mallistoa design-maailman huipulta, Gert Wingårdhin suunnitteleman Trace -malliston sekä Matti Klenell'n Grid -malliston. Samassa tilaisuudessa pääsette tutustumaan myös uuteen allasmallistoon Stala*Ultraan.

Upeiden mallistojen lisäksi lanseeraustilaisuus on ennennäkemätön myös siten, että täällä reaalimaailma kohtaa virtuaalimaailman. Tule itse kokemaan, mitä tämä oikein tarkoittaa.

Rekisteröidy virtuaalitapahtuma-alustalle ja kirjaudu tapahtumaan täällä.

 

Keskiviikko 25.5.2022 Suunnitteluohjelmat ja uudet BIM-objektit arkkitehdeille ja suunnittelijoille

Stala tarjoaa uusia BIM-objekteja arkkitehdeille ja suunnittelijoille. Koulutuksessa käydään läpi eri formaateissa olevat objektit ja niiden käyttö eri suunnitteluohjelmissa. Kouluttajana toimii Ville Siihola. Tervetuloa! Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

 

Torstai 16.6.2022 UUTTA: Stala*Ultra - altaiden ehdotonta eliittiä

Uusien tuotteiden ilotulitus jatkuu uudella tuoteperheellä. Tervetuloa! 

Ultra -allasperhe on altaiden ehdotonta eliittiä – ylivoimaista laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Allasperhe edustaa ultra-modernia minimalistista muotoilua ja viimeistelty design sopii hyvin kaikkiin keittiötyyleihin. Premium allas sinulle, joka haluat vain parasta.

Uuden tuoteperheen saloihin meidät vievät Jari Peltonen ja Timo Halttunen Stalalta.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife