Tapahtumat ammattilaisille syksyllä 2019

Messuja, näyttelyitä ja koulutuksia syys - marraskuussa

Syksy on Stalan osalta aktiivista aikaa. Olemme monessa mukana ja kutsumme sinut, kalustealan ammattilainen, suunnittelija tai opiskelija, mukaan sinulle sopivaan tapahtumaan.

Stala-Jari-Peltonen-600x400.jpg

Syyskuussa messuillaan Helsingissä ja Jyväskylässä

4. - 6.9 Puumessut Jyväskylässä. Olemme mukana Helatukun osastolla ja esittelemme huippu-uutuudet StalaTexin sekä Lagom-allasmalliston

6. - 15.9 Helsinki Design Week kokoaa yhteen kotimaiset muotoilun ja sisustamisen huiput. Päätapahtumapaikalla, osoitteessa Erottaja 2, StalaTex-materiaalit ovat esillä DesignPartners19 -näyttelyssä.

Tapahtumat Stalan tehtaalla Lahdessa

13.9 Asentajapäivä. Järjestämme asiakastoiveiden perusteella ensimmiästä kertaa asentajille ja asennus-/työmaapäälliköille suunnatun koulutusiltapäivän rennoissa merkeissä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä, lue lisää tästä.

Stala-Lauri-Karppinen-600x400.jpg

10. - 11.10 Levystä kalusteeksi -tapahtuma
järjestetään jo kymmenettä kertaa. Tapahtuma on avoin kaikille puusepille ja kalustealan ammattilaisille, suunnittelijoille sekä opiskelijoille. Tehtaalla on avoimet ovet klo 9 - 17, tervetuloa mukaan

14.11 suosittu Stala Pro Day kokoaa yhteen arkkitehdit ja suunnittelijat. Ohjelmaan sisältyy koulutusosuus Stalan tehtaalla sekä sinfoniakonsertti Lahden Sibeliustalolla. Ilmoittautuminen avautuu syyskuun alussa. 

Stala-Tarja-Kuittinen-600x400.jpg

LUE LISÄÄ:
Stalan altaat BIM-objekteina >
Ideoita, remonttitarinoita ja huoltovinkkejä >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife